Априлчета!!!

• 13 494
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Сиска , благодаря ти.

# 151
Момичета ужасно съм щастлива!!!!!!!!! Първо момченцето ми става на 1 годинка nbirthday
Просто не мога да повярвам кога мина...Поздравявам всички със слънчицето навън, напъпилите дръвчета и цветенца. Много ще се радваме, ако днес разхождайки се видите нещо хубаво и се сетите за нашия рожден ден  bouquet!

Второ, току що успяхме да си купим билети за U2 в Загреб. Гояма борба беше, почти се бяхме отказали, това е втора допълнителна дата (на първата не се класирахме) и направо ще се пръсна от кеф   Hands Clap   dance dazzler1

Много много усмивки от нас и стискайте палци партито днес да мине леко и безаварийно:)

# 152
Привет!  Heart Eyes

Честито на празнуващите днес!  Hug

Леле, тази сутрин нашата чучулига се надигна в 6 и сега спи.  Tired
Хубаво слънце се е показало, да, но при нас доста духа. Ще ходим навън, че то спасение няма инак, само дано да се постопли.

doika, благодаря за комплимента! Те всички са бонбони сега и адашът Марти си го бива  Hug

polinita, eva_merry, дано дечицата да са добре вече!

Сега като си изкарах списъка с Е-тата, смятам с него да пазарувам.  Mr. Green
Ясмина,  ако тръгнеш на пазар с този списък, ще трябва да посветиш на занятието поне ден, че и два   Laughing

ВаняМ, не се впитончвай толкоз! Да ти призная, мислех, че моята хипохондрия е добила най-мащабни размери, но като те чета, се успокоявам  Laughing Сигурно им няма нищо  на децата, а са просто с по-светла и ефирна кожа, знам ли  newsm78   

# 153
  • Временно
Много ми е гадно - Сиана снощи пак вдигна температура 38,6.
А предната вечер нямаше,затова ни изписаха.
Диагнозата и е остър ларингит,вече 7 дена е с температура,3 дни отказваше да яде и караше само на сокчета.Отслабнала е с 200гр.-точно толкова,колкото качи за цял месец.
Не знам какво да правя ако довечера пак вдигне температура,на кой да се обаждам - пак почивни дни идват. Cry

# 154
  • София
Ева, няма да се обаждаш на никого, а директно заведи детето в Педиатрията на Д. Несторов Peace Денонощно има кой да ти обърне внимание, при това компетентно.  Peace Забрави за всякакви други хипер-мега-ултра модерни частни медицински центрове!

Не се притеснявай, че е отслабнало детенце...Важното е да се оправи  Hug

Вие в коя болница бяхте?

# 155
Ева, няма да се обаждаш на никого, а директно заведи детето в Педиатрията на Д. Несторов Peace Денонощно има кой да ти обърне внимание, при това компетентно.  Peace Забрави за всякакви други хипер-мега-ултра модерни частни медицински центрове!

newsm10

# 156
  • Временно

newsm10
Значи аз оттук бях чела за тази Педиатрия и като я търсих на картата ми излезна,че се намира до ВМА.
Само че адреса е друг Иван Гешов 11.
За една и съща клиника ли става въпрос?Защото ни е 5 дена бяхме в тази клиника,водеше се Клиника по ревматология и кардиология към Специализирана болница за активно лечение "Детски болести"

# 157
  • София
Да, точно това е. Вие сте били в клиника към тази болница. То май всеки етаж е отделна клиника. newsm78

Дежурният кабинет е вляво от входа на 1-ия етаж.

# 158
Айде и аз пак на всяка манджа мерудия Laughing

Това е Педиатрията, просто Д Несторов е старото име на ул Иван Гешов или обратното беше, но е едно и също.

# 159
  • Временно
ВаняМ,Lassi  благодаря ви! Hug
Дано не се налага да се връщаме отново там! Praynig

# 160
  • София
"вляво" ли казах  newsm78 Имах предвид другото ляво....ама така е като са ми и двете ръце леви - всичко му е у лево   Tired Няма да ви казвам как карах шофьорските курсове с тая ми добра Уриентация Laughing Или пък как навигирам таксиметров шофьор Laughing

Но пожелавам от сърце както и самата Ева_Мери каза да не й се наложи да разбере къде е точно тоз кабинет Wink

# 161
Здравейте на всички  Hug
Аз съм вече доста по добре след операцията ,всичко мина ОК сега само чакаме резултата от хистологията да излезе,но д-ра ми каза че на 100 % е сигурен че не е раково образувание така че аз съм спокойна  Peace
Иначе Габи все още неходи и като гледам май до 1 -та годинка няма да проходим ,но когато тогава  Hug Имаме си вече 8 зъбчета  Mr. Green и си гризкаме почти всичко каквото докопа  Mr. Green За РД все още правя планове къде, и как да го правим ,а за подарък още нямам никакша идея  Sad

Бързо оздравяване на болничките дечица на polinita и  eva_merry,   Hug

# 162
  • In someone's dreams
Milenni и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Rolling Eyes Я кажете къде е другата тема, че нещо съмнително има тука. Никой няма, никой не пише цял ден ....  Flutter

# 163
  • Варна
Milenni и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Rolling Eyes Я кажете къде е другата тема, че нещо съмнително има тука. Никой няма, никой не пише цял ден ....  Flutter
hahaha Joy hahaha
И аз така си мислех, но всъщност май покрай рожденните дни на децата не ни е много до писане май на всички  Wink А и времето се постопли доста и по-често мерим улици вече  Simple Smile Peace
Минавам и аз да драсна два реда, че дето вика ЛАсси да не ни закрият темата - ама то наистина срам и позор, че не съм писала и аз от сто години  Sick
И при нас е еуфорията голяма покрай рожденния ден на бебо, че след по-малко от два месеца след него е и рожденния ден на каката, и въобще купона и очакването са големи у нас  Laughing
Освен това обаче и доста задачи имам за вършене, защото след празника на бебо заминаваме до края на месеца на гости на свекитата - по задължение обаче, не по желание  Mr. Green и гледам да оправя всичко, което не търпи такова отлагане във времето  Wink Дано поне имам нет, че да ви наглеждам от време на време  Wink
Иначе ние сме добре - човече все по-стабилно върви, играе все по-трудни игри, опитва се да говори, зъбите са още 4 на брой, но всичко по реда си.  Wink
Вече цяла седмица хапваме от млечната кухня - за сега е доволен малкия голям човек, дано и занапред така да му харесва, че да не губя ценно време в кухнята  Wink Сисе благодаря за инфото, защото сме към кухня Лакомник  Hug Peace
Мярнаха ми се някои болнички, на които пожелавам бързо оздравяване  Hug Heart Eyes
На тези с хубавите резултати, браво и само такива да са за напред  Hug Heart Eyes
Честито на всички празнували и празнуващи - живи, здрави и много, много щастливи!!! Hug Heart Eyes Hug

# 164
Здравейте и от мен по късна доба! Ние си бяхме по ямболско, та тази седмица се завърнахме и още немоем се окопитим (и орогатим). Записах се с едно изречение и в поздравителната темичка, но иначе, честито на всички сладури, да са живи и здрави!
Много съм изпуснала, затова е безнадежно да се опитвам да отговарям на някакви въпрос. Само видях, че в началото сте обсъждали как да говорим на малките. Аз говоря според настроението си- тоест понякога се лигавя и изразявам нечленоразделно, друг път й попрочитам някой цитат от Тъй рече Заратустра, абе въобще, от всичко да опита дедето.
Хриси-писи, неблагородно ти завиждам за концерта, да знаеш!
Иначе и до нашия рожден ден остават броени дни, но не виждам, как ще намеря време да приготвя нещо или да почистя къщата.
Хайде лека, че ме викат!

Общи условия

Активация на акаунт