Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 734
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Дормикинд е за сън, а за зъбки е Дентокинд - има ефект от него! Давай по 5-6 хапченца на ден и мажи с Дентинок да видиш ще има ли ефект.

# 106
  • София/Севлиево
Дормикинд е за сън, а за зъбки е Дентокинд - има ефект от него! Давай по 5-6 хапченца на ден и мажи с Дентинок да видиш ще има ли ефект.
При Станислав има ефект и съм доволна!

# 107
Здравейте и от нас  Hug

При Вики също имат добро действие Дорми и Дентокинда аз давам по две на ден ако предната нощ не е спала добре  Peace
Вики вчера падна за първи път от спалнята бях ги оставила с Диди да си играят , а тя излезнала от стаята и я оставила сама  #Cussing out та като ревна това ми ти дете 1ч немога да я успокоя накрая доста се притесних ,но всичко мина  Confused.

Atina_Eli - Вики също дърпа покривките и ме хапе но поне няма зъби и не боли чак толкова  Grinning.

При нас времето също е мрачно дано не завали защото поне не е студено и мисля след обяд да се поразходим  Praynig

Честито на всички празнували  bouquet

Една почерпка и от нас . Днес ставаме на 9месеца  party023 cook

Честито и на Веси   на Фокси    bouquet - да е жива и здрава и много послушна  newsm51

# 108

Една почерпка и от нас . Днес ставаме на 9месеца  party023 cook

Честито и на Веси   на Фокси    bouquet - да е жива и здрава и много послушна  newsm51

Честито      Hands Clap

# 109
Здравейте!Честити ви месечки на всички newsm51 smile3525Ние вече сме така:   1crib coolcoolООО ние се събудихме и той сега е  newsm22

# 110
  • Miami
Привет  wavey

Жорко спи по цяла нощ от 8 вечерта до 7 сутринта, но за сметка на това пък през деня ме побърква. Вече не иска и в паяка да стои. Иска само да го водя да върви. Даже и на разходките не иска в количката. Като го хвана да ходи е толкова щастлив, смее се с глас  Grinning Днес го люлях на една люлка в парка, е няма такава радост  Laughing

Зъбите не ги усещам за сега кога никнат - има вече два зъба един отдолу и един отгоре точно върху него. Третото зъбче е почти избило отдолу. Нищо не мажа и не давам за зъбите. Дано така да е, че като ви слушам чак страх ме хваща.

За говоренето - още нищо не казва мойто гардже. Чакам с нетърпение и аз да чуя "мама"  Heart Eyes

# 111
 Hug Хайде и ние да ви поздравим  bouquet

# 112

Ние вече имаме 6 зъба,но при нас долните 2 бяха с мъка, после от горе единия голям и един от кучешките-по цяла нощ не спеше и другите 2 пак така....Но ето вече доста са пораснали, а че и те почти заедно пробиха(4-ри на веднъж) tooth.А и го мажа с Calgel и по-бързо избиват...върши работа иначе доста нощи щяха да са безсънни.
Малко не може да стъпва като хората- с цялото стъпало, а на пръсти.
Иначе казва: "БАБАБА".Това не е съзнателно, но означава, че може да казва срички или нещо подобно...това ми го каза баба дето е била сумати години детска учителка. newsm10
А вие такова чудо виждали ли сте...малкия спи между храсненията и вечер заапива около 12 ако е будувал повече или 2-3, че понякога и по-късно...Направо понякога едва издържам...или просто не заспивам докато мъжът ми не се събуди за работа... smile3507
А какво варгаляне прави на леглото newsm32, но не пълзи Weary, то и без това нямаме пространство newsm11.

# 113
   Благодаря за отговорите за стерилизирането, май прибирането ни в бг ще е повода и аз вече да спирам да го правя  Wink
   А относно АМ-то, когато Павел (на 5 есеца) отказа да суче на консултацията тук ми дадоха мостри първо на Фризолак и ми казаха ако го пие да караме на него. След 6-тия месец ми дадоха Фризомел и казаха до 1 год. с него да сме. На детето му понася добре и сигурно ще си взема от тук щом в БГ е друг вид!
   Иначе тук няма детски кухни за мое голямо съжаление Sad Аз ходя на работа вече и за сега свекито ми гледа малкия и щеше да ми е удобство да ходят да си взимат храната!
За 20 дни в бг поне вече си уредихме купони   Laughing Сега ще ги опита и Павката тея прослувути кисели   Mr. Green
   А тук със захранването за сега слушам каквото ми казват. Почнахме при навършени 5 месеца първите 10 дни с пресен плод (банан и ябълка предимно), после оризовата каша и накрая постепенно пюрета. Глутена след 8-мия месец пак с каша и по малко жълтък.
   Моя сладур и той много се кефи на люлките, а на пързалката направо губи ума и дума от щастие  hahaha Умира си за други деца и само посяга да ги пипа, но обикновено ако ги докопа ги дърпа или скубе  Embarassed
  Искам да попитам нещо мамите които са летяли вече със самолет. Носите ли си мляко за детето и водата в ръчния багаж? Защото нали са забранени течности. Или може би пък сте кърмили  Thinking
  Поздрави на всички празнуващи и хубава седмица на мами и дечица   bouquet

# 114

Хайде и аз да почерпя за моята малка звездичка която днес става на 9 месеца, ех как лети времето .... Heart Eyes Честито и на Вики на Рози, да е жива и здрава и мноооого да слушка мама, кака и тати .... и по-малко полети от спалнята  Embarassed

Днес бяхме и на консултация оказа се, че бебинка е качила само 100гр. което нз как да си го обясня при положение, че си хапва добре. Освен да е от това, че минахме на хранения през 4 часа , незнам....  newsm78 утре или вдругиден ще се записваме на кухня, днес взехме бележката за алергиите и сме подготвени с документацията... полсе ще кажа как е.... само се моля  Praynig бебинка да и харесат манджите...

Цитат
Днес го люлях на една люлка
Кори и ние така днес, беше ни за първи път и голям смях падна... аз и пея "люля баля, майка ти ще ти купи дъвка" и тя си пада от смях... Mr. Green

kreia ми в Карнобат на гости, две лели имам там и четири първи братовчеда... Crazy

Хайде това беше от нас..... цунки муцунки на всички.... ех, лятото идва .... тук в момента е 20 градуса... Hug

# 115
споко, девойки , и ние от няколко дни сме на 4 хранения.
Ред Фокс, питах те , защото аз съм от К-т и си помислих, че може би се познаваме. Извини нездравото ми любопитство!

# 116
... аз и пея "люля баля, майка ти ще ти купи дъвка" и тя си пада от смях... Mr. Green
Като каза "дъвка"...  оня ден докато "ходи" из центъра, Митю събрал някаква дъвка от земята... по едно време ми подава лъжицата си, която си дъвче, и на нея залепнала една дъвка  Sick ужасТ! Дано да е била просто залепнала на ръчичката му, че друго не ми се мисли...
Иначе, днес проби трети зъб, горен, но не преден, а един в дясно... май кучешки се пада, но може и да е втори  Mr. Green

# 117
  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

1swing Mr. Green Heart Eyes

После ще пиша, че ще се приспиваме. Simple Smile Последните няколко дена бяха стра'отни!!! newsm68 newsm44

# 118
Мимченце, напълно съм съгласна с теб. Поне днес във ВАРНА беше най-хубавото време  Nature Sunny

Кори, и Диди е с режима на Жорко. Не прави АБСОЛЮТНО НИКАКВИ номера, но за сметка на това не спира да бърбори, да пълзи и да върви за ръце Mr. Green

# 119
 smile3534 В Русе беше  Wink
цял ден на терасата  Mr. Green
то не беше в паяка
на люлката
с колата
Домързя ме да смъквам и качвам количката и да се чудя къде да го водя - в събота навъртях над 7км, в неделя - скромните 4, е, днес си почивах  Wink

Общи условия

Активация на акаунт