Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 729
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте   bouquet

Честито на месечинковците   bouquet Hug Heart Eyes

Вчера беше толкова объркан ден, поне за мен, че и Митето ошашавих явно нещо и е спал от 22:40 до 7:50  Mr. Green То разходки ли не бяха, игри на терасата, вече и люлката му е паркирана там 1swing
Сега милото е на гърнето, но явно е "произвел" подарък за майка си и вдига ръчички да го взема  hahaha

Хубава седмица ви желая   bouquet

# 91
Добро утро и от мен. Два дена и половина бях на село е разкош Митака през цялото време на вън малката в къщи на топло - печка с дърва. Кеф. Ако не беше логопеда щяхме да си останем още.
  love001

# 92
# 93
Добро утро!
Май само аз съм станала рано-рано!
Атанас уж се излекува от ушите и спря да тече нослета, а тая нощ пак ме буди 4 пъти че не можеше да диша и пак ще се ходи на лекар ooooh!....оф да минават вече тия грипове че ми писна от болести и недоспиване  Shocked
......а това време и за разходки не става..........май ще идваме към Бургас, като слушам и за плаж се говори  Mr. Green

# 94
Изчакай за плажа и днес в Бургас не става на дъжд е времето. Hug

# 95
Здравейтеее,
Ех това време е ужасно , до вчера сняг, сега дъжд, кога ще изгрее това слънце, че да ми стопли душата  sun

За зодиите сте коментирали...при нас положението е следното: аз-рак с асцендент-дева; мъжо-двоен козирог; Христиан-близнак с асцендент-козирог. Страшно съчетание сме  Crazy

Мами, препоръчайте детска кухня ако имате някакви впечатления.

Усмихнат ден  newsm47

# 96
  • София
Добро утро и от нас  Hug
Пухкавелке не си сама  Wink. Откога сме се се надигнали, но докато стигне мама до компютъра...
Бързо да оздравявате  Praynig

Крис.бо ами те вече всички на памперс са като турските прима - нали затова тече рекламата им. Имали ластици, разпъвали се на коремчето - това откога го знаем и заради това бяхме минали на турските Whistling. За цената е друга работа...

Да се похваля - вчера и аз чух най-после"мама"  newsm44
Изпари ми цялото лошо настроение и ядове  Rolling Eyes

И аз го чакам това слънчице... събота цял ден бяхме навън, ама вчера с тоя дъжд Sad

Честито на всички, празнували и празнуващи   bouquet

# 97
  • София
    Здравейте Simple Smile
   Irinkula - аз  живея в овча купел,подала съм молба за държавна ДК,сега април месец дано да ни се обадят,а иначе една приятелка ми даде нейните купончета,та имам късмета да вземам папкане,трябва да ти кажа че яденето си е супер,и другите мами от блока ми са доволни-супер е!
    InaD - сигурно хиляда пъти съм я пвторила тази думичка на мойто чедо ,ама не -само баба,деде и та та...аз накрая ще си почакам Wink

# 98
Детските модели ПрИмАВЕрА на магазин явор са интересни ,погледни в темите за детски стаи във форума
Днес верно в Бургас е малко по мрачно от вчера, но пък от цяла България тук е най-добро времето Heart Eyes   

# 99
  • София/Севлиево
Хайде здравейте и от мен и Станислав!
Това дете взе да ме смайва-всяка сутрин спи най-малко до 8:00 и целият му хранителен режим усещам как си заминава.Даже аз взех да се будя първа  Shocked А нашия си спи и 5 пари не дава.Май ще е поспалан като мама  Joy И май ще мине на 4 хранения, но не са ли малко за неговата възраст  newsm78  Rolling Eyes
Тук до преди 5 мин. печеше слънце, ама гледам нещо се смрачи.Дано не се развали времето, че следобяд ще ходим с кръсниците на кафе.Иначе вкъщи ми е много скучно само с бебо.Той пак си спи по много през деня и аз се чудя какво да правя.На всичкото отгоре имам нет 5 мин и 10 нямам и така вече цяла седмица.Звънях на Емо да се оплача, щото уж се води помощник тук, ама той каза, че не знае от какво е.Направо вече ми иде да  #2gunfire някой  #Cussing out
Малкия си има нови номера-да дърпа покривките вкъщи и да ме хапе.Ей, не съм вярвала, че ще ме захапе така силно и чак зъбите му ще останат на пръста ми  Shocked
Хайде толкова засега от нас.Хубав ден на всички!

# 100
Atina_Eli и ние сме от скоро на 4 хранения, щом детето спи не го събуждай за хранене.Вальо сам започна да пропуска сутрешното мляко и сега хапва в 8 часа направо попара

# 101
Здравейте и от нас   bouquet
Тази нощ изкарахме много кошмарно - толкова неспокйно спа малкия, че на всеки 15 мин рева като съдран - вече незнам какво да го правя  newsm78  Дайте съвет момичета - откак съм родила незнам какво значи да се наспиш като хората  Confused

# 102
  • И аз не знам къде...
 Hug
И аз не съм спала като хората от както се е родил  Crazy! То май взех да свиквам  Wink! Стана в 7 часа, в 10,20 заспа и реших да лега с него. Докато се набутам и стана 10,50. Тъкмо се унесох и в 11,10 ревна, ама зверски  Sad! Сто пъти го приспивах, накрая го оставих да седне и той пак се разрева  Sad! Сложих го да легне и заспа. И още спи  Shocked! Какво му стана пак и аз не знам  newsm78!

При нас май ще става за разходка  Peace! Ако не завали докато се набутаме  Wink!

# 103
Галика, искрено ти съчувствам, но причините могат да са най-различни. Като се почне от самото дете и нервната му система(моя приятелка е в твоето положение от година и 3 месеца) и се стигне да причини като глад, зъбоникнене, уплаха. Не знам какво дате посъветвам. Моят син беше така докато навърши 6 месеца. Със захранването и отбиването започна да спи по-спокойно. Важно е и спазването на ритуал преди сън.Оставяй го  да поплаче. Аз харесвам така нар. метод на Фърбър - из форумите е описан - има ефект. Като намажеш с гел за зъби успокоява ли се? Спи ли с биба?

# 104
Не биба въобще не ползваме, а за зъбките давам Дормикинд, но пак няма ефект  Cry

Общи условия

Активация на акаунт