Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 720
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

Даника днес става на 9 месеца.Да се отчетем с мерки: 7800г. (+550г.) и 70см.(+1см.). Като теглото не е много ясно,щото от два дена не е акала, ама ...

Иначе четвъртото зъбче вече проби и сега е наред петото.И как успява само с един едва подал се зъб отгоре да скърца със зъби, не знам  Sad,а освен това се опитва да си ги извади като закачи нещо и дърпа с всички сили, не знам как не я боли  smile3516. Вашите бебоци правят ли така?

# 76
Мале, ние в наш'то семейство какви сме ги надробили "зодиакално" - таткото Близнак с асцедент Везни, аз съм Телец с асцедент Скорпион, а малката е Близнаци с асцедент Лъв Mr. Green. Направо, манджа с грозде. На всичкото отгоре Луната им е в Близнаци на тях, а моята е в Риби. Аз затова искам второто да е земно, че да има равенство на силите Joy

Цвета и Диди прави така. За нищо ги няма тез зъби Rolling Eyes. То вярно, че след 5-6 години, живот и здраве, ще има нови, ама все пак hahaha

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 13:06 от Gali80

# 77
Здравейте на всички мами и прекрасни дечица Simple Smile
Ще ви попитам нещо, което знам че вече е обсъждано, обаче не помня, а нямам никаква възможност да ровя за инфо  Embarassed
Моя син все още е на АМ сутрин и вечер и понеже ни предстои да се прибираме в БГ за Велик ден, а нямам там стерилизатор, та не знам кога мога да спра  да стерилизирам?!
Имам спомен, че някои от вас казваха, че шишетата за АМ трябва да си се стерилизират. Иначе тези за водата и сока само ги мия.
И още нещо, намира ли се в БГ мляко FRISOMEL (червената опаковка) и по-специлано в Пловдив?

Поздрави и прегръдки на всички и се извинявам,че се вклучвам все по-рядко  Hug
P.S. Мимче темите са страхотни   bouquet

# 78
Здравейте и от нас  Hug

Навън най после времето е хубаво  newsm08

Вики откакто се научи да се изправя от легнало положение и да виси на решетката немога да я накарам да заспи аз я слагам да легне и след 5мин. е права и ми се хили от решетката  ooooh!.

Бяхме на една дълга разходка направо не ми се прибираше ама трябва да зготвя  Sad .

kris_ty4 - аз все още стерилизирам шишетата от АМ но мисля че не е проблем да ги миеш с препарат /бочко ползвам когато само ги мия/

cveta3 - честита ви месечинка   bouquet много усмивки с новите зъбки

Това е за сега хубав ден и приятни разходки  Peace

# 79
  Nature Sun With Face Слънчево Здравейте и от нас....

Направихме разходката, събрахме слънце, витамин D и много положителна енергия и се прибрахме... Heart Eyes

пъпките ни, за моя радост почти ги няма, така се бях притеснила, честно ви казвам, дано всичко да е добре.... ние майките нали най-лошото все си мислим.... сигурно и във филм на Хичкок няма такъв ужас.... Sad

Цитат
но не взехме паяка
аа Кори ние не направихме тази грешка като ходихме на гости в Карнобат, че 3 дена незнам какво щеше да е... Mr. Green

enevitable виж тези, струват ми се надеждни. Може и тези ако шкафчета са с такива дръжки... Peace

Честити 9 месеца на Даника.... Gift

Хайде хубава вечер от мен....   Hug

# 80
Ред Фокс, ти какво правиш в Карнобат? Аз съм оттам , макар че живеем сега в София, и останах много учудена като видях, че някой е споменал във форума моя мил роден град.

# 81
kris_ty4 АЗ СПРЯХ ДА СТЕРИЛИЗИРАМ СЛЕД 6-ИЯ МЕСЕЦ. нИЕ САЩО СМЕ НА АМ.

# 82
Относно стерилизирането, на една лекция в училището за майки ни казаха, цитирам: "До 6 месеца да се стерилизира, след това ако продължавате, вместо да изписвате вежди, вадите очи".  Peace

# 83
стерилизирах до преди два дни,
днес в бургас бе чудно време-бяхме на разходка с мънинка от 10  ч, сутринта до 16,30
утре може и плаж да направим Wink
ред фокс-цунки и гунки

# 84

Това е от мен,днес станах на...на на на Laughing
Почерпете се за мое здраве Wink

# 85
kris_ty4 АЗ СПРЯХ ДА СТЕРИЛИЗИРАМ СЛЕД 6-ИЯ МЕСЕЦ. нИЕ САЩО СМЕ НА АМ.
И ние така !!! То няма смисъл от стерилизиране като вече лази, прохожда и "спохожда" разни микробни  Peace
Роза ЧРД !!! Бъди щастлива заобиколена от скъпите си хора   bouquet
Мамита ние с бебо ще си направим една почивчица на Сандански от 1 Април, та има ли някоя бебка от там да се запознаем ? Hug
А относно зодиите ние с татето сме Девички  та Ицо близнака май ще ни "надцака"  Laughing

# 86
  • София/Севлиево
Здравейте!
Ние днес бяхме "на село"  Mr. Green Или иначе казано на вилата която е в края на града.Малкия си поигра с едно бебе на 1,7 години , хапна под една хубава борова сянка и спа на чист въздух почти 3 часа.
За стерилизирането-спях като направи 7 месеца Слави.И той е с АМ.
Станислав също много скърца със зъби, които вече са му цели 4.Уж нямаше доста време зъби, пък сега за 3 седмици 4 излязоха.
Честита месечинка на Дани на Цвета и Ч.Р.Д. на Роси!Живи, здрави и много усмихнати да сте!
Това е засега от нас.Лека и хубава вечер!

# 87
  • И аз не знам къде...

И още нещо, намира ли се в БГ мляко FRISOMEL (червената опаковка) и по-специлано в Пловдив?

Хм, това трябва да е на фризо, но не съм го виждала от години  newsm78! На времето, като че ли, племениците ми ядяха такова, но после казаха, че вече се казвали "фризо 1-2-3", а не фризомел и фризокрем. Дано не бъркам  newsm78!
http://www.papa-bebe.com/mleka/mlekamarkifriso.html
Това е гамата на фризо, която се продава поне при нас в Стара Загора!

# 88
Ехоо, помните ли ни все още Crazy

Не съм влизала от 100 века... Все нещо правя и така, минава времето много бързо...

Пепо е добре. Расте, дивее. Вече знам че ще стане или хакер, или градинар от него Mr. Green Нужно ли е да обяснявам защо hahaha

Хайде ще се постарая по-често да се появявам. Приятни разходки  bouquet

# 89
Е не,никой ли не е писал от 11ч. хм... Thinking
Явно сте го ударили на релакс  Wink
е добре хайде лека вечер  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт