Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 739
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ !!!  Heart Eyes  Hug
Днес и Алекс направи сам няколко крачки  Heart Eyes .

Марвеле,стискам палци  Hug
Офи айде чакаме клипа на Митко  Wink
Росииии,много сладък тоз Лъчко беее,как се припича на пейката  Laughing
Вери ,Ясен много пораснал,да не си му даваала зрънчо  Wink  Hug

# 226
smile3532
ето едно филмче, на едно голо побесняло Мите... следващото ще кача сега Simple Smile

# 227
Хахахаха, как ме хвана.  Joy Ми давам ми, само се правя, че не давам.  Laughing

Благодаря, момичета, за хубавите думи!  Hug
Дечицата на всички ни са страхотни, безценни съкровища! Да са ни живи и здрави!  Hug

Марвеле, дано мине леко! За варицела беше споменала, нали? Ако е тя, бебетата до 2 год я карат най- леко.

# 228
Браво на проходилите дечица  Hug

Марвеле, стискам палци да мине леко  Praynig Нагушкай Марина  Hug

Вери да не се чумери  Laughing - много ми хареса  Hug а Ясен вече явно не е БЯсен, а Бузьо Бузев  Wink голям младеж станал  Heart Eyes сладур  Hug как си държи моркова  Party

Маристута, поздравления за решението да се справяте без "помощници"  Hug Когато се наложи да се върна на работа се надявам да няма такива екземпляри и при нас  Wink

Да, и аз оставям моя Митко сам подпрян на леглото (на земята отказва да стои и да се мъчи да пълзи, явно няма да пълзи моето мишле) казвам Сам си и си сядам и наблюдавам от разстояние, има падания, но вече са рядкост  Sunglasses обикаля си около леглото, премества се на единия рафт с играчки, разтребва ги  Crazy а клякането го прави много умело, дори играем на криеница - той в кошарката и се държи с 1 ръка и се крие клякайки и хоп се изправя и разбира се пада голям смях  Joy

Днес стана на 9 месеца Митачето ми   ura  Heart Eyes Да са живи и здрави и другите месечинковци  Hug
Цял ден бяхме по разходки и му взех каишки за прохождане, и се чудя сега за какво толкова ми бяха  newsm78, но нали съм на принципа Да има  hahaha та сега има и това детето  Laughing

ИИИИИИИИИИИ зъби нЕма  Laughing

# 229
  • София
Аз днес се отчаях от мерките на юнското ми майче. На 10м е само 8470гр и 74 см Sad
май скоро няма да настигне нито юнчета, нито майчета.

# 230
  • варна
 Ан мари, айде стига с тези кила. Боян беше станал 7 кг, но след 3-4 дни зъбна диета даже е спаднал малко. Но като го гледам как беснее и ми приказва вече не го мисля. Сигурно и Алекс е ухилен и не се спира.
 Тъй че за осемкилограмови деца да се вайкате ,моля-моля. Naughty
 Аз да се похваля, че днес правихме контролен скенер на Боян и нещата са много добре. Хидроцефалията е съвсем малка вече и имаме "почти нормален" мозък, който се развива.
 Вери, Ясен наистина голям красавец станал, и Боян такива гризалки обича.
 Много ми хареса шегата за зрънчото. Joy

# 231
Аз да се похваля, че днес правихме контролен скенер на Боян и нещата са много добре. Хидроцефалията е съвсем малка вече и имаме "почти нормален" мозък, който се развива.
Страхотни новини!!!!!!!!  Hug  Hug  Hug

Вери, Бузан мнооо 'убав!  Laughing

Тук нямаме зрънчо, но мамите дават ето такива оризови вафлички.

Като зрънчото първо хрупкат и после се топят в устата, но нямат нито сол, нито Е-та... чист ориз и са мнооого вкусни. В България също ги има.  Peace

# 232
Орхид, браво!  Hug Само това да се чува!

АнМари, много сте си добре. Няма място за притеснение. Simple Smile

Тези оризови гризки съм ги давала на Маги. Подходящи са, да. На Ясен давам чат пат оризови бисквити, в които има сол и захар. Обмислям аз да приготвя нещо сходно и подходящо.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 01:36 от Вери

# 233
  • варна
 Вери ,аз мислех да опека на бисквитки 2 пакета пълнозърнести каши, които Боян не хареса и си стоят. Обаче още не съм доизмислила технологията, ако измислиш нещо, свиркай.

# 234
  • Miami
Привет  wavey

Браво на Боянчо, голям мъж излезе  Hug

AnMary , не виждам защо се притесняваш  Rolling Eyes Жорката и той сигурно ще е толкова, на 9 м. беше 8 кила. Мисля, че е съвсем добре. Не може всички бебета да са по 10-11 кила. Пък и аз не искам, така ми харесва - елегантен, атлетичен  Mr. Green  Wink

Офи, Митко много ме кефи Hug
Тези оризови  питки ги ядат и културистите  Mr. Green Бюте, добра идея  Peace Ще видя и аз да му купя, макар че аз избягвам да го уча да гризе разни работи между храненията. Не смятам, че има нужда. После да не ми свикне да иска все нещо да яде( чипсове, пуканки и разни други боклуци).

Хубав ден на мами и дечица   Nature Sunny

# 235
  • София
Добро утро!

orhid браво! Много хубава новина! Само такива да се чуват!

Днес ме вдигнаха още в 7,30. Като гледам времето, ще сме навън цял ден,само че още е рано.

Аз не давам ни солети,ни зрънчо."Откъснаха ми се от сърцето" само бисквитките на Плазмон "Биберон",и то с голям зор, щото имат захар и масло и кво ли  не...,ама ми се щеше да дъвче нещо,а то друго само царевично няма или поне аз не успях да намеря. А с тях става такава мацаница....

Аз пък съм в друга чуденка-имам един пакет ръжено брашно,от който ми писна да варя каша,щото после не мога да си измия тенджерата цял ден (не само залепва,въпреки , че непрекъснато бъркам,а става един здрав и як дебел пласт на дъното... #Cussing out) , та си мислех като въведа и пшеницата да пека бисквитки някакви на бебка,та ако някой има подходяща рецепта (без яйца) да сподели,моля.

И като гледам как се оплакват майките на 8-9 килограмовите бебета, ние , дето още нямаме 8 кила, трябва направо да почнем да си скубем каквото е останало от косите   Laughing.

Имам още едно питане-тръгнах по магазините за обувчици- предполагам че скоро ще ми потрябват (не да седи с тях в количката, а да ги ползвам по предназначение), само че най-малките номера са 15-16 (и то без връзки,т.е.не могат да се стегнат допълнително ),а на Дани са доста големи, newsm78, има ли друг като нас и как да разреша проблема, да и купя големи чепици, в които да се спъва, или да я пусна боса да се разхожда  Joy?

Хванала ме е манията за бебешки роклички  Embarassed, вече си имаме няколко съвсем летни с презрамки и примирам покрай тях като някоя бабичка, а вижте ни сега:

# 236
Браво на Боян  Hug много се радвам за отличните резултати, дано всичко лошо е останало зад вас  Praynig

От тези оризови бисквитки още докато бременеех си хапвах от тях, ще взема и за Митака  Wink За сега е само на Плазмон  Laughing

cveta3, босо - по чорапчета с гумички от долу  Peace

Днес се очертава хубав ден, ще има дълги разходки  Party

# 237
  • София
Варицела е. Засега е добре положението. Опъпчва се, но е свежарка.

Марина на 10 м. беше 8 800кг и 72 см, така че Ан Мари не виждам място за притеснение.

Аз давам обикновени бисквити Житен дар, когато ни гледа че вечеряме, защото иначе се дразни. Много сладко си ги гризка. Иначе през деня не и давам нищо между храненията.

Браво на Боян  Grinning

# 238
Кори, аз давам такива неща за гризане за "следобедното хранене" навън. Защото не ми се маца с пюрета и каши. Но май прекалявам с банана, защото друг плод още не може да яде навън. Днес мисля да й взема круши, които съм замразявала на парчета в буркан, да видим какво ще стане hahaha/

Дидинка става днес на 10 месеца. По този повод ви черпи с мнооого слънчево настроение

и нещо сладичко

# 239
Здрасти.
А ние се черпим когато баткото яде зрънчо задължително пробутва и на малката в ръцете. Тя има такъв апетит напоследък че нищо не отказва щом е за гризане, имаме си второ зъбче.

Общи условия

Активация на акаунт