Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 729
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Привет и от нас , и честито на месечинките... Hug
Ние днес за първи път се слагахме на гърне. Мина добре не плака, пишна и гърнето нали е музикално запя.... hahaha лошото му е че, докато не го подсушиш не млъква... Mr. Green

ето го и резултата:

cveta3 и аз като теб ме е обзела една мания по роклички вече добре сме заредили летния гардероб...  Heart Eyes

Хайде хубава вечер на всички... Hug

# 241
Привет,мами!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ! Много слънчеви и усмихнати дни им желая! Heart Eyes

*RedFox* , тази Весела голяма хубавица  Flutter Даника и тя  Party И аз ако имах момиченце и аз щях да съм напълнила гардероба с рокли Grinning

Хайде, много поводи за усмивки на всички!

ПП.Аз клипчето с Митко не можах да го видя Crossing Arms

# 242
Ей, къде изчезнахте всички...
Ние закарахме Полина у майка ми и сега ще излизаме някъде.
Големи проблеми с тези обувки докато нацеля какви да и купя детето ще проходи и без тях Grinning.Най-напред и купих големи, после ги смених обаче се оказа, че са различни номера и сега чакам да ми докарат други, обаче се чудя дали трябва да са и точно по мярка или да има малко място отпред и колко?
Исках да ви питам имат ли бебоците ви белег от хепатитната ваксина и какво се прави , ако няма, че нашата докторка трябваше аз да и кажа та да се сети да погледне.
За шарката и аз знам, че не трябва да се къпе, но да ме питате и аз незнам защо, така съм чувала.
Айде чао от мен.

# 243

Големи проблеми с тези обувки докато нацеля какви да и купя детето ще проходи и без тях Grinning.Най-напред и купих големи, после ги смених обаче се оказа, че са различни номера и сега чакам да ми докарат други, обаче се чудя дали трябва да са и точно по мярка или да има малко място отпред и колко?
Исках да ви питам имат ли бебоците ви белег от хепатитната ваксина и какво се прави , ако няма, че нашата докторка трябваше аз да и кажа та да се сети да погледне.

Обувките трябва да са по мярка- нито големи,нито малки.Трябва да са меки и удобни Peace

Белег остава от БЦЖ ваксината на рамото, не от хепатитната. Ако няма видим белег се прави подкожна проба дали ваксината е успешна,ако не е се прави отново. Аз лично не бих се натискала да ми бодат повторно детето Wink

Хубав ден на всички! Two Hearts

# 244
Добро неделно утро и от мен  Hug
Аз не съм в най-добрата си форма,че на Паола и никнат зъбките от горе и по цели нощи е на ръце и направо  Tired Crazy
Но пък днес стана на 10м. Hugи се почерпете,та макар и виртуално  Wink

ето и резултатите от вчерашната консултация:
8,850кг и 74см.,караме го по фино,е нали сме мацки Flutter Blush

# 245
Честито на месечинковците  Hug

Днес водих Митака на Пролетен благотворителен карнавал - много му хареса, разхожда ме, смя се с глас, спечели си количка, с 2 думи - забавлява се  dance и към края откърти в количката необезпокояван от цялата шумотевица около него  Laughing
Ето едно доволно Митаче

Вчера го оставих за 2 часа на баща му от 18 до 20ч. - гооооолямаааааааа грешка! Вече е захранен с шоколадови бонбони - посмукал си бонбон човека, предоставен от баща му  ooooh! Много му било харесало, едвам му извадил бонбоната от устата  #Crazy

Нещо се опитва да се разболява ли, какво ли - едни сополки снощи и тази сутрин, ще я видим тази работа  Thinking за сега пръскам Стеримар и с помпичката и прахосмукачката се справяме. Дано не го е прихванал от мен - тази седмица бях настинала леко - хрема, гърло...

Сега е на терасата в люлката - от 15ч. е там - полюляхме се 20мин. 1swing и заспа  Sleeping

# 246
Ехо Здравейте , ех че хубаво време  Sunglasses направо не ми се прибира в къщи .

Честито на месечинковците   bouquet

elly83- за обувките за да са добре след като ги обуеш трябва да можеш да си пъхнеш едното пръстче зад петата  Peace

*RedFox* - браво за гърнето втренчения поглед от зор ли е ?  Laughing Heart Eyes

marvele - дано бързо да мине и без проблеми  Praynig

Ние бяхме на консултация резултата е 9.00кг  и 74см .

Това е от мен лека вечер  Hug

# 247
  • на края на света.....
Ех това хубаво време няма никой във форума Laughing
  Моята голяма дъщеря така и няма белег от БЦЖ.Тя се роди в първия ден на деветиия месец,2,500 и затова и отложиха всички ваксини от родилния дом с един месец/водеха я недоносена/.После и правиха ,но така и не се появи белег.Няколко пъти и слагаха проби,даже сега скоро на 7 години.Има имунитет.Явно и без белег може.Нали знаете всяко правило си има изключение.Сега малката има много хубав белег.

# 248
Здравейте  и от нас и ние днес направихме разходка, отидохме на гости и до майка ми, която изкара едни стари мои и на сестра ми дрешки. Ей такъв смях падна, едни стари шапки, шалове, елеци... даже и една рокличка мои с инициали на джобчето с която съм ходила на детска градина / нещо като униформа/...  Blush

ето я и бебинка с моята униформа                                      а тук е като коледарче...  hahaha
за детска градина с черешки на якичката... 
Heart Eyes

Рони честита месечинка на Паола... Hug
rallii Митето наистина излежда много щастлив на снимката....  Simple Smile
Рози и ние така като излезем, че забравяме да се приберем, то така ще е от тук нататък... форума ще пустее...  Crazy

Хайде хубава вечер на всички и хубава нова седмица...  Heart Eyes

# 249
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Жорко също няма белег от БЦЖ и му правихме манту(аз вече писах за това). Оказа се, че всичко е наред и няма нужда отново да го боцкат.

# 250
  • София
  Добро утро!!!
Кори и аз мисля такъв да взема на Викторчо,иначе започнах да си го мацам с един на себа мед ф-р50,направо се чудя на мен си, как миналата година бях толкова смела за моренцето с бебе на 2 месеца-добре че всичко беше ок Simple Smile, ако е като мен,аз не изгарям,само чернея,нямам притеснения  Sunglasses
  Каде се продават тези готинки оризови бисквитки,аз не съм виждала?

Честито на порасналите сладурчета Heart Eyes

Фокси,нашата прабаба плете на Вики такива от едно време дрешки,примерно къси панталонки и фанелка с къс ръкав,много са си хубави,сигурно понеже не съм в крачка с модата Wink

Слънчев ден на всички !!!

п.п. Вери мерси за информацията!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:02 от petiu6a

# 251
Ако питаш за гризките, които Бюти показа, в големите магазини- по диетични щандове или около хляба / както в Била беше /.

# 252
petiu6a, аз взех на Диди такива оризовки. Почерпихме и Марти и Боби, но много се трошат /не са така твърди като сухарите/ и децата по-скоро си играха с тях. Ето на това клипче, Диди се опитва да яде една такава оризовка Joy: http://www.youtube.com/watch?v=YLN6ev748iI

# 253
petiu6a, аз взех на Диди такива оризовки. Почерпихме и Марти и Боби, но много се трошат /не са така твърди като сухарите/ и децата по-скоро си играха с тях. Ето на това клипче, Диди се опитва да яде една такава оризовка Joy: http://www.youtube.com/watch?v=YLN6ev748iI
Аз затова ги троша на малки парченца и така й давам едно по едно директно в устата.  Laughing Иначе, било то биксвитки или тези оризови вафлички, всичко се рони след като влезе в устата и се извади от там. Резултатът е здраво мацане - предполагам познато на всички мами.  Joy

# 254
  • София
    Ясно, Gali80  те са големи  дружки с Марти,дай им само някоя оризова бисквитка и забравиха за вас Laughing
Ами то каквото им попадне у ръцете всичко става на дребни трохички,аз вече свикнах,така че довечера ще потърся да си купя,остава да ги хареса и Викс Simple Smile
Бюти пекна ли слънчице и при вас,тука истински пек настана,нас с  Вики ни хвана слънцето вече Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт