Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 723
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
 Бюти пекна ли слънчице и при вас,тука истински пек настана,нас с  Вики ни хвана слънцето вече Rolling Eyes
Дааааа, петюша, и тук пекна слънце, най-накрая!! 20 градуса е. Дори излизаме навън да се попечем и ние.  Laughing
 Hug

# 256
  • София
Здравейтееее  Hug

Ние се завърнахме от пътешествието до мама. Ей, много било хубаво да те поглезят малко  Rolling Eyes. Времето беше страхотно и такива дълги разходки си правихме. В събота се прибрахме за малко наобяд да се нахраним - и аз и той с нещо топло и хайде пак навън. Запознахме Любчо и Преслава на Лина1313, обаче моя "кавалер" никакъв интерес към госпожицата  Crossing Arms. Много целувки на малката бузанка  Heart Eyes.

За гризкане нищо не давам. Той не протестира в количката, а за ядене най-много да си изпроси някоя трохичка, когато седнем вечер да се храним. Такива оризови бисквитки си бях купувала докато бременна, но сега не съм се сещала да давам на Любчо.

Докато си оправя къщата и багажите слънцето се скри  Cry, не че ще ни попречи на разходката  Wink

Честито на проходилите юначета  Heart Eyes.

Честити месечинки, рожденни дни и каквото съм пропуснала   bouquet

Цвета и аз знам, че като обуеш крачето трябва да можеш да си пъхнеш пръста. Колев и Колев имат такива буйки с връзки и цип. Аз взех такива на Любчо, но той започна направо с последния номер 19-20 Rolling Eyes. С малките номера не знам... Така или иначе ще ти трябват само за навън.

Как задържате на крачетата чорапките в къщи? Любчо постоянно ги настъпва с другото краче и си ги събува, а мама върви след него и обува Wink. Нямам нищо против и бос да ходи, но още хладно ми се вижда...

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 16:05 от InaD

# 257
Ние да се отчетем след днешната консултация Марти е вече 11.400 и 77 см даже ни се скараха малко че от последния път е надал цял килограм и трябва малко диета
Всички децица са много красиви аз набързо изчетоха нещата така през ред но после ще се задълбоча повече
Аз също бях на лекар и всичко за сега е нормално вече съм в 13 седмица
Много  Hug на всички

# 258
  • София
Здравейте!

Раздуха се един вятър и ни подгони да се прибираме,иначе цял ден сме навън.

InaD на Колев и Колев са с много груби подметки и не ми харесват, единствените най-малки "буйки за прохождане". които продават са 15-16 номер,едни много мекички,тънички с мека подметка (само че не запомних на коя фирма) и като стъпало-горе-долу ,ама на глезена са много широки и са само с цип,без връзки. Иначе в къщи чорапките мойта мома не ги настъпва(щото само стои права,не ходи още), ама постоянно си ги дърпа и ги събува  Laughing, така че положението е същото.
И да се похваля- излизат ни три зъбчета наведнъж, и трите в момента прорязват венеца, има по една дупчица. С тях общо ставаме със седем зъба и ни остана само единия горен преден десен резец.

Хубав ден на всички от мен!

# 259
Чорапките са 3/4 и ги обувам върху ританки. Засега стоят на краката й  Mr. Green

# 260

Днес бяхме на партиии   ura 
Да ви се покажем Blush

# 261
Чорапките са 3/4 и ги обувам върху ританки. Засега стоят на краката й  Mr. Green
  newsm78 Гали, вие да не живеете в леден дворец?  Sunglasses Сори че коментирам, но не й ли се потят крачетата на Дидинка?

Ние с Митко сме добре. Той е пълен спец в изправянето и стоенето прав с часове, стига всичко, което е решил, и си ползва стола за хранене за упора, започна вече да ходи и след уолкъра... много си криви краката - като балерина, но не на пръсти, а на страни, крачетата ги държи във "втора позиция" постоянно  newsm78 Пак ще ходим на ортопед явно. Иначе има оформен свод на стъпалото, незнам това дали е окончателното положение, или още има "мегдан" да стане плоско  newsm78 някой знае ли? 

Хехехе, Роса, и Митко наскоро беше с такава шапка

Малкият вече почерня стабилно, не че не му слагам шапка, и не го мажа, но явно е като мама - бързо 'фаща тен  Sunglasses а и е все навън завалийчето, то не знае к'во да прави като си е в къщи  Crazy

Хайде поздрави!

# 262
 Laughing, ами не Гали. Тя отгоре е само по боди с дълъг ръкав,  а надолу с ританки и чорапки. Иначе само с ританки се пързаля по пода и трудно се придвижва на 2 крака Joy

# 263
  • И аз не знам къде...
Момичета, вие на колко градуса си държите децата, че само по боди и по чорапки да стоят  newsm78?
Моето момче е с терлици все още, с боди, блузка и елече сутрин и вечер. В къщи е 19 градуса и щом аз съм с чорапи и чехли, логично е и той да не е само по чорапи! Поне според мен!

# 264
Офиоли надписа на блузката на Митето е супер =много оригинално!!!;)

У нас е около 20-21 градуса, понякога като захладнее все още пускам климатика, а в пове4ето време е изкл.; но и ние сме с терли4ки -много се пързаля оба4е по паркета с тях, та и пантофки слагам от време на време, но те пък запарват кра4ето. Нямаме угаждане, хайде да става топли4ко 4е да шляпаме боси Simple Smile))))
Ина4е Мирела ве4е в паяка по4ти не иска, държим се за ръце и така се движим; от няколко дни показва когато не иска нещо доста бурно като ми бута ръката.
Имаме и попадения в гърненцето, но си мисля 4е засега не е осъзнато Confused
Мирелка запо4на да разглежда книжки, запомнила е къде е ме4о и топката, и като я попитам къде са, ми ги со4и с пръст4е Simple Smile))
Много са сладки вси4ки де4ковци, няма по хубави от наш'те Юн4етата!!!!! Да са ни живи и здрави!

# 265
20 градуса Peace

# 266
  • И аз не знам къде...

И е само по боди?

# 267
# 268
  • И аз не знам къде...

Thinking На 20 градуса и аз не бих стояла по боди  Naughty! Всъщност може, но ако Т се подържа от печка на дърва и пак не ми се вижда достатъчно  Thinking! На 19 градуса аз съм по тениска и ватирана блуза. Сутрин и с елече. Това са 19 реални градуса подържани от климатик, като Т се мери на масата, т.е. там където се стои!

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 00:28 от Дариии

# 269
  • София
Здравейте,

тези дни нямам време да седна на компютъра, но като гледам не съм единствена Wink  С Марти сме по цял ден навън.

Обувки и аз трудно намирам, да не говорим, че истинските обувки почват от 20, а маратонките от 23 номер, а моето дете е едричко Rolling Eyes Като питам и все буйки ми предлагат. Взех едни 20 на бепи, а буйките му на КиК са 17/18.

Иначе Марти е като цветарка, само се лепи по хората и ги закача. Вървим по улицата и им маха Joy. Преследва каките и батковците по градинките, но те не му обръщат внимание. Много е смешно, а той милия толкова жадно ги гледа. Онзи ден, като отидох да го взема от едни по-големи дечица, за който се беше лепнал, едното му вика - "1, 2, 3 - ти си  аут"  hahaha hahaha

И Марти седи по боди и гащиризон вътре, или агнцунг без ръкави, само по чорапи. Винаги е облечен по-леко или като мен. Като излезна навън, моето бебе все е най-голо и все получавам коментари. Ама не мога да разбера как навън е 15 градуса, а бебето е с космонавт,чувал и дъждобран newsm78. Ми то само дето не е получило топлинен удър #Crazy

Браво на всички проходили и пораснали  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт