Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 734
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
У нас не знам колко градуса е. Парно, дори и през зимата, рядко пускаме. Заради котето отскоро държим вратата на терасата отворена, а парното го пускаме само нощно време. Ясен често е само по боди и голи голенички крака. И ние ходим леко облечени. Студ не усещаме. Може би се калихме на климата тук. А аз преди бях много зиморничева, спях с чорапи.  hahaha

На Ясен днес му е цъфнал най- сетне 2-я зъб долу. Много трудно ги вади тия зъби, ей. Simple Smile По един на месец. И на консултация бяхме. Не, че имаше много полза от нея. Кг-тата са си същите- 10, см- 75. Да съм му спирала вит.Д / не че го давам де  Laughing /, нямало нужда от него от 6-я месец, защото е почнало захранването. И как така го кърмя нощно време все още, почна пак да ми набива канчето. Натоварвала съм му храносмилателната система. Отвърнах й, че по- друг начин не се успокоява, на мен не ми тежи, не всяка вечер се буди, а и съм говорила с консултантките по кърмене, които са ми дали друг съвет. Ще се видим с педито чак след 3 месеца и по- добре. Simple Smile

Днес т.е. за вас вчера вече, 6-ти, правим 7 години с моя мъж откакто се видяхме за пръв път.  Heart Eyes

# 271
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

У нас също е 19 градуса и Жорко е по боди с дълъг ръкав, но отгоре с блузка. Иначе е по чорапи( често с два чифта чорапи, понеже все му се изхлузват, ако  е с един) или с едни пролетни отворени обувчици.  Сутрин и вечер понякога му слагам елече.

Вери, честита годишнина  bouquet  Още много години щастлив семеен живот ви желая  Hug

vesi21 , как маратонките от 23 номер започват? Има и по-малки (говоря за адидас, найк, пума), но мисля че съм виждала и други видове по-малки.

Лъчко и Митко големи купонджии   ura Много са сладки  Hug

# 272
  • София
    Добро Утро !!!
Вери честита ви годишнина!!!  bouquet
Честит празник и на всички здравни работници(колеги Wink )  !!!
Нашите обувчици са 19 номер,и са му точно за сега, но по стабилен се чувства само по чорапки.
Аз мисля вече да разредя даването на Витамин Д,те си се пекат дечицата,вие какво мислите по въпроса?
     Викторчо ,тези дни също много добре се справя с ходенето,пуска се прави крачки сам,но изобщо не мисли по някога,пуска се поинерция ,и кадето го закарат краченцата Laughing
      Gadost- как се чувстваш, личи ли коремчето вече,пожелавам ти лека бременност,и едно хубаво момиченце Heart Eyes

# 273
Мале,Офиоли, супер блузка има Митко! По поръчка ли е щампата? Много ме изкефи  Laughing
За темп. да ви кажа в нас в момента е по-студено от на вън. Освен с боди Лъчко има и блузка отгоре,а на вън е вече с жилетка. А още виждам деца увити с одеала и то не бебешки, а от тези родопските  #Crazy Ама хора разни...Както ние коментираме тези навлечените, така и мен са коментирали,че ми е"голо" детето  Joy
Изчезвам! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ и от мен !
Вери,честита годишнина! Да се обичате още 10х 7 год!(поне) Hug

Онзи ден, като отидох да го взема от едни по-големи дечица, за който се беше лепнал, едното му вика - "1, 2, 3 - ти си  аут"  hahaha hahaha

Joy hahaha

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:15 от Роса

# 274
Блузката на Митко е много готина, форумска.  Wink

Ето я и темата за тениските:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362270.0

И аз бях се засилила да си поръчам, но тук няма никой да ни разбере за какво се борим.  Joy

Мерси за пожеланията, момичета!  Hug

# 275
Здравейте!
Моята сладурка още спи, да не повярваш Rolling EyesИ аз ползвам времето да се разпиша, че днес като гледам май пак цял ден ще сме навън.
Аз май доста я обличам, на 20 градуса стои по боди с къс ръкав, блузка и елече, чорпогащник и мн. тънък панталон. А навън само свалям елека и панталона и обличам анцунг и грейка.
Най-накрая и аз и купих обувки,17 номер затворени, но се чудя за вкъщи да и купувам ли, защото в нас е теракот и паркет и тук там има килими и ми се струва, че няма да е устойчива, ако е по чорапки.
Тези дни чакаме още 2 зъба да пробият, вече са почти на финала Grinning
Хайде чао от мен.

# 276
Здравейте, момичета! Аз съм от Септемврийските мами. Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но ето нещо важно, ако вече не сте го видели  Hug

За майчетата от София!

На 16.04.2009 от 10.30ч. пред сградата на Столична община се организира протест срещу липсата на места в детските градини в София. Който има възможност, нека да дойде! Можете да помогнете и като размножите и разпространите листовки за протеста! Листовки могат да се изтеглят от този сайт - http://tranz.it/load.php?id=Jmgv9DQPhz64TO0p270508

# 277
Вери Честита годишнина и от мен   bouquet , с пожелание за дълги и щастливи години семеен живот!  Като се сетя, че и аз бях зиморничева като тебе преди /спях също с чорапи  Embarassed /, но от както сме с моя мъж от около 5 години, той е като парно  Laughing и съм вече добре.

InaD много ми беше приятно да се запознаем "на живо"  Hug . Ама как не се сетихме да вземем един фотоапарат да се запечатаме  ooooh! . Чак в неделята се сетих и така ме хвана яд. Да нагушкаш Любчо  Hug .

Преслава почти нищо не задържа на краката си, всичко и пречи , постоянно дърпа и се събува  hahaha  и аз съответно обувам и така..... В нас е около 22 градуса.

Вчера я записах на детска кухня и на 09.04. ще взема първата храна. Разпитваха ме дали има алергии към нещо, ако трябва да съм идела до педито за бележка . Обаче готвят с прясно мляко и това малко ме притеснява  Tired . Казаха ми кои дни дават жълтък, за да не давам тогава вкъщи, пък аз още не съм го въвела  Tired  . Записаха ни втора група, която е до 10-я месец. За 10 дни купоните струват 6 лв. без събота и неделя.

# 278
  • София
Приключих анкетата и безспорен фаворит за срещата е Извора в Арбанаси с 40%. Днес говорих с управителя как да процедираме. Първо трябва да направя резервация с конкретна бройка и след получаване на номер всеки ще си пусне банков превод за стаята, която желае. За целта моля всеки, който иска да идва със сигурност да ми напише email със следната информация до края на седмицата:
1) Трите имена и телефон за връзка и ник във форума, да не се чудя кой кой е
2) за колко нощувки и кои (резервацията е за 17 и 18 юли)  и каква стая желае. Дали ще идва с някой друг, т.е. дали ще иска двойна стая или ще се комбинира с друга мама. Ако има желаещи да се комбинират, да пишат с кой. Превода за стаята трябва да е един, така че ще е хубаво да се разбираме помежду си.
Опциите за стаи са следните:

Единична стая (2 бр.) - 50лв.
Двойна стая стандартна с две легла (6бр.) - 70лв.
Двойна стая стандартна със спалня (10 бр.) - 70лв.
Двойна стая лукс с две легла (13бр.) - 85 лв.
Двойна стая лукс със спалня (4бр.) - 85лв.         

Допълнително може да организираме обяд и вечеря на блок маса за 25 лв на човек.

Email : veselinastoyneva@yahoo.com

Моля да пишат само тези, който са сигурни. Колкото по-бързо направим резервацията, по-голяма е вероятността да има стаи. Тъй като предполагам, че по евтините стаи ще са по-желани, то първите, които ми пишат, ще ги заемат. При свършването им ще започнем запълването на по-скъпите.

# 279
Привет и от мен  Hug!
И аз се включвам, докато мишленцето спи, защото с това хубаво време, събуди ли се, бягаме навън и хайманосваме по цял ден  Simple Smile
Ина също има тен при това само за 2-3 дни я хвана слънчицето, въпреки, че я пазя. Не че няма на кой да прилича, де, с мъжа ми също много бързо почерняваме.
Обувчици имаме от 1 седмица, за ходене навън са ни и са най-малкия номер - 16. Разстоянието отпред е 0.5-1см, не знам дали е добре, но както казах - това са най-малките. Понякога и падат, докато ги дърпа, все още не е свикнала и са и много интересни  hahaha
Малко ме "сащисахте" по въпроса с обличането  newsm78 Елеченце или жилетка съм обличала само зимата, а надолу пак само ританки и терлички.
Сега вкъщи е по боди с къс/дълъг ръкав и памучна блузка с дълъг ръкав, но не ватирана най-често. Аз съм по тениска  Mr. Green Навън - панталонче и чорапки, по-плътна или по-лека блузка с дълъг ръкав в зависимост от времето и ако захладнее - плюшено якенце/суитчър  Peace.

Много са сладки бебоците по снимките и клипчетата, да ги изпапкаш  Heart Eyes
Браво на проходилите мали мъже, чакаме първата дама  Wink

Ина за сега само се изправя и бърбори, като я държа не и хрумва да пристъпва, но има време.

Обаче готвят с прясно мляко и това малко ме притеснява  Tired
Ние с нашето захранване, в което още не съм въвела млечни (а и не смятам да давам прясно мляко преди годинка), май ще се разминем с кухните. Не че съм ги мислила сериозно, де, но докато почне на яде, каквото готвят там, ще е голяма вече. А и готвенето ми е от най-любимите домашни работи   chef... Сигурно ще ги пропуснем, но ще видим.

Хубав ден на всички   bouquet!

# 280
Привет и от мен  Hug!

Ние с нашето захранване, в което още не съм въвела млечни (а и не смятам да давам прясно мляко преди годинка), май ще се разминем с кухните. Не че съм ги мислила сериозно, де, но докато почне на яде, каквото готвят там, ще е голяма вече. А и готвенето ми е от най-любимите домашни работи   chef... Сигурно ще ги пропуснем, но ще видим.

Хубав ден на всички   bouquet!

Mishlence, кухнята е до 3 години. Може и да се класирате Wink

Вери, честита годишнина  bouquet. Ние се запознахме с Дидо на 09.04 преди 8 години. Как лети времето Whistling

Днес бяхме на консултация 8540г и 69.5см /500г покачване и 2см/, доволна съм. От днес Дидинка е вече с 6 зъбчета /долу вляво е пробил шестия, а седмия го чакаме горе вляво Mr. Green/
Сега спинка, но след малко хапваме и пак излитаме.

Колкото за обличането. Диди не е зиморничева. Аз винаги проверявам нослето й. Ако е топло, значи й е добре. Бих се притеснила повече, ако й е горещо и се изпотява Peace

# 281
Mishlence, кухнята е до 3 години. Може и да се класирате Wink
Ха-ха, личи си кой не е чел и не се е интересувал по въпроса  Embarassed
Гали, мерси  Hug!

Само да вметна - Веси, а и другите майчета, поздравления за организацията!
Ние няма да можем да се присъединим към срещата, затова ви пожелавам страхотни моменти!

# 282
  • Miami
Аз друго да вметна за срещата - Веси, аз вече ти пратих мейл, но мисля, че трябва да се определи така да се каже ГАЛА вечерта, в която всички ще се съберем. В мейла писах 17.юли, но гледам  че се пада петък и май най-добре е 18.юли събота.

# 283
Здравейте  Hug

По въпроса с обличането - Мартина вкъщи стои по боди с дълъг ръкав или боди с къс ръкав и много лека блузка. Навън е по боди, блузка и жилетка. Като стане много топло, махам и жилетката. В събота и неделя като бяхме на разходка с мъж ми, колко навлечени деца видяхме  ooooh! Имах чувството, че нашето е направо голо в сравнение с тях  hahaha

Момичета, моля ви, дайте идея с какво да храня Марти на закуска. Не ще и не ще попара  Crossing Arms Вашите бебоци какво хапват сутрин?

Веси, имам едно питане към теб Simple Smile Знам, че ги разбираш тези работи, защото това ти е работата, а и каза, че сте слагали на Марти Превенар. Това ли е ваксината срещу видове А и С менингит (или нещо подобно). Миналия месец нашето педи ни обясняваше коя ваксина за какво е, обаче с толкова медицински термини аз съвсем се оплетох, а искам да сложим тази срещу двата вида менингит и сега не знам какво да купя  Blush

За кухня и ние по-късно ще се записваме, че доста неща не яде  Peace

Гледам повечето излизате малките като се събудят. Ние пък правим точно обратното - гледам да спи навън Simple Smile

Хайде, лек ден на всички и целувки от нас   bouquet

# 284
  • София
     Кори аз също мисля че тогава е най добре-съботата Peace, аз предлагам татковците да си гледат децата,пък ние ще измислим как да протече гала-вечерята LaughingАз се чудя нещо,до кога трябва да се преведат паричките,понеже другата седмица няма да имам интернет,и няма да съм в час,

Общи условия

Активация на акаунт