Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 732
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
 Аз съм Близнак - Телец. Хем не знае к'во иска, хем се инати  Joy

Не дочетох другото, ама вие много бързо изписахте всичко Simple Smile

# 61
Ама вярно много бързо  Laughing
Аз само се записвам, че ви изпуснах  Hug

# 62
Привет от нас някой може ли да ми каже каде да проверя асцедентите че нещо не съм на ясно с нашите, а пък ме заинтригувахте
Ако някой знае някакви билкови рецепти за бъбреци ако може да ми кайе защото май и този път няма да ми е лесно имам възпаление и на джата бъбрека всички знаете че преди 12 седмица не е хубаво да се пие антибиотик, а болката е ужасна горкото ми детенце два дни само с бабите  smile3518 smile3518

# 63
хахахахха, явно доста от нас са на вълна хороскопи -аз изчислявах преди 2-3 дни на цялата фамилия асцендентите и от сайта излиза и кой когато се е родил в каква луна е, а това също има голямо значение Simple Smile))Ние сме аз-Лъв, асцендент Близнаци; мъжо -Лъв, асцендент Везни, кака Васи -Телец, асц. Рак, и малка Мирела -Близнаци, асц. Лъв... изобщо много ръмжащи и много инати у дома ...

За подстригването на косичката-ами ние все още нямаме материал за това, до годинката едва ли ще се случи, може би доста по късно ще е  Mr. Green

# 64
Привет от нас някой може ли да ми каже каде да проверя асцедентите че нещо не съм на ясно с нашите, а пък ме заинтригувахте
Тук например:
http://www.beinsadouno.com/astro/my_ascendant.php

# 65
ЗА БЪБРЕЦИТЕ МЕЧО ГРОЗДЕ СЪМ ЧУВАЛА ,ЧЕ Е С ДОБЪР ЕФЕКТ,продават го в аптеките и би трябвало там да има точни указания за приготвянето му

# 66
Като се замисля колко сметки и изчисления си правех за да може бебинка да се роди в моята зодия и ето:

тя: зодия Рак - асцедент Стрелец
аз: зодия Стрелец - асцедент Рак ....  Mr. Green

enevitable мерси за аптеките мила ...  Hug

# 67
  • варна
 Хвощът е много хубава билка за бъбреците,но и тя и мечото грозде ,мисля,че не стават за бременни. Сокът от боровинки е също много полезен, мисля, че Уринал лекарството ги съдържа. Лекар трябва да ти каже какво да вземеш.

# 68
  • И аз не знам къде...
ЗА БЪБРЕЦИТЕ МЕЧО ГРОЗДЕ СЪМ ЧУВАЛА ,ЧЕ Е С ДОБЪР ЕФЕКТ,продават го в аптеките и би трябвало там да има точни указания за приготвянето му

Не се пие при бременност  Peace! "Неоренал" успокоява и може да се пие, но аз го пих за цистит. При по-сериозни състояния не знам!

# 69
  • София
За бъбреците като бременна пиех ЧАЙ за бъбреци на Ламбрев. Препоръча ми го гинекологът от ЖК. 1 кутия изпих и се оправих. При мен проблемът беше лека тежест в областта на бъбреците и се предполагаше, че са забавили работата си, така да се каже.  Wink

# 70
Ние сме семейство раци, аз, таткото и каката. Малката само е близнаци.

хехехе в моето семейство е така - мама тате и кака рачета, аз близнак, ама се подсилих и от братче близначе после... и си взех мъж рак, па ми се роди близнак  Joy следващите бебета само септември и октомври ще ги правим  Joy

# 71
  • Вече в моята си приказка...
Ние пък вкъщи сме аз и Калина близнаци, таткото е Водолей, а Ивайло - Дева...

# 72
шшшшшшшшшшшшшшшт да не съм чула лоша дума за девите Naughty,ако не сме ние земните знаци,кой знае как ще се давите , издухвате или изгаряте Mr. Green Peace

а между другото знаете ли кои съоръжения са най-добри за спасяване на пръстчета и ръчички от лошите и коварни чекмеджета и шкафчета newsm78има някакви лепки ,ама май са различни като поставяне.............та се чудя какви да взема Rolling Eyes

# 73
  • Miami
Ехо привет  Grinning

В нашето семейство сме аз-Рак, мъж- Скорпион и Жорко - Близнаци. Аз обаче исках Жорката да е близнак, а не рак. Мисля, че са по-прогресивни и пробивни близнаците. Не знам какви асцеденти имаме.

Аз съм залепила някои чекмеджета с тиксо, но Жорко се научи да ги отлепя и ще мисля за нещо друго. Вратите го привличат като магнит и за тях ще трябва нещо да се купува.

Ние сме при баба на гости, но не взехме паяка и сега Жорко ни разказва играта. Нон стоп иска да върви или пълзи и пипа всичко  ooooh! Ужас направо, само наведена вървя, кръста ме скъса от болки. Изобщо не се заиграва това дете, давам му какви ли не предмети, интересни са му за 5 мин най-много и пак тръгва.

Хайде приятен ден, ще е хубав за разходки  Grinning

# 74
Привет!Рядко имам възможност през уикенда да пиша,но сега ми се удаде такава.Големите момчета ги няма,а малкия спи.Днес най-накрая температурите ще се вдигнат повече,да направим някоя разходка/не че не сме излизали и вчера и преди това/
Знаете ли,че по битаците продавали памперси по-изгодно,ама най вече от Турция.Моя мъж ме информира- пакет от 72бр.Памперс Прима бил 25 лв/7-18 кг/,а Молфикс от новите 20 лв същите бройки и килограми.Че аз ако съм сигурна,че винаги има по-добре от там да купувам,и без това четох в папа-бебе ,че турските били по-добри.
Сега мисля какво друго да пиша и се сещам ,че трябва да приготвям яденето на бебето.В тази връзка до кога трябва да се редува месо с жълтък ,или вие вече давате и двете?Някой беше питал дали слагаме вече лук в пюретата,аз слагам,и от както почнах  детето сякаш повече ги харесва.
Весел ден на всички мами и бебета

Общи условия

Активация на акаунт