Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 769
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • И аз не знам къде...

А относно АМ-то, когато Павел (на 5 есеца) отказа да суче на консултацията тук ми дадоха мостри първо на Фризолак и ми казаха ако го пие да караме на него. След 6-тия месец ми дадоха Фризомел и казаха до 1 год. с него да сме. На детето му понася добре и сигурно ще си взема от тук щом в БГ е друг вид!

Фризомел в бг е Фризо 2  Peace! Имам една стара кутия от фризомел и е същото като фризо 2  Peace! Но ако ще си по-спокойна си го донеси!

# 121
Рали, сигурна ли си, че Митко е Юнче Mr. Green. Той изглежда като 1-годишно детенце, пу-пу  Hug. Не мога да повярвам, че Диди му е кака и е 1 месец по-голяма от него, и тя младенее като майка си Flutter

# 122
petiu6a и аз съм от Овча Купел и записах Атанас на ДК в 66. Вие от коя по-точно сте доволни?
споко, девойки , и ние от няколко дни сме на 4 хранения.
Atina-Eli....ние съвсем спокойно сме на 4 хранения от 5-тия месец  Mr. Green ...и добре че не сме на 5, че.... Joy направо ще се търкаля nazemiata
rallii много ми хареса люлката Peace Колко минути се задържа на нея детето? Аз имам чуството че Атанас няма да иска да стои и да се люля...сподели дали е от полза?  Hug
Gali80 нормално е момичетата по принцип да са по-дребни, знаеш .
ves_77 къде се загуби?
dari75   love001

# 123
Иначе казва: "БАБАБА".Това не е съзнателно, но означава, че може да казва срички или нещо подобно...това ми го каза баба дето е била сумати години детска учителка. newsm10
Тукашните бебета казват същите неща, като българските - "баба", "дада", "мама" ... Просто е съвпадение, че в българския език тези срички означават нещо.  Laughing Незнам кога осъзнато започват да казват "мама", но съм чувала, че е някъде към 1 годинка.  Peace

Олеее, пратете малко хубаво време и насам, моля!  Praynig Нас с Мишел вчера ни валя доста сняг, качихме се на 2600 метра, на един връх в Алпите. Там ме впечатли не толкова височината, колкото това, че в тоалетните на ресторанта имаше повивалник за бебета.  Mr. Green Иначе, пътят до курорта беше ужасен. Проходът на Шипка ряпа да яде. То не бяха завои, не бе чудо!  ooooh!

Фокси, нормално е вече за нашите деца един месец нищо да не качат, а другия да наваксат. Мойта кокона сега пък наваксва това, което не успя да наддаде като пеленаче.  Crazy hahaha

Прити_галинке, разбира се, че те помним!  Mr. Green

офи, чак на мен ми стана гадно с тази дъвка.  Sick

Аз така малко отзад напред.  Laughing

# 124
Gali80, Митака е юлско юнче  Mr. Green а кой младенее и кой старее си е друг въпрос  Wink Peace ние с баща му определено се подмладихме с него  hahaha

Пухкавелка, какви ти минути, часове  Party, даже спа в нея  Mr. Green Люлката ни е "под наем" - една приятелка ни я даде, после ще я връщаме - има сантиментален спомен за нея. Зимата беше за кратко разгъната в стаята, но то няма къде да се обърнеш и сега се кефи Митака - хем чист въздух за него, хем аз спокойно си пия кафето Wink

Днес определено беше много хубав ден - не тиках количка, не се ядосвах с неправилно паркирани МПС-та... В събота насметох един автобусен шофьор, направо не издържах и без да искам го "поздравих" за правилното паркиране - беше спрял на кръстовището, като не се виждаше от него светофара - не знаех дали вече е светнало за мен зелено, не можех да се кача на тротоара и се наложи да го заобиколя и инстинктивно свих към отворената му врата и го навиках, страшно ядосана бях  #Cussing out Митачето спеше, и дори не се събуди милото  Heart Eyes

# 125

Искам да попитам нещо мамите които са летяли вече със самолет. Носите ли си мляко за детето и водата в ръчния багаж? Защото нали са забранени течности. Или може би пък сте кърмили  Thinking

Можеш да вземеш млякото и водичката на бебето в ръчния багаж. Просто ще те накарат да отвориш шишетата и да отпиеш от тях, за да са сигурни, че не е нещо опасно.

Също така се препоръчва при излитане  и кацане, детето да дъвче биберон залъгалка или да му дадеш водичка или някаква друга течност да пие, за да може като преглъща да преодолее по-бързо разликата в налягането.

Дано съм ти била полезна.

Хайде лека нощ от мен

# 126
  • София
Моя Алекс все още го има в колажа  Embarassed Сложих актуална снимка в албума.
За мен той се развива като едно нормално юнско майче Simple Smile От два дена схвана цаката на краката, разбра, че и те служат за нещо. Опитва се да прави крачки като го държа за ръце. Словесният речник все още му куца. Подмаза се 1-2 пъти и каза "мама". Сега набляга на "тата" и "да да да" (това последното до безкрай) Simple Smile Като се смее блее Simple Smile (буквално) Simple Smile Снощи постнах едни клипчета в недоносени, сега ще ги изровя...

Та туй в общо линии от "блеещ" Алекс Simple Smile
Целувки за всички юнчета Simple Smile

# 127
Пухкавелке, знам аз, че момиченцата са по-дребнички, ама Диди е от най-дребничките Blush, а очевидно Митко е от по-височките момченца и затова ми направи впечатление разликата.
А иначе съм съгласна, че всяко дете се развива на собствен ход Wink

АнМари  Hug за Алекс

# 128
  • София
    Добро утроо!
  Бютии и аз бих се впечатлила от същотото   Laughing,като си представя тук при нас какво е  в   ОО....Вие на спорт сте го ударили-браво ,браво!!
  Пухкавелка  аз ходя на пазара ОК-те не готвят там а я доставят,както и в другите ДК предполагам Simple Smile
 offioly   и на нас по- същия ред изникнаха зъбките,това е 2 странично -очаквай всеки момент и в средата да излезне едно и т.н., ние от 3-4 дена сме с 4 зъба горе и два долу  Simple Smile
   Хайде до скоро!!!

# 129
  • София/Севлиево
Хайде добър ден!

Преди час писах,писах и нета ми изключи... #Cussing out И сега наново  Crossing Arms

За 4-те хранения ме притеснява  това, че Станислав върви доста слабичък-на 8 месеца беше 8.200.И сега като го оставя с 4 съвсем ще спре да вдига грамчета(той повече от 800 гр за 40 дни не е вдигал).А пък върви висок-вече носи дрехи размер 80(т.е. за 1 година) като последния път беше 74 см , но като го гледам доста
е пораснал.

На люлка още не смея да го кача, но скоро може да опитам.поне съм сигрна, че ще му хареса...

И ние му удряме по една 2-3 часова разходка тия дни.Даже вчера се съблякох по къс ръкав-толкова беше топло в Севлиево.Дано вече не се разваля времето, че ми омръзна да вали и да си седя вкъщи.

Толкова засега от мен!Поздрави и усмихнат и слънчев ден на всички! Hug

# 130
За да не се притеснявате за килограмите,ще ви кажа колко е нашия шишо- на 9 м.-7,700 кги едва 68 см.Напоследък яде повече,но и постоянно е в движение,иска да ходи,пълзи ,почти не се спира и сигурно за това не наддава много.Аз вече спрях да ги мисля тези килограми,след като е здрав и се храни що-годе добре.Сега спи,цяла нощ се въртя и рева и още си наваксва.
Хубав ден на всички!

# 131
  • София
Здравейте Simple Smile
Напоследък нещо не ми остава ред да пиша тук. Дори и когато започна да пиша като сега, съм с беба на ръце и тя също се опитва да ви каже нещо, та накрая не знам какво  ще излезе от този пост Mr. Green

Ние сме добре. Най-накрая и аз напипах две пробили зъбчета, то не че съм бързала толкова да се покажат де, но сега им дойде времето. За щастие появиха се с не много будения през нощта, само през деня беше по-кривичка..

Исках да кажа на Атина Ели, абе жена как не те е срам да се оплакваш, че толкова много ти спи детето, като гледам тук има доста мами, които само могат да си мечтаят за по-спящи бебета и малко повече почивка, защо така ни дразниш Grinning Ти сега да не ми се вържеш, майтапя се просто Hug Между другото, исках да те питам, ти спомена, че даваш дормикинд - кога го даваш и  забелязваш ли връзка между многото спане и дормикинда? Защото, ако ти е скучно през деня, можеш да пропуснеш хапченцето сигурно.. Rolling Eyes

Ние от снощи нямаме асансьор, а аз нямам кръст да свалям бебе и количка 4 етажа по стълбите, а времето е така прекрасно за разходка, така ме е яд... Whistling Дано да го оправят днес, че поне следобяда да успеем да излезем.

Хайде прегръдки на всички пораснали бебоци Hug Heart Eyes

# 132
Ето го и моя мъж на разходката вчера Grinning
Така събира слънчев загар  Laughing

Хубав ден! Всички вън  Wink

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 17:30 от Роса

# 133
Роса, личи си, че имаш морско чедо  grinning039

# 134
Пухкавелка, какви ти минути, часове  Party, даже спа в нея  Mr. Green Люлката ни е "под наем" - една приятелка ни я даде, после ще я връщаме - има сантиментален спомен за нея. Зимата беше за кратко разгъната в стаята, но то няма къде да се обърнеш и сега се кефи Митака - хем чист въздух за него, хем аз спокойно си пия кафето Wink

rallii леле браво на вас,ние и купихме на Паола такава люлка за коледа,но то тогава така си и седи,не иска въобще да лежи, седи или пък люля в нея  ooooh!,аз вече се зарекох да не и купувам нищо от този род само пари си хвърлям а тя не обръща внимание на нищо,така си стой и активаната гимнастика,шезлонга,люлката и още куп други  неща  Tired

Общи условия

Активация на акаунт