1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 47

• 30 615
  • 438
  •   1
Отговори
# 45
огромни благодарности на всички момичета, отделили от личното си време  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 46
 Hug Hug Hug Hug Hug
За всички,направили възможна поредната ни среща със невероятната приказка,с която дишахме всеки ден през последните месеци!

# 47
  • София
Мерси  на Звезди за линковете и на всички работили по превода и качването момичета! Предишната им къща беше по-хубава! Sad

# 48
  • Варна
Момичета,Боспод здраве да ви дава Hug Hug Hug

Прекрасни сте Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 49
  • между морето и небето
За анкетата да,вероятно бих я изиграла, щом съм си избрала такава професия. Все пак е професионално предизвикателство, но би ми навредило на популярността сред зрителите. И аз не искам да ме бият!

Ох,като не излъчват нашия филм, имам чуството, като че ли нещо от плана ми за деня се е объркало, не е станало... Weary

# 50
За анкетата - не, не биих изиграла ролята на Еда..

# 51
благодаря ви момичета за серийте със суб.какво щяхме да правим  Hug без вас   bouquet
като видях този руски сериал сега по нова,е няма как да гледам - може и да е хубав
но нямям никакво желание да заместя хубавият ни филм с нещо от този род Cry

# 52
  • Бургас
Ей това казва да си държиш на думата!!! Благодаря МНОГО на Звездичка и на всички, които положиха усилия и отделиха време да осъществят и ни дадат възможността да се насладим на прекрасния филм!!! Момичета   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 53
  • между морето и небето
Благодаря на всеотдайните момичета за труда им, приказката да продължи

# 54
Извинявайте много,ама да попитам.Понеже ходя на работа и не мога да го гледам всеки ден,сериала свърши или просто го прекъсват?Благодаря предварително.  Hug

# 55
Извинявайте много,ама да попитам.Понеже ходя на работа и не мога да го гледам всеки ден,сериала свърши или просто го прекъсват?Благодаря предварително.  Hug

Втори сезон свърши, с което приключи и излъчването по Нова ТВ ... засега. Прочети предната страница и засядай пред компа  Heart Eyes

За момичетата ни -

# 56
Севал е вещица,бе хораааа!
Керем е прав! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 57
  • София
Благодаря ви много, момичета! Златни сте!

# 58
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!!НО СЛЕД МАЛКО ТРЯБВА ДА ТРЪГВАМ ЗА РАБОТА  Rolling Eyes

# 59
Онур има секси глас Blush

Общи условия

Активация на акаунт