1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 47

• 30 619
  • 438
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
е не мога да не изразя благодарности от сърце Heart Eyes на всички момичета които са работили над клипчетата !
благодаря ви newsm51

# 61
Първо да благодаря на АША за невероятното писмо,зорлен го прочетох така ме разплака не можеше да бъде по прекрасно,описва всичките ни мисли,чувства и вълнения страхотно е Браво Аша поздравления за таланта,хайде сега да се преведе и като го изпратим ще видим може и отговор да получим newsm78  bouquet  bouquet  bouquet     Ниа свалих си клиповете,благодаря ти,ако имаш още такива ше съм ти благодарна,ако ми пратиш и тях емейла ми e: dafi_83@abv.bg                                                                                                                                                                                                    A  за превода на предстоящите серий,намам думи за да изкажа БЛАГОДАРНОСТА си на всички момичета отделящи от личното си време,за да ни дадат възможност да продължим да гледаме любимия си филм без прекъсване,Благодаря ви момичета страхотни сте  bouquet Hug  bouquet     Аша освен и за тях да напишим благодарствено писмо,но за съжаление нямам твоя талант и те моля за помощ Praynig Hug

# 62
Севал е вещица,бе хораааа!

и чак пък вещица.... за времето така е преценила..едва ли е очаквала подобно развитие на нещата Rolling Eyes

# 63
Тая Надиде вече ме дразни

# 64
Гарги-лешояди!!!
Ама точно го каза Бурхан...
хахахахаххаха

# 65
  bouquet  bouquet  bouquet и от мен за момичетата! Започвам да гледам.

А да попитам умишлено ли не е написано в таговете '1001 нощи', а и в самото заглавие?

# 66

Как беше.... ooooh! ББ:Направо е оргазмен  Embarassed

# 67
  • София
Май ще им се стовари на главите проклятието на Нериман?

# 68

Мили момичета БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТРУДА  newsm51

# 69
и по гласовете са такива
 Mr. Green

# 70
  • Хасково
И аз съм ви много благодарна.
Не искам да осъждам Севал, но мисля че не е постъпила правилно.
Дано да не ви ядосам,  Praynig, но се опитах да сваля серията, но като я пусна е без субтитри.  newsm78

# 71
Невероятни сте момичета!Благодаря за труда да гледаме любимия си филм! newsm51

# 72
  • София
Благодарности от сърце и от мен на всички трудили се, за да ни зарадват!  Hug
Надявям се като намерите свободно време да преведете и други епизоди. Дано не звуча нахално, но така съм обсебена от този сериал!!!  Rolling Eyes

# 73
  • Хасково
Сезен още не е съобщила на баща си, че се оженила. Как ли ще реагира като разбере? #Crazy

# 74
  • София
И аз да благодаря за колосалния труд, който сте положили за да направите субтитрите! Благодаря момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт