Движение на българските майки ПЛОВДИВ-21 тема

• 17 175
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Балони и свещички за тортата някой взел ли е? Ако нямаме аз утре мога да взема Peace
до тук май сме само четири, Милена, Ани, Силвана и аз, хайде още ръчички ще трябват Whistling

# 226
  • Пловдив
Аз си освободих вечерта за утре и ще мога да дойда, но чак към 6,15ч. То не че много ще помогна, но много искам да видя децата вече.
Притеснявам се обаче да не ми мине котка път и момиченцето, за което купих йониката да остане без подаръка си. Да го оставя ли при Петър в магазина и ако е удобно Миленчето или Доника да го вземат от там през деня. Ако не, аз ще мина след работа да го взема и ще дойда в Асеновград, но ще трябва да ме изчакате с раздаването на подаръците.
Съжалявам, че така се получи, подаръкът е купен отдавна, но не съм се спряла последните дни и така и не ми остана време да го занеса на Миленчето та да е сигурна работата. Tired 

# 227
  • пловдив
donika.t  балони и надписи има , виж свещ не съм се сетила  ooooh!
ако никой не е взел, утре ще мина и ще взема

# 228
Извинявам се за късното включване Embarassed, ако има място може ли и аз да дойда?

# 229
  • Пловдив
Извинявам се за късното включване Embarassed, ако има място може ли и аз да дойда?
места ще има само да се разберем кога и от къде ще тръгваме  Peace
Бистре, остави я при мъжа ти аз ще мина да я взема, ще купя и свещички и дано намеря конфета Peace
Май всички сме с коли, но аз не държа да карам Mr. Green

# 230
Аз съм без кола, но ще дойда където ми кажете.

# 231
  • Пловдив
Антом каза, че ще тръгва по-рано, може да се уговорите с нея Peace Аз ще дойда към 17ч.

Екипите за двете момчета са купени. Благодарности на Черна перла  bouquet Тортата за празненството също е осигурена от нея  bouquet

# 232
Добре, ще й пиша на лични.

# 233
  • Пловдив
Ей, никой нищо не пише. Сигурна съм, че отново е било чудесно прекарване за вас и за децата. Хайде, като съберете сили напишете един кратък преразказ, че и ние да станем съпричастни.

# 234
  • пловдив
такаааа понеже явно останалите момичета са заети да поразкажа аз  Peace
Купона беше супер! Дисководещия угаждаше през цялото време, ушите още ми кънтят от
спуканите балони  Joy имаше танци, имаше усмивки, имаше страхотна торта и сладки
от Черна перла  omm. С fre пристигнахме първи и тя много ми помогна в
подреждането на масите и украсяването с балони / двамата с Наско геройски надуха
да не кажа 100, но със сигурност 50 балона  Hands Clap/
Аз малко се поизложих  Embarassed, защото в суматохата пропуснах да я запозная с останалите момичета, но ще имам да се компенсирам  Peace
Отскочих и до бабата с внучето. Бяха отишли на гости, но като и се обадих по телефона
жената веднага си дойде/ за щастие беше наблизо/
Занесох /тук ще копирам Еми/:
С пари от BOSS SAMORAI купени: голям пакет памперси, тоалетна хартия,  кухненска хартия, свещи, сухи и мокри кърпички
От една мила мама Мария: дарени 6 пюрета, но занесени само 5,  защото моята Нели счупи едното за секунда
 Както и две кутии сухо мляко от   ФЕЙщица /Бомба самоделка/
 omm Kissing Heart Благодаря за помощта момичета!
Отделно за бабата занесох малко зеленчуци и хранителни продукти
Тя е добре, яслата на малкия сладур е уредена. Сега подготвят документи, медицински...
и щом всичко е готово, жената се връща на работа. Още е без ток, но възможността да започне работа и дава голяма надежда да си стъпи на крака. Чрез мен благодари на всички момичета които и помагат.
В общи линии това от мен. И другите да разкажат, а ако някой е успял и да снима да сподели  Hug
  bouquet

# 235
  • пловдив
пишем, пишем, ама бавно  Joy

# 236
  • Пловдив
Купона беше супер, за съжаление никой не носеше фотоапарат да документираме тържеството Mr. Green
Украсата беше страхотна, за което едно  smile3501 за антом и фри
Почерпка също имаше в изобилие Crazy

# 237
  • Пловдив
Браво, браво, страхотни сте. Както винаги.   bouquet  Следващия път дано и аз успея да се включа.

# 238
Много хубаво сте си изкарали,браво  bouquet  bouquet  bouquet и децата доволни Grinning,аз просто не мога да мърдам всеки ден почти уроци   Sad

# 239
  • Пловдив
Много хубаво сте си изкарали,браво  bouquet  bouquet  bouquet и децата доволни Grinning,аз просто не мога да мърдам всеки ден почти уроци   Sad
Ти учи сега, като минат изпитите тогава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт