Движение на българските майки ПЛОВДИВ-21 тема

• 17 168
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • пловдив

Честит празник! На всички именници желая здраве, щастие и дълъг живот!

# 211
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, при мен останаха 70лв. от предния РД, така че ги имайте предвид за подаръци

# 212
  • Пловдив
Момичета, при мен останаха 70лв. от предния РД, така че ги имайте предвид за подаръци
Е, супер Hug Ще ги използваме за този рожден ден Peace

пп. Момичета, да напомня за дисководещия. Някой ако има нещо предвид, нека да пише, че времето напредна.

# 213
здравейте момичета имам малко дрешки за момиче за около 3-6 месечно.днес се изнасяме от Пловдив и няма какво да ги направя.живея в студентските общтежития "Марица" ако има някоя мама която живее наблизо или пък има възможност да ги вземе нека да се свърже с мен тел. ми е 0885948269

# 214
  • Пловдив
Момичета, днес купихме с Милена гуменки  и чорапи за Асеновград  Grinning

Нямаме дисководещ, май ще минем на вариант с плащане  Whistling

Напомням, че останаха за купуване още три подаръка, два комплекта Адидас и дънките Mr. Green
Адидаса може и да не е оригинален Wink

# 215
сега е сезонат на абитуриентите, и 6те е много трудно за DJ  Sad

# 216
  • Пловдив
Дано все пак да се намери някой който да откликнел макар и срещу  заплащане. Praynig
Zarinka, предадоха ми автомата. Благодаря ти  bouquet

# 217
  • Пловдив
Преди малко ми донесоха една чанта с дрешки за 3-4годинки и една нова раница за първолаче. Благодаря на семейството от Кичук париж   bouquet

пп. Момичета, дайте да се преброим за вторник. Кой кога ще може да дойде в Асеовград?

# 218
  • пловдив
аз засега съм на линия, по всяка вероятост съм с колата и мога да тръгна още в 16ч за да помогна в окрасяването

# 219
  • Пловдив
Аз ще мога да дойда (ако изобщо мога, че Виктор пак е болен  Rolling Eyes) не по-рано от 18,15ч.
Звънях на мои познати за DJ, нищо не става. Имам и познати, които са си електронни диджеи и категорично отказаха да пускат чалга и мтв-хитове, пък те децата това си търсят  Crazy Единия ми се струва по-лабилен  Mr. Green и ще го понатисна пак, ама не е сигурно че ще ми върже.

# 220
  • пловдив
мили, списъка е изпълнен, останаха и парички, утре ще мина да ти ги оставя

newsm01 желаещи да рискуват да ги возя?
по всяка вероятност ще тръгна към 16ч за да пристигна по-рано за украсяването

perah, tre знам, че като новоприсъединили се може и да ви е срам да си признаете, но  ако имате желание / и разбира се не сте на работа/ да присъствате на рожденния ден, казвайте  Laughing

# 221
И мен бройте на празника,никаква идея за DJ Tired

# 222
  • Пловдив
Здравейте момичета,
ние се завърнахме от нашето пътуване преди малко. Аз за съжаление няма да мога да дойда на РД, защото съм страшно болна-хрема, кихам, очите ми сълзят- ужас, в това хубаво време от къде го лепнах това, или е някоя алергия от тези цъфтящи дървета. Идея нямам, но изобщо не съм за пред хора.
Ани, пиша ти на ЛС нещо за бабата в Асеновград.

# 223
  • пловдив
еми, не че съм доктор, но  Naughty като стаааааааара и отлежала алергоболнавка  Mr. Green
симптомите ти са ми много познати, особенно в сезона на цъфналите тополи, а и треви с всичките си полени. Не, че сега могат да ти направят стойностни тестове /правят се чак след ноември
за да няма растения отделящи полени/ не е зле да отсочиш за консултация примерно
в кожния диспансер   bouquet

# 224
  • Пловдив
Дисководещият е уреден. Тортата също. Напитките са купени. Остават само подаръците за двете момчета. Ако никой не е взел нищо, аз утре ще отида и ще ги купя с пари от касата.
Айде момичета, надявам се утре да направим едно страхотно тържество за дечицата. Praynig

Пп. Еми, добре си се завърнала.  Hug Бързо оздравяване. Напомням, че при мен има две кутии със сухо мляко за бабата.

Общи условия

Активация на акаунт