Движение на българските майки ПЛОВДИВ-21 тема

• 17 171
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Цитат
От сега да кажа, че се търси диководещ. Ако някой има някой предвид, нека да пише

mili.m ,  доброволец или с/у заплащане  ?

Нали съм нова  и не знам , ама да попитам   Embarassed

Имам познат, но  не съм сигурна ,че ще го убедя без никакво заплащане  newsm78

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 12:23 от perah

# 196
  • Пловдив
perah , първо търсим доброволец. В случай че не се намери, ще търсим срещу заплащане.

# 197
Здравейте на всички, пиша за първи път при вас. От много време навестявам форумите, но едва от преди около месец научих за вас. Похвално е това, с което сте се заели   bouquet В днешно време е супер изключение някой да се захване с подобна безкористна цел. Изчетох някои от последните ви постове и разбрах, че предстои рожден ден на 12.05. Бих искала да се включа към вас и когато мога да помагам. Аз лично нямам финансова възмжност за подкрепа, но бих могла да съм полезна в други области. Ако ме одобрите, може да ме имате впредвид. За конкретния случай и аз мога да попитам тук-там за дисководещ без заплащане.

# 198
  • Пловдив
Здравей fre, добре дошла   bouquet винаги с радост приемаме нови попълнения в редиците си.
Не всичко опира до финанси, всеки помага с каквото може. Често посещаваме децата по домовете и те много се радват, че някой им идва "на гости", да поиграе с тях, да кажат какво са научили и просто да им разнообразим деня. Правим благотворителни базари, в които всеки изработва нещо и със събраните парички им купуваме каквото е необходимо или им организираме някакво забавление. Така че ако ти се отдава, може да се включваш когато и където прецениш. Следи темата и ще си в течение кога какво предстои.
А между другото, на кого е удобно утре или в понеделник да оставя дънките, които имам за РД.  Защото във вторник ще пътувам и до края на седмицата поне няма да ме има. Всичко се случва, затова е по-добре да са при някого, че да не се върнем по-късно и да не мога да ви ги дам. който си е в Пловдив тези дни да каже и ще дойда да му ги дам.

# 199
  • пловдив
 Hug добре дошла fre радваме се на всеки който има желание да помогне
дори и с присъствието си / ех, как ни бяха нужни повечко продавачки на мартенския базар, тъй че никого не връщаме  Wink /

Мили може ли на ЛС името на момичето с кукла Барби, за да  надпиша подаръка
засега се очертава да съм свободна на 12.05 /ако имам късмет даже и колата ще ми отпуснат/
взех един надпис HEPY.... картонен и 20тина балона с надписи. Помпа имам от предишния път.
ще взема и още балони от тези без надписи, че много се харчат  Mr. Green /голямо пукане падна предишния път/

# 200
  • пловдив
еми писали сме едновременно  Heart Eyes
утре съм свободна / и в понеделник/ ще ти звънна да се разберем и мога да мина да взема дънките Peace

Нелката ще я водиш на разходка значи  travel от леля Ани Kissing Heart

# 201
  • Пловдив
Ок, Ани, когато ти е удобно звънкай и идвай.
Нели ще я заведем малко едната баба да и се порадва и да я погледа, а ние през това време да похапваме агънце и да си почивам малко от зверчето.  Mr. Green

# 202
Aз ще се погрижа за подаръка -черна фланелка Адидас.
Аз също имам красива украса за Рожден Ден,която ще донеса на празника.

# 203
  • Пловдив
fre, радвам се че се престраши да се присъединиш към нас. Добре дошла Hug

Ето разпределението на подаръците до тук:
1.   Момиче на  10г. - Кофичка с фигурки и  лопатка и  детска  йоника / музикален инструмент/ - bugaboo
2.   Момче на 19г. - Фланелка черна „АДИДАС” – Л размер - Silvana i Eva
3.   Момче на 10г. – Дискмен - donika.t
 4.   Момчиче на 13г. - Дънки № 36 (  S )
5.   Момче на 18г. - слушалки за телефон „ Сони Ериксон” W 810 - mili.m
6.   Момче на 12г. - Очила „ Адидас”, спортен екип „Адидас” № 40
7.   Момче на 17г. - спортен екип„АДИДАС ” № М
8.   Момиче на 9г. -  кукла „ БАРБИ” - antom
9.   Момче на 9г. - автомат

пп. Не съм писала нищо за дънките, тъй като не разбрах има ли подходящ номер.

# 204
  • Пловдив
Мили, дънките са малък номер, но все пак зависи от детето. Като ги видиш ще прецениш като знаеш за кого са. Ще ги дам на Ани, че ако случайно се проточи пътуването и не се вънем за РД, тя ще ти ги даде.

# 205
Вчера бяхме при дечицата в Асеновград.Изсипахме се в пълен състав-Татко,мама,бебе и куче.Радостта беше голяма.Много ми е приятно,че децата ме приемат вече открито и без стеснение както в началото.Обиколихме с Ева целият дом,стая по стая-всеки искаше да си покаже личното кътче.Това детско царство е като учебник по психология,строга йерархия (,), често грубовато отношение едни към други и независимо от това се чувства силната привързаност на децата помежду си .Едно странно семейство без възрастни Thinking.
Отплеснах се на тази тема ,защото преди бях влизала само в стайте ма малките и винаги се чудех къде са играчките ,който всеки път им носим....оказва се,че са в стайте на големите ,просто е заринато от играчки,стотици....................
Маран,имаше тежката Laughing задача да бъде водена,галена и непрекъснато тъпкана с сладки и солети от 15-тина човека едновременно, мисля ,че това е нейната представа за рая.
Изненадващо,нашият тати се приобщи много бързо(Той ,не ни е от най-общителните),момчетата го наобиколиха и трудно прекъснах разговора за коли,скорости и бойни техники,когато трябваше да си ходим с каталясалата за 3 часа Ева.Беше научил за пор ядките на дома и историята на децата,повече отколкото аз за 6 месеца.
Най-трудно е тръгването,и на нас не ни се тръгва и на децата им е тежко(Милата Зина,всеки път плаче и ми къса сърцето).
Как да ми повярват,колко много ми липсват и как мисля за тях всеки ден,много ми се иска да го знаят!

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 13:55 от Silvana i Eva

# 206
  • Пловдив
Silvana i Eva ,браво на вас Hug Разнообрази ли сте ежедневието на децата Peace  За играчките, аз и друг път съм казвала, че големите им се радват повече от малките и всеки път искат плюшени играчки Grinning Хубаво е, че мъжа ти си е поговорил по мъжки с момчета. Мисля, че те имат голяма нужда от подобни разговори. А, тръгването наистина е трудно. Веднъж да се докоснеш до децата, после е много трудно да се разделиш с тях.

# 207
  • пловдив
 Hug Hug благородно ти завиждам Silvana i Eva и за прекрасния ден, който сте прекарали и за смелия мъж /моят се вълнува само от разстояние  Crossing Arms /специални поздрави за смелото ти момче
Мили, дънките от Еми са в мен, заедно с още няколко опаковачни тобрички / Peaceако някой има нужда/
на тях пише номер   27 / според дъщеря ми са S-ка/, но си мисля, че е по добре да ти ги докарам и сама да прецениш, като знаеш
за кое дете са  Thinking

# 208
Аз мога да осигуря този подарък: Момче на 9г. - автомат

Моля, пишете ми на лични да се разберем как да го предам.

# 209
  • Пловдив
Аз мога да осигуря този подарък: Момче на 9г. - автомат

Моля, пишете ми на лични да се разберем как да го предам.

Ок Hug Благодаря ти   bouquet Ще ти пиша на ЛС.

1.   Момиче на  10г. - Кофичка с фигурки и  лопатка и  детска  йоника / музикален инструмент/ - bugaboo
2.   Момче на 19г. - Фланелка черна „АДИДАС” – Л размер - Silvana i Eva
3.   Момче на 10г. – Дискмен - donika.t
 4.   Момчиче на 13г. - Дънки № 36 (  S )
5.   Момче на 18г. - слушалки за телефон „ Сони Ериксон” W 810 - mili.m
6.   Момче на 12г. - Очила „ Адидас”, спортен екип „Адидас” № 40
7.   Момче на 17г. - спортен екип„АДИДАС ” № М
8.   Момиче на 9г. -  кукла „ БАРБИ” - antom
9.   Момче на 9г. - автомат - zarinka

Общи условия

Активация на акаунт