Движение на българските майки ПЛОВДИВ-21 тема

• 17 061
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Защитено жилище е невероятна възможност за тези млади хора, адмирации за всички, които са допринесли за осъществяването на този проект  smile3501

Аз предлагам утре да закупим гуменетките, защото след празниците може и да не остане нищо  Wink
За кога беше плануван рождения ден в Асеновград ?

# 181
  • Пловдив
Взех дрехите от poohcho    bouquet
Ще ги сортирам и ще ги разпределя за където е необходимо.  А доколкото помня, Мили спомена че РД ще е на 12,05.
Ако не сте купили гуменките, обадете се ако трябва да се включа и аз в пазаруването. Поне ми е близо.

# 182
  • пловдив
Компютърът вече пътува за Калофер. Е, ще трябват кабели и т.н., но се надявам там да има добри хора да го свържат.
ако не се намерят кабели мога да се  поразтърся из приятели
Мили знаеш ли за какви точно кабели става въпрос

# 183
  • Пловдив
Рождения ден е плануван за 12.05.2009г.
За гуменките, аз днес ще съм свободна между 13 и 15ч., за това ако искате мога на обяд да оставя списъка и пари на Доника, ако си е у тях и да отидете двете.
Списъка с рождениците чакам да ми го изпратят на имейла. В момента в който го получа ще пиша.

Компютърът вече пътува за Калофер. Е, ще трябват кабели и т.н., но се надявам там да има добри хора да го свържат.
ако не се намерят кабели мога да се  поразтърся из приятели
Мили знаеш ли за какви точно кабели става въпрос
Става въпрос за кабели за компютър. Но предполагам че в Калофер имат останали от развалените компютри. Ако е необходимо нещо, ще пиша Peace

# 184
  • Пловдив
Ето го и списъка с рождениците:
1.   Момиче на  10г. - Кофичка с фигурки и  лопатка и  детска  йоника / музикален инструмент/
2.   Момче на 19г. - Фланелка черна „АДИДАС” – Л размер
3.   Момче на 10г. - Дискмен
4.   Момчиче на 13г. - Дънки № 36 (  S )
5.   Момче на 18г. - слушалки за телефон „ Сони Ериксон” W 810
6.   Момче на 12г. - Очила „ Адидас”, спортен екип „Адидас” № 40
7.   Момче на 17г. - спортен екип„АДИДАС ” № М
8.   Момиче на 9г. -  кукла „ БАРБИ”

Ако искате да съберем пари, ако искате всеки да поеме по едно дете. Казвайте да решаваме и да действаме. В случай че решите второто, аз ще поема слушалките, ще купя и други аксесоари за телефона.

пп. Доника, утре ще чакам да ми се обадиш, да отидем за гуменките Peace

# 185
Ау всички са фенове на  адидас  Shocked,чудя се за дънките  на 13 годишната дали стават такива до коляното,че ми подариха чисто нови ама са ми малки newsm78

# 186
  • Пловдив
В МОЛ"Изгрев", има чудесни екипи на Адидас на сносни цени. Е, не са оригинални, но са добри имитации.  Simple Smile
Гале, ще ти пиша на лични коя е рожденичката, сама ще прецениш дали ще и станат. Peace

# 187
  • Пловдив
Аз поемам дискмена   Grinning
Мили, утре ще ти звънна, казаха ми, че всички складове ще  работят, може да купим някои неща от там  Peace
За дънките, понеже знам коя е рожденничката, мисля че S ще й са големи Whistling

# 188
  • пловдив
аз ще поема кукла Барби, но ако решите да събираме пари може и така
защото с дрехите не съм много добре ориентирана

# 189
  • Пловдив
Ето го и списъка с рождениците:
1.   Момиче на  10г. - Кофичка с фигурки и  лопатка и  детска  йоника / музикален инструмент/
2.   Момче на 19г. - Фланелка черна „АДИДАС” – Л размер
3.   Момче на 10г. - Дискмен
4.   Момчиче на 13г. - Дънки № 36 (  S )
5.   Момче на 18г. - слушалки за телефон „ Сони Ериксон” W 810
6.   Момче на 12г. - Очила „ Адидас”, спортен екип „Адидас” № 40
7.   Момче на 17г. - спортен екип„АДИДАС ” № М
8.   Момиче на 9г. -  кукла „ БАРБИ”
7.   Момче на 9г. - автомат

Ако искате да съберем пари, ако искате всеки да поеме по едно дете. Казвайте да решаваме и да действаме. В случай че решите второто, аз ще поема слушалките, ще купя и други аксесоари за телефона.

Добавих още едно дете към рождениците.

# 190
  • Пловдив
При мен открих едни чисто нови дънки, от дрехите които ми даваха. Много хубави и малък номер, но пише 27. Пишете ми на ЛС, за кое момиче са ако мога и аз да се ориентирам.

# 191
  • пловдив
Рождения ден е плануван за 12.05.2009г.

Пак ли е от 17 ч.

# 192
Може би е разумно да вземем децата,който са пожелали дрехи....миналият Рожден Ден много се изложих,когато купих заявен суйчер Л размер,а момчето се оказа доста дребничко .Или ако държим да запазим елемента на изненада,можем да видим предварително децата.Аз имах намерение да отида в неделя,та мога да хвърля един поглед...

# 193
  • Пловдив
Аз ще поема момичето на 10 години с играчките (йоника и комплекта кофичка, лопатка и т.н.)
Обаче ако РД е пак е от 5 ч, пак няма да мога да дойда  Confused

# 194
  • Пловдив
Часът най-вероято ще е от 17-17.30ч.

От сега да кажа, че се търси диководещ. Ако някой има някой предвид, нека да пише.

Общи условия

Активация на акаунт