ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 650
  • 597
  •   1
Отговори
# 450
Честито Възкресение Христово!!! Живот и здраве за всички, щастие, любов и много чудеса!!! Безброй детски усмивки!!!   Heart Eyes

# 451
  • Пловдив
Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет!

# 452
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Христос Воскресе!!! Воистина Воскресе!!! Бъдете здрави,благословени и честити  bouquet  bouquet  bouquet

# 453
Честито Възкресение Христово!

Да има мир, светлина и обич в сърцата ви!

# 454
Искам да даря монитор и компютър. Не са най-новата дума на техниката, но са съвсем използваеми. Към кого да се обърна?

# 455
  • sofia
тази неделя гледайте по БТВ филм за Защитеното жилище в БТВ Репортерите Peace

# 456
Браво за репортажа! Много ми липсват младежите! Надявам се скоро да ги видя. Прегръдки за всички ви! Hug   bouquet

# 457
Искам да даря монитор и компютър. Не са най-новата дума на техниката, но са съвсем използваеми. Към кого да се обърна?

И аз имам един излишен компютър (монитора го подарих).

# 458
Към petu6ka63 и privileged
понеже никой не се обажда закомпютрите, ако ви пречат, бих могла да ги взема при мен и да видим къде из страната ще са нужни.
сигурна съм, че много деца биха им се зарадвали и ще говоря с момичетата по градовете да кажат Peace

# 459
  • Пловдив
Ако може да вземем компютрите за Калофер, понеже там няма нито един работещ компютър.

# 460
голяма съм патица ooooh!-4ак сега виждам това-къде може да се гледа репортажа-нали имаше някакви сайтове ссъ записи-помагайте моля Praynig

# 461
голяма съм патица ooooh!-4ак сега виждам това-къде може да се гледа репортажа-нали имаше някакви сайтове ссъ записи-помагайте моля Praynig

Ето на този линк ( http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=225&video_id=13908 ) е записът на предаването.

# 462
  • sofia

#Cussing outлеле Мариетке Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
Ако може да вземем компютрите за Калофер, понеже там няма нито един работещ компютър.
разбира се, аз само предложих да ги взема докато някой ги поиска, да не се окаже че ни се предлагат, а ние не ги искаме  Heart Eyes
оставям да се уточните Peace

# 464
Компютърът вече пътува за Калофер. Е, ще трябват кабели и т.н., но се надявам там да има добри хора да го свържат.

Общи условия

Активация на акаунт