ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 651
  • 597
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Компютърът вече пътува за Калофер. Е, ще трябват кабели и т.н., но се надявам там да има добри хора да го свържат.
Благодаря ти  bouquet

# 466
  • sofia
Ехооооооооооооооо Twisted Evil

да споделя,4е полу4их известие за това,4е сме 4ленове ве4е (мандата е 2 години) на Националия съвет по закрила на детето към ДАЗД.Дано имаме възможността за тези идни 2 год.да сме полезни още пове4е на децата и да успяваме да убедим когото трябва ко е и как Mr. Green

bouquet

# 467
  • последна надежда
 Hug
Страхотни новини

# 468
  Ей това ви харесвам, че мислите мащабно! Целувки и бира с меченце Simple Smile

# 469
Вчера ходих в Св. Параскева. Голямата група бяхме навън. Хапнахме си шоколадчета и игри навън - люлки, пързалки, колички. После с такъв апетит обядваха. Всички си изядаха яденето - първо, второ и десерт и даже питаха за още, та им давахме хляб допълнително. Здрави са иначе. Имаше 1 момченце в изолатора, че бил с алергия. Ами това е. За съжаление и аз рядко ходя. Ако някой друг ходи, може да пише, та поне някаква информация да получаваме.

# 470
  • Sofia - TelAviv
Вчера ходих в Св. Параскева. Голямата група бяхме навън. Хапнахме си шоколадчета и игри навън - люлки, пързалки, колички. После с такъв апетит обядваха. Всички си изядаха яденето - първо, второ и десерт и даже питаха за още, та им давахме хляб допълнително. Здрави са иначе. Имаше 1 момченце в изолатора, че бил с алергия. Ами това е. За съжаление и аз рядко ходя. Ако някой друг ходи, може да пише, та поне някаква информация да получаваме.

Мерси пак за инфото!
В момента редовно ходят и се занимват две жени. Едната е рехабилитаторка и ходи два пъти в седмицата да се занимава с децата с увреждания. Другата ходи веднъж в седмицата и се занимава предимно с голямата група, игри, хранене, помагане на персонала. Останалите доброволци,които сме завели от ДБМ ходят по-рядко, някои веднъж на две седмици, други в месаца веднъж,всеки когато намери свободен полуден. За съжалени всички за които знам че ходят не влизат във форума или пък нямат време да пишат.
От тях знам че има преместени дечица в Драгалевци от големите.
  bouquet

# 471
  • In the jungle out there..
Привет мили дами Hug
Нужна ми е помощ да пласирам някъде следните неща:
 - преносима кошара за спане 120х60см + матрак за нея
 - кошара за игра - 100х80см

Кошарата за спане има няколко дупчици от зъбки по мрежата, тази за игра също има малко скъсано, но като цяло са в много добро състояние. Сигурно на някой ще са от полза Heart Eyes

# 472
  • sofia
Привет мили дами Hug
Нужна ми е помощ да пласирам някъде следните неща:
 - преносима кошара за спане 120х60см + матрак за нея
 - кошара за игра - 100х80см

Кошарата за спане има няколко дупчици от зъбки по мрежата, тази за игра също има малко скъсано, но като цяло са в много добро състояние. Сигурно на някой ще са от полза Heart Eyes

веднага ти казвам-Св.Параскева HugОсобено тази за играта Peace

# 473
  • sofia
днес с Ивеееета бяхме в Доганово.Вси4ки питомци Twisted Evilса добре и се стагят за екскурзия,която им подготвяме заедно с моми4етата от Видин  bouquetЩе я осъществим с финансовата подкрепа на нашите приятели българските студенти в Германия.

Благодарим на Иво и Цвети Hug
Идеята е да отидат до Белоград4ик и да посетят небезизвестните Белоград4ишки скали ,както и да се разходят за 3 дни около Видин.
От нас също ще има придружители с децата  Hug
Абитурента от Доганово е готов за бала си и Денил са го издокарали страхотно.

Здрави са вси4ки и 4акат петъка за да тръгнат  Mr. Green

bouquet

# 474
  • sofia
днес се видях с колегите от Сдружение Самаряни.Те имат проект,свързан с приемната грижа на територията на Ст.Загора.

МОЛЯТ ,който може да им предостави в офиса им в СТ.Загора  коли4ки,стол4ета за кола и всякакви бебешки аксесоари.Скоро о4аквам обобщен списък ,в слу4ай,4е някой можа да им помогне и с друго.

bouquet

# 475
  • Sofia - TelAviv
Допълвам към това на Роси. Ето сайта на сдружение Самаряни : http://www.samaritansbg.com/. Тук ще намерите координати и допълвам само че всички неща които Роси е изброила са спешни.

# 476
  • sofia
Моми4ета,приятно прекарване във Видин и Белоград4ик   bouquet
Да пазите децата и да те тормозите момите от Видин,4е няма да ни искат пове4е Mr. Green

Хайде,лек път и 4акаме снимки Heart Eyes

# 477
И на вас успешно и късметлийско в събота!!! Времето да е с вас, хората също  Hug Днес бях у Верчето и видях какви красоти е приготвила отново  Heart Eyes Всичко да продадете и после да кажете кой какво е купил, да знам кой дом да посетя  Twisted Evil че хвърлих око на няколко неща  Laughing
Поздрави на момчетата и на момичетата, на Гери и най-специалните, придружени с целувки... за г-н Дунчев, разбира се  Heart Eyes

А за Видин... Светлето ако не се появи да му мисли...  Crossing Arms

bouquet

# 478
Стискайте палци..всички сме много ентусиазирани от предстощата екскурзия!
С Роси сме проговорили всичко към по 15 пъти на ден. Вчера се чух и с Доганово, за да доуточним информацията, която им трябва да се представи документално. Чух се и с шофьора, добър човек звучеше. Мисля, че всичко ще е наред.
Преди тръгването имам едно също важно събитие, дано и то мине добре... Днес като цяло много събития  - то и по часа, в който пиша си личи. Crazy
Очаквайте ни към неделя, със снимков материал и детайлни разкази. Mr. Green

# 479
  • sofia
decata от Доганово са ве4е във Видин в добри и грижовни ръце Hug

Общи условия

Активация на акаунт