На море в Турция - all inclusive, тема 5

• 66 833
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Влизам да ви следя,че обмисляме почивка в Турция.Гледах толкова много обяви,че накрая се обърках Rolling Eyes
Може да е обсъждано вече и се извинявам ако се повтарям,но кои туристически агенции са за предпочитане Embarassed

# 181
  • София
Марго98, страхотен е този хотел Туран Принц. Идеален за семейства с малки деца. Можеш ли да ми кажеш как стигнахте дотам? Със самолет ли пътувахте, сами ли си организирахте почивката или чрез агенция? Не видях и цените  newsm78.
Първата година ходихме с Алма тур, а втората - с Он травъл, пътят е със самолет до Анталия и после около 70 км. с автобус до хотела. Не сме имали проблем с организацията, даже първата година си загубихме багажа на летището и от агенцията ни го намериха и го докараха в хотела. Ето една оферта http://www.emeraldbg.com/02/951-57-57/POCHIVKI_2009/hotel.html?h … 662&oid=50046, ако се разровиш сигурно ще се намерят и други. Ние предпочитаме къщичките, но да не са близо до аквапарка, че е доста шумно. Стаите не са лоши, но са по-скоро като за хотел 3 звезди, иначе други забележки нямам.

И да е Тuran prince WORLD, че другия хотел е по-различен.

# 182
Може да е обсъждано вече и се извинявам ако се повтарям,но кои туристически агенции са за предпочитане Embarassed

Според мен най-добри условия и цени предлагат Тез тур, съответно Алфатур, Караджъ турс и всички други, които предлагат пакетите им. Аз бих се доверила и на Он травел, Алма тур и Астрал холидейз. За съжалени Астрал предлагат много малко хотели в Турция.

# 183
  • София

Според мен най-добри условия и цени предлагат Тез тур, съответно Алфатур, Караджъ турс и всички други, които предлагат пакетите им. Аз бих се доверила и на Он травел, Алма тур и Астрал холидейз. За съжалени Астрал предлагат много малко хотели в Турция.
Много ти благодаря за отговора Hug

# 184
  • BG
Здравейте, момичета. Някакви отзиви за LYRA RESORT HOTEL ***** - Сиде, Анталия? Мислим да почиваме с двете си деца в средата на юни за 1 седмица.

# 185
Здравейте! Плануваме това лято да ходим в Турция с приятеля ми. Спряхме се на два хотела , единия е PASA BEACH 4* в Мармарис , а другия е  Club Insula 5* – Алания . Някой ходил ли е там и има ли някакви впечатления от тях. Може все пак да ми препоръчате друг хотел не много скъп и с добри условия , благодаря

# 186
  • София
PASA BEACH 4* е на хубаво място в Мармарис, на самата крайбрежна алея. Има собствен плаж, което е оградена част от градския и се ползва от два хотела на същия собственик - Гранд Паша и Паша Бийч. В близост има много барове, ресторантчета, магазинчета, вечерно време е доста оживено. В Паша Бийч не съм била, а в Гранд Паша. В трип адвайзъра не го плюят много, но все пак не очаквай кой знае какво от хотел 4* в Турция. Не си отговарят на звездите.
За Club Insula и Алания ще коментира друг, който е ходил. Simple Smile

# 187
Много ти благодаря Милинка   bouquet

# 188
Здравейте! Плануваме това лято да ходим в Турция с приятеля ми. Спряхме се на два хотела , единия е PASA BEACH 4* в Мармарис , а другия е  Club Insula 5* – Алания . Някой ходил ли е там и има ли някакви впечатления от тях. Може все пак да ми препоръчате друг хотел не много скъп и с добри условия , благодаря

Другата седмица отиваме в Мармарис и ще отседнем точно в Паша Бийч. Като се върнем след 9 май, може да споделя как сме изкарали, ако те интересува.  Simple Smile

# 189
  • Варна.....
Момичета, имате ли впечатления от Риксос хотел Сънгей??
http://www.antalyaresorts.com/listingview.php?listingID=110& … xos+Hotel+Sungate
За първи път плануваме да  ходим в Турция и ми е доста объркано. Още повече, че ще сме и с бебето.

# 190
Ние вече резервирахме за Турция за 16 Май:D
Това е хотела: http://www.mukarnashotel.com/
Ако има някой който да е бил там, моля да сподели. Hug
Мона Лиза, хотела е точно до Делфин Делукс и понеже си спомням,че ти си била в Делфина имаш ли някакво впечатление от този(той се пада отдясно на Делфин Делукса, ако се гледа от морето) и въобще как е региона там.За разходка май няма кой знае къде, но предполагам,че има маршрутки до Алания.
Много се чудихме между този и един който е след Алания, но решихме че на детето ще му дойде много 130км и най-вероятно последни в трансфера, а този е на 90км от летището.Иначе аз съм си фен на Алания и ми се искаше да е някъде в града или околността, но нищо може би и сега ще успеем да отидем поне веднъж.

# 191
Благодаря ти, Марго98 за инфото. Много ми харесва хотела. И цените са приемливи за мен.
Сега остава да намеря добра оферта с чартър от Варна за периода от 07.07 до 20.08. Видях , че има , но са след 29.08, а аз тогава няма да съм вече в България. Не ми се пътува от Силистра до София за полет и после обратно Confused

# 192
В момента Тез тур имат добри оферти last minute в Анталия, по около 200 евро за 4 звезден хотел all inclusive за 9 и 16 май.

# 193
vinagi за съжаление няма чартър по това време от Варна. Можеш да комбинираш -Варна-София със самолет,  с wiiz air, цената е ниска-стига да има места, но май полетите са само вечер. Звиси кога е самолета за Турция. Другият вариант си е автобус. Не е приятно , н чартърите от Варна ги пускат в края на август. Защо така не могат да се преборят за чартър Варна- Анталия или Варна- Бодрум не ми е ясно  bouquet
КАк се казва летището , от което се осъществяват трансферите до МАрмарис?
Изскочи ми от главата, а сега виждам, че в офертите на Алфа тур полетът до МАрмарис е София-Бодрум, а от там до Мармарис са си поне 150-160 км.

# 194
Тази година полетите на Wizz air за и от София, са само рано сутрин.

Наистина е неприятно, че не пускат чартъри от Варна поне от началото на август, ако не от по-рано. Явно най-много почиващи има през септември около празниците. Тогава много бързо свършват местата в самолетите, не само за Турция, но и за Тунис и Испания.

Общи условия

Активация на акаунт