На море в Турция - all inclusive, тема 5

• 67 475
  • 440
  •   1
Отговори
# 345
  • София, България
Оо, определено Делфин делукс.  Peace
Ботаника се води тип семеен, малко по евтин е , но е класа под Делукса

# 346
Хайде,момичета няма ли вече върнали се ,да разкажат е е тази година.

# 347
  • София, България
Аз от много чудене тази година ще се пробвам с ласт минит.
Да видим дали ще ми стане номера  Laughing

# 348
И аз така съм решила Laughing Ще чакам до последно, само да не си останем тук от много чудене и чакане. Гледах , че офертите на Онтравел за 20.06 няма никакви места вече.

# 349
  • София, България
И аз така съм решила Laughing Ще чакам до последно, само да не си останем тук от много чудене и чакане. Гледах , че офертите на Онтравел за 20.06 няма никакви места вече.
В алфатур обикновено имат места до последно и в акватур също  Peace
Сега остава и за без пари нещо да пуснат и ще е супер  Laughing

# 350
Гледам, че за Корнелия Даймънд ( ДеЛукс) - Анталия, Белек) има мнение от миналата година на първа страница. Мога да допълня от мен актуални размисли и отзиви от 1-6 Май тази година::

Не сме недоволни, но не си струва парите тази Корнелия Даймънд. Тя е май даже на по-висока цена от Риксоса, но .....няма нищо общо. Опитали са да направят нещо оригинално като архитектура, имат чудесни басейни - огормни, но градините на Риксоса са 10 класи отгоре, както и облслужването. Иначе стаите примерно при нас сега бяха 2-3 пъти по-хубави от Риксоските и нямам никакви забележки там.
Храната беше супер, но не ходихме по алакарт вечер, че бяхме две семейства с децата и двамата ни бандити не ставаха за пред хора понякога. Скъсаха ни нервите да се карат и бият ( по-малко).
Единствено се дразнех на липсата на цеденото кисело мляко с мед и ядки и т.н. за закуска, както и плодовете бяха под всякакаква критика - само банани, ябълки, портокали - ЦЕЛИ, НЕОБЕЛЕНИ и НЕНАРЯЗАНи, абе кофти. Е, разбира се и количества Ягоди, които от руснаците се пълнеха с килограми по чиниите - като невиждали Shocked
Детският център е хубав и голям с доста повече пързалки и басейни, но пък няма люлки и катерушки , а само водни атракции и в по-хладничкото време вечер нямаше какво да правят децата. На всичко отогоре работеше с адски странно раб. време  - от 10:00 до 12:30 и от 14:30 до 17:00
Но пък всяка вечер бяхме на мини-диско и се кефеше моя много.

Направи ми впечатление клиентелата в хотела - не беше като в Риксос, а беше тъпкано освен с руснаци и с много турци - направо повече от половината бяха турци.
В нашия полет само ние двете семейства си бяхме в Корнелия, а после със съботния чартър бяха дошли още 2-3 български семейства и май това беше.
Абе аз много се бях размечтала и за Глория Серенити ( но не се предлагаше с този полет за съжаление), та не знам догодина как ще решаваме къде:)

# 351
В алфатур обикновено имат места до последно и в акватур също  Peace
Сега остава и за без пари нещо да пуснат и ще е супер  Laughing
Дано Laughing

# 352
Какво ще ми кажете за делфин делукс ресорт - алания . Обслужването,храната,аквапарка .

# 353
Мога да допълня от мен актуални размисли и отзиви от 1-6 Май тази година::

Asinka, благодаря, че сподели   bouquet

# 354
 Ние бяхме от 1-6 май на Мармарис , в хотел Мунамар , беше невероятно! И обслужването беше на ниво и храната и въобще страшно ми хареса! Пътувахме с Он травел , там имам забележки , автобуса беше доста стар и гида ни мнооооого мълчалив , въобще не разбрахме от къде минахме , какво ни очаква и т.н. , но въпреки всичко вече кроя планове за догодина Simple Smile

# 355
  • София, България
Какво ще ми кажете за делфин делукс ресорт - алания . Обслужването,храната,аквапарка .
е колко пъти да казваме ?
прочети в темите лично аз съм писала 5-6 пъти за този хотел.
Който отиде няма да съжалява  Peace

# 356
  • Countryside
Искам да попитам за този хотел Нергис ли са хубавите отзиви?

# 357
Eто няколко last minute

http://www.globetravel-bg.com/cat_174/offer_1653.html

Искам да попитам, тук във форума се предаваше от уста на уста тел. на едно момиче от тур агенция, от Варна или от Бургас беше, някой да го има.

# 358
И аз оглеждам за някоя промоция, но ми се ще да е от 06.06.  Flutter

# 359
  • Шумен
Момичета, а да сте почивали в Дидим?
Ние с половинката ми досега сме били в Мармарис, квартал Ичмелер. Пътуваме с автобус и гледаме да ни е по-близо.

В Дидим как ли е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт