Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 309
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, отмина лудницата по записване за детска градина във Варна, сега ще чакаме резултата. Пък ако ни приемат, дали ще тръгнем  Rolling Eyes, Имам чувството, че Ема ще си я гледаме до първи клас.  Laughing Да можеш да седнеш и да го направиш от домашния си компютър, както и входящия номер да няма значение ми се струва доста по-цивилизовано. Имаме какво да учим от Софиянци  Wink
За коремчето на Олчето, какво да кажа - само бебе. От болницата ще излезе стройна мама на батко и малка дама.  Peace
Кате, на теб наистина не ти личи. Честито за розовата новина. Аз нямам синове, но да имаш момиченце е прекрасно.  Heart Eyes
За уменията на децата - Цветове ние не познаваме, или много се лигави или не ги вижда .... вече не знам.  newsm78
Брои, като песничка казва азбуката (с грешки тук там), написани познава само 10-тина букви и 3-4 цифри обаче.
Стихията и е танца! Щяла да става балерина. Баща и смята, че е по-добра професия от предния и избор: Куче  Joy
Проверих за някаква танцува група, но където питах не взимат толкова малки деца.
Разгледах и много хубави деца видях.  Hug
Има и нови труженици - честито!
Дарито да се оправя бързо.  Praynig

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 18:00 от pasti4ka

# 151
Добър вечер мами Simple Smile

Аз успешно си платих данъците днес-и сега съм по-спокойна относно детската градаина.Дано да ни приемат малко да се кротне това дете моето.ПОЗНАТИТЕ МИ КАЗВАТ,че за палаво дете решенията били две-или да става батко вече,или детска градина.Това за баткто-нямам желание-като ви гледам повчето мами с 2,че и три деца направо ЕВАЛА.

НИе имаме проблеми с акането.Не е   запекан ,а от няколко седмици като му се доходи започва да се стиска и да се свива.Питам го срам ли те е?Страх ли те е?Не знам какво да го правя-не иска ,а слипчетата му са изцапани.Кое ли го кара да се стиска така.Онзи ден се принудих 2 часа да го държа на гърнет и докато не се изака не стана.Гърнето му се беше отблязало.Крия го под масата в тоалетната-правя му палатки,само и само да се изака-и не иска.Май трябва да го водя на лекар,въпреки че какво ще ми каже той... newsm78

Лека вечер,благодаря,че ме излушахте... Peace

# 152
  • Русе
   Привет!
   Благодаря ви за пожеланията за бързо оздравяване към Дари и мен, за сега не можем да се похвалим с такова нещо. Днес Дарито лежи цял ден, има Т малко над 37 градуса, не е повръщала, но късно следобед й дадох няколко хапки банан(не можах нищо друго да я накарам да яде Cry) и след около час разбрах, че много съм сбъркала Embarassed ooooh! (На мен носа ми тече ужасно, но спрях да кашлям, пък и съм голяма и мойте болежки не се броят в този момент.)
   Свалих снимките от село, този път апаратът не е виновен, че няма много успешни пози, но пък обектът - Дари - като видеше, че я снимаме си криеше лицето Shocked(Не си мислете, че не искам да й вързвам косата, но тя НЕ търпи ластик, шнола, нищо!). Та ето малкото прилични снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325956&pid=11477833

# 153

Хайде ставайте момичета Simple Smile
Много сладки дечица-и Гого на Лони ,и Дари-хич не ми се видя рошава,а хубава Wink
Ама Пастичка е забравила снимките този път Mr. Green
Отивам да си водя детето на УНГ за пореден път,пакар да знам какво ще ми каже-лечението не помогна,следва рязане на сливицата Sad
Успешен ден на всички

# 154
Здравейте и от мен! Велиса, мерси за кафето!
След малко тръгвам на работа и се мотая...
Направо вечер съм като труп - сутрин не мога да стана - пролетна умора ли е?  newsm78 Или тежко ми идва ходенето на работа - незнам...
Вчера ходихме в съда на едно дело - СЕМ-ките /така се иронизират сами експертки/ глобяват  Нова, по точно предаването Малката сестра за едно от предаванията с гости Панайот и Пеньо, където се изливат помия от псувни и гнусотии. Интересното е, че Нова обжалват това решение на властта и поискаха експертна комисия от филолог и социолингвист да разтълкуват изразите. Съдията уважи тяхното искане  #Crazy Няма да ви цитирам въпросните изрази, защото ми е неудобно, но не разбрах защо е нужно филолог и социолингвист за да се разтълкува думата пед*раст, например...
Извинявайте, за спама, но съм ужасно възмутена и се убеждавам за сетен път, че живеем в Абсурдистан.
Роси, да ти кажа за акането, че ние сме така отдавна. Дори имаме рекорд за неходене по голяма нужда 6 дни Shocked - а ядеше много... Това се случи точно като го спрях от детска... По 2 часа клечахме на това гърне - на малкото, на голямото... яде сини сливи, круши, правих му кексче от овесени трици и на 6-ти ден чак... Изчетох форуми и литература и се успокоявам с това, че имало хора с много силни стомашни сокове, които разяждат храната и я изгарят...
Дари е страшен сладур - кукличка, а Гого на Лони прилича наистина на коте така нарисуван!
Пак прекалих с поста...  Confused
Да кажа, само за срещата, че ще ми е удобно на 14-15 юни, понеже после съм в сесия и може да имам изпит някоя събота...
Приятен ден ви желая!

# 155
Првееееет,

Пак съм тука. Ние вкъщи сме всички на антибиотици. Просто сладка картинка. Оказа се, че след като един месец ме боля гърло без нищо друго, като температура и т.н, а Явор имаше някаква гъста хрема, че сме и двамцата с бактерия, която причинява скарлатината, но при нас е някаква стрептококова ангина. Гергана и мъжа ми се проявиха със същите симптоми малко след нас, та сега сме всички на Аугментини и Зинати. Но се чувстваме прекрасно и нищо вече не ни боли.  Mr. Green Но с две деца вкъщи е ад под небето. То е гонене, тичане, крясъци, ревове, а къщата е като след паднал метеорит.

Дарито да не би да е и тя за антибиотик, много ми се вижда отпусната по думите ти, а това не е добър симптом. Може и да се е обезводнила много, така че я наблюдавай внимателно. Понякога една система в болницата върши чудеса.

Шуши, те тия в телевизиите са толкова нагли и самозабравили се псевдо-водещи, че просто нямам думи. Гледам ги и Иван и Андрей - ами те вече са загубили всякаква връзка с реалността. Толкова са жестоко изпростяли, че направо не ми се гледа от тях предаването. Телевизията ги е направо смазала. Да не говорим, че и децата ми трябва да ги слушат, защото в 20.00ч тепърва вечеряме, а не си лягаме, нали. Глобявайте ги до посиняване  Naughty

Гери на всички думи слага отпред "на". Накото/окото/, наката/ръката/ и т.н. "Тръгваме" за нея е "хъбаме", "вода" е "ля-ля", "потутола" е "компютъра". Но иначе вече поизчиства думите, прави все по-дълги изречения, знае всички основни цветове и да брои до 5.

Ами това е моя отчет  Heart Eyes

Целувки на всички ви  Hug

# 156
.... Да можеш да седнеш и да го направиш от домашния си компютър, както и входящия номер да няма значение ми се струва доста по-цивилизовано. Имаме какво да учим от Софиянци  Wink
Да можеш, Пастичке, ама не можеш!!!
Влизам да оправям профила - пиша имената на двамата родители, ЕГН-та, записвам и УРА! - системата ми казва, че успешно съм се справила! Хубаво.... Влизам обратно в профила и що да видя - да, детето има двама родители - Никола и Калин. Изведнъж детето си стана само и родител и дете!  Mr. Green Просто системата работи "страхотно". Очевидно е, че няма да се класираме за никаква градина....

Аз да си разкажа за моите премеждия по адаптация. Сутринта докато се оправях за работа и Никола взе, че се събуди. Като ревна: "не искам ти да ходиш на работа, а да ме водиш на площадката, не искам да ходиш на работа...." И това при положение, че го оставям при баща му, който ще го води при любимата му баба. А какво ли щеше да изпитва ако го оставя на непознати хора в ДГ? Вече съвсем се пОбърках!
Обаче пък много мога да похваля баща му. Справя се чудесно човекът. Дори сега си вися пред компа, а те редят пъзел....

Стискам палци на всички боледуващи да получат добър лек от баба Костенурка и да оздравяват бързо!  Hug

Люси нещо ми се губи - нито в скайпа се вясва, нито тука се отчита.... (ако четеш драсни два реда как сте)

Хубава вечер ви желая.

# 157
  • Велико Търново
Не съм Люси,ама да кажа добре са CrazyВчера се видяхме с Люска аз пих бира,пък тя вода Mr. Green

# 158
  • Пловдив
Не съм Люси,ама да кажа добре са CrazyВчера се видяхме с Люска аз пих бира,пък тя вода Mr. Green

А  с Духи-Пухова не се ли видя  Mr. Green
Нищо не казваш...  Hug Специално предупредих Тони-Бони да ти пази корема с бебето  Heart Eyes
А Люси що е на вода - да няма друга причина  Mr. Green baby_neutral

В нашта група има скарлатина, в съседната рубеола... Калина си ходи на ясла, понеже няма кой да я гледа и съм на тръни и очаквам включване... Тая нощ най-добрия й приятел там -Стефчо на наша мама Мрънчо вдигнал 39.4 градуса и е със съмнения за скарлатина и той, та...  Rolling Eyes

# 159
.... Да можеш да седнеш и да го направиш от домашния си компютър, както и входящия номер да няма значение ми се струва доста по-цивилизовано. Имаме какво да учим от Софиянци  Wink
Влизам да оправям профила - пиша имената на двамата родители, ЕГН-та, записвам и УРА! - системата ми казва, че успешно съм се справила! Хубаво.... Влизам обратно в профила и що да видя - да, детето има двама родители - Никола и Калин. Изведнъж детето си стана само и родител и дете!  Mr. Green
И ние сме така. Аз изобщо не фигурирам в това семейство, а Калоян си има двама бащи - Пламен и Калоян Simple Smile

# 160
Е,то затова пловдив
чанки се канехме да ходим на бунт,ама се намериха добри хора от Столицата да ни светнат,че и с компютър работата не става....и пак ще има начин и връзкарите да се уредят...пък и явно тук още не е чак толкова страшно положението/в смисъл,че няма места където искаш...ама с връзки и малко повече спонсорство-става......то не,че само с ДГ е така,де/
За Люси и аз съм се затъжила...ама се надявам да се включи с добри новини.
Радвам се,че поне лони се разписа,че щяхме и нея да я пускаме на общофорумско издирване WinkГого голям красавец станал Heart Eyes
Сиске,да казвам ли пак,че това с един ред-не се брои за разписване Naughty/при следващото такова ще информирам модератор,че някой пише от твое име/....А,ако ДухиПухи не ти е предала поздрави и от мен-да знаеш,че ще ти я пратим пак Mr. Green
Шуши,това предаване съм го гледала и тогава за пореден път щях да си счупя телевизора-ако може не само да ги глобавяте,ами направо да ги затваряте някои телевизии,голям хаир ще направите/че то само ужаси и безумия/.
На болните дечица да пожелая бързо оздравяване и дано да не се разболяват  повече/Змейко-дано да Ви е подминала скарлатината......а ако не е -хомеопатката я знаеш,де е /....Моите засега са здрави,но за сметка на това майка им се разпада по няколко направления/освен че съм се схванала тотално и ечеммк ми никне,та немога и да намигам...пфу #Cussing out/
Гичо,и ти ми липсваш-няма кой едно Наздраве да каже и да турне картинка с чашка...........а,пък и Аркова откак работи-не смее човек да я закачи/иначе тя поне на Наздравиците се обаждаше/
Хайде лека и спокойна от мен,че аз пак имам камара чинии за спомен от гостите/а уж излязохме навън..`ма пак купона вкъщи  приключи/

# 161

Влизам да оправям профила - пиша имената на двамата родители, ЕГН-та, записвам и УРА! - системата ми казва, че успешно съм се справила! Хубаво.... Влизам обратно в профила и що да видя - да, детето има двама родители - Никола и Калин. Изведнъж детето си стана само и родител и дете!  Mr. Green Просто системата работи "страхотно". Очевидно е, че няма да се класираме за никаква градина....

Joy

Докато четях поста ти, реших да се пробвам и аз. Мда - Криси има 2-ма родители - мен и себе си Simple Smile
Да се смееш ли, да плачеш ли. И то в държава, където има много добри програмисти.... но явно друго е определящо при избора на изпълнител.

# 162
Добро утро!
Личи си кой е станал рано и е на работа,и няма работа всъщност Mr. Green
Вчера лекарката ми каза това,което очаквах-няма смисъл вече от лечение на пустата сливица-време е за махане SadСега ще почакаме още малко,ще помисля и ще действам-няма смисъл да си мъча детето.
Софиянки,хич не ви завиждам с тези детски градини,но ако ви писне ви чакам във Видин-тук места има бол,работа няма,но парка ни е разкошен Mr. Green
Змейко,сънувах ви с Калина преди една нощ,но не помня сюжета Grinning.Стискам палци да ви подминат заразите.
Танче,съчувствам ти за реакцията на малкия и ако ще те успокои-минава бързо,а после само повтаря,че мама ще ходи на работа да изкарва парички.
Весел ден!

# 163
Руми, понеже пусна статията за вафлите тук, ето аз пускам опровержението и: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2075351
Коя ли е била тази известна компания, която си е платила, за да ни замажат очите за пореден път!?

Ето и малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361666&pid=11486271

# 164
  • София
Добро утро. Аз пък съм от малкото софиянки, които нямат проблем със системата. Имам проблем с липсата на места в градините и с групите от по 30 и повече деца. Ама това е друга тема. Аз съм в отпуска (пак), защото Монката е във ваканция.  Което означава, че съм се отдала на истинска почивка, защото детето само се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт