Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 304
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, майка ми каза, че от утре се подава нещо за градините в София, но не знам подробности.
Някой ще се мъчи ли със системата им и кога?

# 136
  • София
Stryper, от днес почват да се допълват и актуализират профилите до 21.05. Така че не е зор да е точно в първият ден. Аз даже смятам чак в края на седмицата да се пробвам.
Иначе от вчера съм вече с нова прическа, подстригах се драстично. Стоянчо досега много се дърпаше, но вече му харесва. И за мен е супер, че беше ми втръснало от коси.
Лек ден на всички. Аз снимки от хотела (Аура) ще кача довечера, някой питаше как се казва. 

# 137
И снимка на новата прическа!  Peace

# 138
  • София
И снимка на новата прическа!  Peace
В нашето семейство аз съм фотографа и затова отсъствам от всички снимки. Ако успея да се самоснимам, ще има и снимка.  Laughing

# 139
  • София
Здравейте мами!Аз в събота и неделя бях все навън със синковеца.Вчера ходихме до зоологическата градина и бяхме в компанията на Недка и Стоянчо.Изкарахме си страхотно.Довечера ще се опитам да намеря време и да ви покажа и снимки от разходката.
 Днес се пробвах да подновя и профила за детските градини,но още си чакам имейл-а за потвърждение.
 Анна и аз ще чакам снимки с новата прическа,дано намериш време да се самоснимаш.

# 140
Днес се пробвах да подновя и профила за детските градини,но още си чакам имейл-а за потвърждение.

Всички сме така. Добре че не бързаме.

# 141
  • София
змейко, люба, какви слънчеви снимки, кали е сама сред кавалери гледам, ей това се иска от една дама - внимание и сигурност, а кажете ми какво повече?

змейко, прекрасно е  това кали Heart Eyes , нагуши я от мен...сега мийчето ми липсва Sad... голяма съм драма значи...има дни , когато ме пренасища с присъствието си, има дни, коагто адски ми с еиска да съм си с нея у дома... няма угодия...... е, поне това ми е последната работна седмица преди 2 седмици ваканция-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я! newsm44

# 142
Здравейте дами!
Извинявам се за краткото ми отсъствие в писането, но следих темата.
Страхотни снимки - Кали малка принцеска, с двама прекрасни ухажори - Сами и Ивчо (наистина започват много да си приличат двамата, а преди ми се струваха много различни)  Hug.
Олче, много сладко коремче - успех и почивай повечко, а Вели е малко сладурче. Как приема новината за малкото бебче, подготвен ли е вече?
Да пожелая успех, много сили и по-малко тъжни мисли на завърналите се мами на работа - Велиска и Таня Арк - медала винаги има две страни  Peace
Поздравления и пожелания за успех в стажа на Шуши!
Ванилка и при мен постоянно ми минават такива мисли и се самообвинявам за това, че не съм постоянно с Никол, но пък поглеждайки трезво на нещата децата имат нужда на "глътка въздух" така да се каже и от нас. Понякога имам чувството, че точно тази самостоятелност ги провокира и ги стимулира да се развиват.
По повод бисерите - В събота ходихме до Baby Mall (в Люлин, бившата мебелна къща Арон) (за инфо на бременните мами - само колички и бебешки креватчета и стоки за бебета) -  и Никол веднага си избра креватеч като стане бебе  Joy, като видя проходилките, а те едни шарени и с най-различни играчки по тях и направо  #Crazy, а като се има предвид, че такова нещо тя не е имала и не е виждала и веднага ме разпита какво е това. После обяснява на баба си, че акто стане бебе ще и купим зелен креват и крокодилка  Joy
Бяхте обсъждали цветовете - тя още преди една година различаваше и знаеше всички цветове, защото проявяваше желание и ги научи. Според мен когато детето реши, че го интересува ще ги запомни, при едни по-рано, при други по-късно - но това не е проблем. Мога да кажа, че тя си знае вече коя и е лявата/дясната ръка/крак. Това е постигнато след общуването с дядо й, който определено е много взискателен за нейната възраст според моето мнение, но пък на нея и харесва и се интересува от всичко. Така, похвалих си детето, сега и аз да се изтъкна - събота и неделя - голямо чистене, голяма мърсотия, но пък направихме "пролетното почистване" и съм много горда. Никол естествено беше в стихията си - накрая и дадахо един леген и парцал и й казах да бърше вратата, което ми осигури спрокойно миене на прозорците за 30 минути  Mr. Green. Накрая ръцете й бяха толкова гъбясали от водата, че направо кожата щесе да й падне.
Преди малко ми се обади една мама на едно детенце от групата на Никол (аз не я познавам лично, защото детегледачка я води и взима) - те са големи приятелки, да ни покани утре вечер на рожден ден в детски център. Много мило ми стана, а и Никол ще се кефи много като й кажа, защото постоянно ми разказва как с Мишето си играят. Как си пораснаха дечицата - вече си имат свои приятели!  Heart Eyes
Пак работа...................
Сисе, къде си бе жена - дано да сте добре, какво стана с пъпките на Божа (нали ми е болна тема)?
Много  Hug на всички малки сладурчета!

# 143
  • Русе
   Привет от мен!
   Ние сме вкъщи, болни. Аз си взех отпуска заради Дари, иначе щях да си кашлям и кихам на работа, но детенцето никак не е добре. От сутринта повръща, има малко разстройство, не може нищо да хапне, дори водата връща Cry Опитахме първо с Натриев Цитрат, но не помгона много и преди малко ходихме пак до личната лекарка и там сложиха на Дарито една ампула Деган. За сега държи фронта, дори стана да си търси играчките, но е бледа, бледа... Давам й през 15 минути по 5-10 мл вода с хидратин алфа.
   През почивните дни ходихме на село да видим братовчеда(на год. и половина), двамата играха, дивяха, имаме и снимки и нов фотоапарат(тези последните са в обратен ред де), само да се пооправим  и ще ви покажа малката бандитка.   

# 144
Здравейте, Дарито пак е болна ох миличката - дано бързо да се възстановява.
Много благодаря и за снимките просто пловдивските деца греят и са радост за окото.
Ние също двата дена прекарахме навън това дете няма прибиране, такъв рев е като си затръгваме, че обикновено я нося а тя рита.и пищи..ох не е лесно 6 месеца в къщи и сега мъка мъка...с това прибиране.
Пожелавам успех и на всички кандидатстващи за детска градина!
Ох тази Никол направо й свалям шапка колко е умничка..  bouquet
Нещо не мога да си събера мислите..толкова неща съм захванала ще ви оставям с пожелания за приятна вечер!

# 145
Добър вечер, дами!

Ех това Дариииии... Бързичко да оздравява!  Hug

Аз получих потвърждение по прехвърляне на профила за детските градини. Но все още нямам достъп до информацията.  Mr. Green Системата работи като пушка!

Днес моят син е "преметнал" баба си - не е спал на обяд. Тя още не му е научила номерата. И поради тази негова приумица да не спи не успяхме да ходим на РД на кръстницата му.

Аз отивам да оправям лъжльото за спане, пък да видим дали ще заспи, макар че се разхожда като пияната тояга и се въргаля по земята със страшна сила!

Хубава вечер.

# 146
Привет момичета,
отдавна не съм писала /то май ми стана навик/, но сега съм ваканция и се опитвам да обръщам внимание на Гоги, че напоследък почти нямах време за него. Пък и времето е толкова хубаво, направо не ни се прибира.

След почти тримесечен престой вкъщи мисля да го пускам отново на ДГ, но ме притеснява, че отвикна да спи на обяд. Такъв таласъм е това дете - става сутрин в 8.00, най-късно, и без обеден сън едва успявам да го приспя към 23.00. Дано поне в ДГ да се уморява повече и да спи.
Иначе при нас нищо ново, здрави сме и сме живи, това е най-важното.
Ето няколко снимки от нас: http://www.lonytol.snimka.bg/album.php?album_id=361973

Бързо оздравяване на Дарито!

Лека и спокойна нощ на всички!

П.П. Успех на всички, които се борят със системата за датските градини!  Peace

# 147
Добро утро, мами.
Разгледах снимките Heart Eyes
За бременлинките ни-свежи и Олчето има само коремче, пък на Катя, дори не  личи, че е бременна.
Пловдиската банда си изкарва явно добре в слънчевите дни. Сами и Ивчо са сладури, а пък госпожица Калинка е като принцеса в тяхната компания Heart Eyes
Много интересна виртуална разходка си направих и до Амстердам благодарение на Дени.
И на Лони господинчото е много сладък.
Ани  bouquet
Миме, дано се оправите с Дарито бързо.
Аз и Руменчо също сме болни. Пробвах това с черната ряпа, но то мирише гадно. Със зор го изпих, и детето не го хареса. Но вече се надявам, че сме на финала на болестта. Иначе ви следя но не ми се пишеше.
Недка, много съжалявам. Дано вече всичко е минало и другия път всичко да е безпроблемнно. Нагушкай Стоянчо.
Руми, това с тези отрови  #Crazy Дано сме мутирали както каза Люба.
На новите трудоваци пожелавам лесна адаптация. Танче, дойде и твоят ред душко.
Шуши, сигурно работата ти, въпреки че е изморителна е доста интересна.
Да се похваля и аз-завърших семестриално bowuu Сега май и юни ще са държавните изпити, после стажа и дано стана добър юрист Thinking Но засега съм майка по професия Wink
Според мен когато детето реши, че го интересува ще ги запомни, при едни по-рано, при други по-късно - но това не е проблем.
Peace
Румен също различава ляво и дясно, благодарение на дядо си- като играят футбол той го стимулира-ритни с десния крак, после с левия и така ги научи безпроблемно. Мисля си че по време на игра усвояват новите знания най-лесно, поне при нас е така. Нещата ги учи с игра или книжките, които четем. А актуален е въпроса защо.

# 148
Здравейте!

Вече никой не дава предпочитания за дати, затова ви копирам резултата дотук:
13-14-15 – Люба;
20-21-22 – Люси; Ани; Люба; Велиса; Пепсън;
27-28-29 – Змейко; Ани; Люба; Велиса; Пепсън; Бубилина;

ако някой не се вижда сред гласувалите, а иска да даде вот, сега е момента!

Дано Дарито да оздравява по скоро!   Peace

# 149
  • София
Ани, мен ме пиши за 21-22, но мога и на другите дати. Момичета от София, прочетете ми подписа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт