Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 301
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Олче, нямам новини, уви. Все се надявам да минат покрай мен, защото живеят наблизо, но не идват. Супер изглеждате с малкия.  Party

Ани, доколкото разбрах е в градина и родителя е заразил детето. Било написано, че детето няма контакт със заразно болни, а то всъщност имало. Казаха, че са взели мерки, ама то какви мерки могат да се вземат освен да установят кой друг е болен.

Кате, ти направо си с едно малко "бутиково" коремче.  Blush Винаги благородно съм "завиждала" на майките с коремчета и слаби крака. Аз качих само 12-13 кила и двата пъти, обаче половината ми се залепиха и си останаха на бедрата  Crazy Много ми е тъпо, защото бях ужасно слаба, но тогава танцувах балет и живеех един друг живот..., който вече мога само да сънувам от време на време... Не че се оплаквам от сегашния, напротив даже, но сякаш съм двама различни човека - преди и сега. Ама съм решила да се запиша на танци, но кога да намеря време, кога... Но се нахъсвам и в един момент ще превключа.  Naughty

Адашке, чрд - да си жива и здрава !   bouquet Това с конюктивида е масово явление в момента.

Лека ви вечер на всички  Grinning

# 121
  • Русе
   Привет! Включвам се между миенето на чиниите и простирането на прането Tired Но сега дойде и моят ред за комп, пък и дават Том и Джери и Дарито малко се е укротила...
   Кате, честито за момата! Както винаги си много елегантна, дори и с коремче!
   Неде, много съжелявам за твоята загуба! Дано по-бързо да я преодолееш Hug
   Олче, малко остана, стискам ти палци!!! Peace  Praynig
   Дени, твоите снимки ми припомниха една моя любима детска книжка - Сребърните кънки. Там имаше такива картинки на къщите. Благодаря ти за разходката в красивия Амстердам!
   Ванилка, снимката на Миа с твоите пантофки е страхотна Grinning
   Наде 96, Честит Празник!
   Ох, какво имаше още... newsm78  А, за уменията на наш`та "апойца" - на български не може да брои добре, знае цифрите до 10, но ги казва разбъркано, а на немски брои до 5 без грешка! Мама се занимава с нея, казва й нови думички всеки ден, занимават се по книжката "Първите 1000 думи на немски език". Цветовете ги научи покрай разноцветните балони, всяка седмица си има любим цвят и иска нещо странно, свързано точно с него. Миналата седмица искаше зелени обувки, сега повтаря, че трябва да купим оранжева лампа Crazy Минали сме вече през червени обици, "ливав"(лилав) балон, синьо гърне... От скоро като излизаме навън, Дари ме пита "Какво отиваме да търсим?" Онзи ден видя един самолет високо в небето и попита "Кой го качи там?" Такива работи при нас.
   Лека нощ:)

# 122
Кате, страхотно коремче Simple Smile И двете с Олчето сте много сладки.
Времето се затопли и вече сме и сутрин, и вечер навън. Което означава, че всеки ден виждам Гого в парка и от време на време и Пилето (тя много работи). Добре са, всичко е наред с тях, просто на Боби наистина не й остава време за форума. Но се надявам скоро да успее да се отчете набързо.

# 123
Ехо, добро утро,

Мими, много ми беше приятно да прочета лафчетата на Дари и ми харесаха. Мартин, примерно, минава камион, той го проследява и казва "Намерих един камион", така намира самолети в небето, а като минаваме с колата "намира" дори Билла.

Благодаря ви за комплиментите за снимките. Криви са им къщите, първо се чудих нивелир ли нямат, ама после прочетох, че това е част от забележителното в Амс.

Катка, жесток корем и страхотни дрехи си подбираш, винаги! Вярно че цветята не са лалета, ами нарциси, но за мен - видната ботаничка, щом нещо е вкопано в почва и е в Холандия, значи непременно е лале.
В Red Light District никой не ми направи забележка за фотоапарата, дори снимах полицията как усмирява пияни фенове (тогава имаше мач Аякс/Олимпик Марсилия). Само на витрините на каките, дето се продават, имаше етикети снимането забранено. Ама те и без това не бяха никак за снимка.

Силно препоръчвам този град, много силно. Супер приятелски настроени хора, всички говорят перфектен английски (не например както в любимата ми Германия, дето питаш на английски, разбират те и ти отговарят на немски и не можеш да се качиш на никакъв транспорт, защото НАВСЯКЪДЕ пише на немски (говоря за Берлин). Толкова самотна никъде не съм се чуствала).

Мимозо, какво работиш в тая криза? Спри се, почини си. Simple Smile

Велиса, ще ми излезе име! Нищо нямаше в розовите кексчета. Всъщност имаше - тесто и захар Simple Smile

Хубав ден да имате!

# 124
  • София
Здравейте,  мами! Аз отново да ви осведомя, че редовно ви чета, но или не остава време или пък желание да се разпиша.
Неде, желая ти много кураж и късмет Hug И дано има скоро хубави новини Praynig
Кате, Олче, супер изглеждате, а Велизарчо като го гледам все е весел и засмян Simple Smile
И аз мерси на Дени за интересните снимки и забавни коментари Peace
Ана, в кой хотел бяхте във Велинград?
Шуши, страхотна новина звучи това за СЕМ. Радвам се, че са те харесали, дано и на теб да ти хареса там.
Таня, бързо адаптиране ти желая и дано да ти остава време за форуми и за тебе самата.
Румката тази седмица е в Чирпан, в събота ще ходим да си го вземем. Починахме си малко от ежедневното спринтиране, че честно да си призная това будене сутрин, приготвяне, бързане да го водим на ясла и ние на работа, а след това пак търчане да го взимаме, мен си ме изморява. Стига му толкова разнообразие, въпреки че за никой няма да е новина, ако кажа, че не проявява желание за яслата. Искал вкъщи, но с мама и тати, ама как да стане  newsm78.
Май и ние ще трябва да се включим в акцията за пролетното подстригване и после ще показвам снимки Peace

# 125
Добър ден!

Второ кафе пия от сутринта, а ми се спи та 2 не виждам.... Вече трета сутрин Йовчо ме буди в 6:30, че е гладен и умирам за сън! Направо след малко ще забия глава в бюрото и като захъркам, та чак до понеделник!
Тази сутрин бях сюрпризирана с обаждане от съпруга ми в 8:30 с информацията, че синът му го е събудил и е пожелал да го води вече при баба му! Смятайте този час на ставане каква жертва е за един програмист!  Mr. Green

Гледам Дарито има интересно ежедневие. Учи все хубави и полезни неща, с които може да "изнудва" родителите си да й купуват разни неща...

Аз култовите снимки на Дени още не съм гледала. Ще си ги оставя за виртуална разходка през почивните дни....

Ама нещо петъчно сте го ударили през просото вие! Толкова слаба активност в деня на майстора.... Е, бива ли?!?!

Хубав петъчен ден от мен! Hug

# 126
Хайде и аз като работеща да се разпиша, щом и други работещи намериха време да отделя и аз.
танче, пожелавам ти едно хубаво наспиване през уикенда (и остави малко храна на котенцето да не те буди пак). Mr. Green пък туку виж Ники и утре иска да го водите при баба му и да можеш да си отпочинеш качествено....
Кате нямам думи просто всеки път успяваш да запазиш фигурата си браво на тебе и на Олчето защото и тя само на корем е променена.
Дени благодаря за препоръките ще си сложа Амстердам в списъка за посещения...
Мимозата, ако ти остане време снимай къщата отвътре - сигурно вече е готово всичко  Praynig
Радвам се че Гого е добре и играе навън - и дано мама намери време да се разпише.
Пейзи и ти къде се изгуби - работата няма да избяга....
Руми а вие как сте?
Хайде пожелавам на всички слънчев уикенд...ние плануваме посещение на зоологическата градина пък да видиме дано се осъществи обещаната прогноза!   bouquet

# 127
Олче-страхотно коремче все едно е "присадено"  да не повярваш,че наближава края на 9м...  bouquet
Кате и ти особено пък отпред все едно си хапнала току що.. Peace

Дени-счетоводител съм и тоя период от годината ми е най-омразен ,ако можех да го проспа ,а работата да е свършенаааа  Crazy
Забравих ,че щях дапиша по темата за колата-Ванилка,аз смених две нови коли и винаги бих препоръчала нова  Peace,но ако си шофьор без опит и това ти е първата кола пък и особено в София нека първата да е 2 употреба,като свикнеш и обръгнеш тогава вземай една новичка и да се кефиш...А иначе ако е стара кола в никакъв случай на газ,все ядове ще береш,че и дизел над 5-6г си е тегава работа..ВЗеми си едно малко бензиново возило и си карай  Peace Пък ако не ти пука много за колата и това,че си новак вземай си нова като ти е на сърце  Grinning

# 128
  • София
мимозке, мерси за съвета; аз може да се каже, че нямам опи в градското, затова мисля малолитражна бензин или по - нов дизел, че каквото излезе.
на теб по -скоро да мине омразния период и после релакс Simple Smile

# 129
Здравейте, от още една трудеща се!

Дени, жестоки снимки - като картички! Чувала съм, че е красиво там - сега се уверих. Имах един малко лудичък познат, който разказваше как с негов приятел отишли там -1990 някъде и толкова се впечатлили, че си оставят велосипедите незаключени навсякъде, че започнали да ги крадат и да продават Rolling Eyes От тогава сигурно, си ги заключват вече, хорицата.
Фай, много ми харесаха и вашите зимни снимки, особено розовите девойки!
Кате, изглеждаш страхотно! На последната снимка пише TWINS - близначки ли чакаме или нещо не съм разбрала?
Олче и ти си много готина - как успя да глътнеш, толкова голям балон  newsm78  Wink

Люба, разкажи за този аватар - страхотен е!  Peace

Ванилка, много сладка Мия с твоите обувки - кипра!!!

Даниеле, да поздравиш Боби и Гошко!

Ани, то Ивко няма на кого да се метне, такъв многостранно развит  Hug

Бабълче, чакаме снимки на Румчо, но може и едно видео, че е страхотен!

За СЕМ, то е стаж, но отнасяме доста работа. Иначе е много интересно, най-хубавото е, че прилагам това което уча в момента, по точно Закона за радиото и телевизията- ЗРТ. Конфиденциална е информацията за това какво правя, но не мога да не ви споделя, че следим зорко Вип брадър-а и бая глоби ще отнесат. Увеселяваме се жестоко с простотията, която творят! Уморявам се, макар, че стоим само 4-5 часа...

Марто се гледа с баба си, отказва категорично да ходи на детска  Confused Смятам да си почине малко.
Иначе брои до 10, но прескача 6. Знае няколко животни на английски. Познава цветовете, но понякога бърка зеленото и жълтото.
Последния бисер - моля го да излизаме, преди Спортакус да е свършил и разбира се отказва... Използвам една тактика, която понякога минава
-Ами, тогава излизам сама...
 Казва ми - Мамо, не го прави...
Simple Smile Защо?
- Защото си ми приятелка!
  Shocked  Simple Smile
Много хубаво ми стана  Sunglasses

Малко дълъг ми стана поста... но ми дойде вдъхновението... Wink

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 01:36 от *ШУШИ*

# 130
# 131
Чудно! Прекрасно! Великолепно!
Що не вземат да ни разстрелят накрая вместо да ни подлагат на бавна смърт....
Освен вече нищо да не ядем и пием...

Руми, благодаря за инфото.  Hug

# 132
  • София
руми,танче, колкото и да е стряскащо,аз мисля че трябва да не се впечатляваме до степен , в която да ни кара да подивеем.... все пак това вафлите пастите и прочие са рафинирани храни, вкоито ако се загледате няма нещо полезно, а точно обратното!
аз смятам, че трябва да са катерогично извън менюто на децата ни и на нас, толкова доколкото можем ние самите да контролираме процеса;

живеем в абсурдно време и много неща не ме впечатляват особено тук в "родината"

пс чета долу и за хляб с отрова... ми ние вече си печем хляб от каквито съставки искаме, освата да с енадявам , че те самите са що годе чисти....

# 133
Ванилка,можеш да си сигурна в качеството на хляба,ако брашното е от вашата нива/ама някъде в Балкана,далеч от цивилизацията/,и всичко друго дето влагаш-пак да е собственоръчно произведено,което няма как да стане,ами трябва да си вържем по един червен конец/със синьо манисто също ставало/ и да се надяваме да не ни действат отровите дето ги ядем/т.е. да сме достатъчно мутирали и резистентни спрямо тях/....А с тая информация току що натрих носа на половинката,дето от време на време напук на мен купува на децата вафли/че ако зависело от злата им майка,ще си останат незахранени с тях/
Шуши,аз повече няма да те питам какво точно работиш,ама да те помоля/ако ти е в периметъра на действие/ да хвърляте по едно око и на Мюзик Айдъл 3,че тия съвсем изпростяха-ако още един път споменат нещо за Владо Кузов  в присъствието на 13-годишното дете,усещам,че ще хвърля нещо по ТВ-то...........пък и само това да беше-то вечер да се чудиш какво да пуснеш,дето да става и за пред деца...То едни новини  да искаш да чуеш и пак ще ти се наложи да обясниш поне няколко пъти що говорят глупости/че Самуил ми е като нравствена полиция и само пита и разпитва/
Ние днес направихме пак голяма разходка-ама тоя път в компанията на Калинка и Миленка Змейкови,та ни беше още по-приятно/доколкото разбрах за малко се разминахме с Фай и Сиси,но се надявам скоро да се видим/.Ето и снимковите доказателства:

# 134
  • Пловдив
Бре, не може да бъде - от вчера никой не е писал... Вероятно заради прекрасното време всички са били навън  Laughing
С малко закъснение да покажем и ние снимки от вчерашната ни разходка  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=11442462 - Тук са останалите

Разтъжихме се с Люба и момчетата, които са страшно пораснали и разхубавени  Hug Ивчо заприличва все повече на батко си на външен вид, много усмихнат и галантен. Подаряваше цветя на дамите и си играха много с моята мома Heart Eyes Калина също беше доволна и вчера и днес само за батко си Сами говори  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт