Ани, доколкото разбрах е в градина и родителя е заразил детето. Било написано, че детето няма контакт със заразно болни, а то всъщност имало. Казаха, че са взели мерки, ама то какви мерки могат да се вземат освен да установят кой друг е болен.
Кате, ти направо си с едно малко "бутиково" коремче.
Винаги благородно съм "завиждала" на майките с коремчета и слаби крака. Аз качих само 12-13 кила и двата пъти, обаче половината ми се залепиха и си останаха на бедрата
Много ми е тъпо, защото бях ужасно слаба, но тогава танцувах балет и живеех един друг живот..., който вече мога само да сънувам от време на време... Не че се оплаквам от сегашния, напротив даже, но сякаш съм двама различни човека - преди и сега. Ама съм решила да се запиша на танци, но кога да намеря време, кога... Но се нахъсвам и в един момент ще превключа. 
Адашке, чрд - да си жива и здрава !
Това с конюктивида е масово явление в момента.Лека ви вечер на всички

Но сега дойде и моят ред за комп, пък и дават Том и Джери и Дарито малко се е укротила...

А, за уменията на наш`та "апойца" - на български не може да брои добре, знае цифрите до 10, но ги казва разбъркано, а на немски брои до 5 без грешка! Мама се занимава с нея, казва й нови думички всеки ден, занимават се по книжката "Първите 1000 думи на немски език". Цветовете ги научи покрай разноцветните балони, всяка седмица си има любим цвят и иска нещо странно, свързано точно с него. Миналата седмица искаше зелени обувки, сега повтаря, че трябва да купим оранжева лампа
И двете с Олчето сте много сладки.

Калина също беше доволна и вчера и днес само за батко си Сами говори