Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 306
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА РАДОСТ, ОЛЧЕ НА ТЕБ И НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!
ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИШ БЪРЗО И ДА ТИ Е СПОКОЙНО И ЛЕСНО!!!
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА БАБА ШПУНЦ ЗА РОЗОВАТА НОВИНА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДУХИ!!! БЪДИ ЗДРАВА И ОСОБЕНО ОБИЧАНА ОТ ТВОИТЕ МЪЖЕ!!!   bouquet

Бързо оздравяване на болните дечица!

# 181
  • София
Много ви благодаря. Heart Eyes
 Бубата се казва Елина

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:30 от Шпунц

# 182
Олче, да ти е жива и здрава Елина! Много радости да ти носи на теб и цялото семейство!
Бързо възстановяване ти пожелавам и послушен и помагащ батко Велизар!
  Hug

# 183
Честит празник, Духи! Да си жива и здрава, и много обичана!

Шпунц, много хубаво име!  Hug

Иночка, много хубаво надписче си си сложила в подписа!  Wink  Peace

# 184
Добре дошла на света Елина! Расти здрава и щастлива!
Честито на Олчето и цялото голямо семейство!

Честит Рожден ден на Духи Пухи! Здраве и късмет!
Антон е като момиче хубав.  Laughing Пу пу.

# 185
  • София
ЧЕСТИТА РОЖБА ОЛЧЕ!Да е здрава,щастлива и заобиколена от любящи хора!Честито и на цялото ви порастнало семейство!
 Духи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти да си здрава,щастлива и каквото ти е на сърцето,това да ти е в ръцете!Весел празник!

# 186
  • Varna
Ани, мдааа много е хубаво и ти благодаря за него Hug  bouquet

# 187
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЕЛИНА, ОЛЧЕ !!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ВИ НОСИ МНОООГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ !!!

Бързо и крепко възстановяване. Наистина вторите раждания са много бързи, а за третите...  Heart Eyes

Целувки от всички нас  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 188
  • София
Честита дъщеричка, Олче! Да ви е жива и здрава, да ви прави много щастливи! Името й е страхотно! Честито и на цялото семейство! Ох с нетърпение чакам снимки на мама и малкия бонбон.   bouquet

Духи, честит рожден ден! Много щастие ти желая и скоро да разбереш дали наистина второто раждане е леко Wink (ако искаш де)

Стискам палци болните дечица и мами да оздравяват!

# 189
Здравейте , момичета !

Не съм влизала от мнооого време при вас и ето натъквам се на чудна новина .

Честита дъщеричка на Олчето !

Да й е жива и здрава и ... всички най-прекрасни пожелания свързани с появата на дама в семейството !

Духи - бъди жива и здрава и много пролетно настроение !

# 190
Духи, честит рожден ден! Много щастие ти желая и скоро да разбереш дали наистина второто раждане е леко Wink (ако искаш де)

А то раждането никак, ама никак не ме плаши Simple Smile Мога 10тина да ги нацвъкам  Mr. Green
Амааааааааа... такова бясно не мога да го понеса .. не и скоро  ooooh!  Rolling Eyes

# 191
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА ОЛЧЕТО!ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!

ДУХИ,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ СЛЕДВАЩОТО ДЯТИ ДА Е  ТЪЙ КРАСИВО КАТО ТОНИ,АМА С НЯКОЛКО ИДЕИ ПО КРОТКО,АКО ИСКАШ ЕСТЕСТВЕНО Mr. Green

Баси в тази тема,ако някоя не роди или някой да има РД няма кой да те н........юе.Тъжно ми е Cryкато знам кви пури сме пушили,кви младежи са ни чистили подовете и прозорците сега направо ми се реве,ама явно това  е живота.Да кажа на работещите,ако не им се ходи на работа с малко пушене и други работи може пак да си правим компания.Като кон съм цвилила от смях по цели нощи като сме писали.Това си говорихме с Люси оня ден какъв купон сме си правили CrazyАйде стига с лиричното отклонение.

Велиске,махайте я пуста сливица и дано ви приключат боледуванията.По този повод се сещам,че Виф не е писала скоро.Аз може да не пиша,ама всичко чета Mr. Green

Кабранска,Духи не ми предаде поздрави и затова искам пак среща.Да разкажа сега за нея/за срещата де/-първия ден се видяхме за около 50 секунди докато Духи извади едни чаршафи от раницата си и в това време дон Тони се опита да ме захапе и ритне Mr. GreenНа следващия ден вече срещата беше на високо ниво с Божа и Тони.Тони не наби Божидара,но бяхме на един замък,където взе акъла на майки и деца.В един момент съжалих Духи.Абе с две думи готина среща.
Като казах среща искрено се надявам да успеем да се класираме за националната само да сме живи  и здрави всички от нашето скромно семейство.Аз нали ще ставам на 30г. и РД ми ден съвпада с пристигането на кака ви Ира в Пловдив се отказах от малки и скъпи подаръци,ако Георги се навие да отидем в Пловдив.А пък него го е страх,защото да не родя някъде по пътя Mr. Green

Знаете ли от доста време си мисля за Пипиив и Цвети,аз и имам кюто ,ама тя не влиза там.Има ли някоя мама,която знае нещо за нея.Аз знам,че ходи на работа и Цвети ходи в един център,ама,ако някой знае нещо по ново ще се радвам да го чуя.

Бубилинка,шишарка още няма и дано и да я пропусне сега CrazyОбаче в Търново има епидемия ooooh!Освен това има и много болни деца от вируси и аз твърдо се замислям да я ваксинирам с Преванар/само да не съмо бъркала някоя от буквите/.Стискам палци Никол да се размине със скарлатината.

Иночка,Божидара на ден ви споменава по няколко пъти с добро,но е много постоянна всеки ден.Силно се надявам да се видим отново на същото място.Прекрасна домакиня си HugПък твоите подписи са винаги върха.Имаше един,който много ме радваше-че работата може да почака,ама нещо друго не за да го покажеш на детето си Crazy
Желая на Бисер бързо да се оправя.

Сега ви призовавам сериозно да вземете пример от мен и да драснете"дав реда" като мен Mr. Green

# 192
Ъм.. такова  Blush Кога и къде е срещата  Sunglasses
Ако ни искате де  Rolling Eyes

# 193
Духи,честит празник-камиони със здраве ти желая и мъничко спокойствие Mr. Green
Срещата ни още не е уточнена,но май ще е на Дряново и ще е към края на юни-добре сте ни дошли Simple Smile(само да видя аз дали ще се класирам,като така всеотдайно каня и гласувам за място и време Mr. Green)
Сиска,ти сигурно си го гледала вече,че е от форума,ама аз да дам за другите-само линк,че ме е срам Mr. Green
http://www.internetshouldbeillegal.com/
Дано ви се върне настроението-сега чакам някой с алкохола.
Аз току що си мислех за Виф и как ще те питам за тях Сиске...телепатия някаква Heart Eyes
А за Петя и Цвети май Гичо ни осведомяваше,ама и тя забягна някъде....
Хайде-лека и мека!

# 194
Дряново и юни ми е чудесно Simple Smile Определено съм за  Peace
Ще следя  Blush .. пък Люба и Миленка се надявам да не ме изпуснат  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт