Темата на АПРИЛските деца

• 16 966
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНА-МАРИЯ И МАТЕЙ! ДА РАСТАТ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И С МНОГО КЪСМЕТ! newsm59 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МИЛИ И ГРИЖОВНИ МАЙКИ! ЕКСЧЕ И ВЕНИ, НЕКА ВАШИТЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА МНОГО ДА ВИ РАДВАТ! newsm51
Относно спането самостоятелно - дъщеря ми продължи 2 години след раждането на Станислав да спи на една спалня с мен и брат си! Таткото го изолирахме в хола! Confused
От началото на септември вече сама изяви желание да спи сама, но тя е почти на 10 г.!
Относно следобедния сън - Станислав не може без него, защото става много кисел вечер, а не може да заспи преди 9.30. Но когато спи следобяд - заспива чак към 15.30 до 17.30. И елате да го видите вечер - едвам затваря очи в 12!

# 136
Честит рожден ден на Ани и Мати!

# 137
  • София
 newsm59  Честит рожден ден на Ани и Мати!  newsm59

bouquet  Вени, Ексче, честит празник!   bouquet

Бубка, 4удесна новина!  Hug

# 138
Честит Рожден Ден на Ани и Матей    bouquet

# 139
Привет дружина!
Честит 3 РД на Мати и Ани!Безгрижно детство им желая!
Вени, Екси, честит празник майчета  bouquet.
Ние вече сме ОК, след като след 3 дни на ДГ, Юл  се обзаведе със сополи, кашлица и пристъп и минахме на АБ.От утре е на линия пак Wink.
Честито на Варненки за записванията на децата Hug.
Не мога да не се "похваля", че майка ми взе 128 лв от СОЦИАЛНИТЕ по програмата в подкрепа на майчинството.Парадокса е в това, че ги взе, след като дори прекратихме договора, т.к. Юл тръгна на ДГ.От 07.01.2009 сме направили постъпления, едва вчера взе тези 128лв и др. месец още толкова LaughingА какво ходене по институции беше ooooh!.Хора!Ако нямате време, не се занимавайте с подобни дела!!!Стократно съжалихме!Изкараха ме и лъжкиня за това къде живея,т.к.ходили на адреса и им казали, че такова дете не живее там Crazy.А сме 8 сем-ва и няма кой да ги подведе, камо ли да не ни познава!Абе луда работа, ако не сте на зор/тези с второ,с възможност за включване в програмата/ не се наемайте Naughty.
Та така де, от държавата пари лесно се не взимат Laughing.
Рина, Hug съжалявам за случващите се около теб обстоятелства и се надявам скоро да нещата да се случат така, че да си се радвате на спокойствие с малката сладуранка.Кураж!

# 140
Звънях одеве в детската градина, една бойна лелка ми съобщи, че Иво седял цяла сутрин в скута й, нарисувал й три картини (той си е гушкав женолюбец и си пада по баби от 4 -месечен  Mr. Green ) и сега бил огладнял и отишъл да си мие ръцете за обяд. Не се чуваха писъци и ревове. Били малко деца и събрали двете групи. Предадох го на Младен и той ми каза, че няма как да чуя някой да реве, защото тези, дето реват, ги затваряли в тоалетната по спомени от светлото му детство в градините  Shocked Много успокоително ми действа тоя моя мъж, няма що.

# 141
Браво на малкото Гъбеличе Ивчо!

# 142
 Joy hahaha Joy

След успокоените от Младен, просто няма какво да добавя! Grinning
Юлче, браво на Иво!  Peace Добре е, че имаш начин за обратна връзка.

# 143
Ванче, не се ядосвай за програмата. Поне имате някакво удовлетворение. А нас ни лъжат от ноември, че всеки момент ще ни се обадят да сключиме договора. Но до днес - нищо, а и Стани ще стане на 3 след 20 дни. Така, че няма никаква надежда нашата баба да вземе заплата от държавата. То не, че сме се надявали... А и тичането и късането на нерви, както и връщането ми 3 пъти за една служебна бележка, поради това, че не са уточнили точния й текст в никой нормативен документ, също и разкарването на свекърва ми всеки месец да се подписва в Бюрото по труда, че не си е намерила работа, кой ще ни го компенсира!?  #Crazy
Браво на Ивчо, че така добре се е адаптирал. Дано всички, на които им предстои да ходят на ДГ да се представят като него Peace

# 144
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАТИ И АНИ!!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ МАЙЧЕТА!

Честит хубав резултат на Бубка!

Соня си спи в отделна стая от едногодишна, но понякога идваше нощем при нас. откакто се роди влади не е идвала нито веднъж. даже когато е болна. Знае,че тя спи на голямо легло, а Влади на малко. А пък напоследък е толкова мила, че като си пожелаваме лека нощ ми пожелава влади да не ме буди през нощта.
Той пък спи ужасно леко-от май-малкия шум се събужда. Съответно той като заспи и Соня си е вкъщи аз не се отпускам, ами по 1000 пъти казвам :"соня, тихо, бебето спи." Представям си как и е омръзнало да го чува това.

Бях решила от днес да започвам основно почистване вкъщи, но днес само скитам. Но трябва да се стегна, че да съм готова до рождения ден на Соня.

# 145
  • Boston, MA
Да са живи и здрави Ани и Мати! Голеееееми да пораснат, умни, хубави, весели, послушни дечица!

Разказвайте за новите градинчета!

Аз сега се сетих, че миналата година като вадихме на Дани ЕГН, една леля каза до 3 год. да вземем 200 лв за раждане на българче. Забравих, трябваше пълномощно да правя на някой да ги вземе, ама здраве да е, той и едно българче...

От друга страна, като се сетя как на майка ми след толкова години трудов стаж още не й стигат точки и седи без пенсия.... бяс ме хваща...

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АНА-МАРИЯ!Все така чаровна,усмихната,за гордост на мама и тати!честит празник и на ЕКСЧЕ  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАТИ!Много безгрижно детство,изпълнено само с усмивки!честит празник Вени!  Hug

Честит Рожден ден на прекрасни рожденници!/извинявам се ,че късно ви честитя  Blush/-Екатерина,Тони,Вяра , Калоян,Невена!
Единствено и само им пожелавам да са здрави, да са щастливи и мнооогооо обичани деца!

# 147
  • Boston, MA
Малеее, Дея, ти си вече готова! Как се чувстваш, признаци някакви има ли?

# 148
  • София
Честит рожен ден на Аничка и Мати. Бъдете здрави, весели и щастливи!

Честит празник Ексче и Вени! Нека щуротиите на рождениците ви ви носят само положителни емоции!

# 149
  • Варна
Ей, няма край този ден, дежурства, записвания, протести... Нашият кмет умопомрачтелен просто  Sick Видях се със Смин на протеста, и тя изощена.. Утре продължаваме да щурмуваме общината, доста се издразниха като нахлухме на сесията на общ. съвет. Яд ме е само, че пак шепа народ.
След малко ще гледам репортажите по бтв и лягам, че много съм скапана  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт