Темата на АПРИЛските деца

• 16 833
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Бубка, много се радвам за резултатите! По другия въпрос - не, а и все още спим всички заедно. ПОнякога - всички на едно легло. Но не се притеснявай, едното дете често не усеща другото, толкова дълбоко спят. Никога не са си пречили.

# 121
  • София
Честит рожден ден на Ицо и Вени! Да растат весели и усмихнати в безгрижно детство!

# 122
Честит празник на Ицето и Невена и техните родители    bouquet.

Бубка,, честит ти малък Морков със сигурност.

Татянка, поне си спокойна , че детето ходи с желание. Вчера си говорих с една приятелка, детето и вече година на градина и всяка сутрин рев и пазарлъци. Това с шамара ме уби  Joy. А иначе и Ема, както не искаше да ходи при бабите , сега се тръшка като отидем да я вземем , че не иска да се прибира вкъщи, но определено така по-ме устройва.

Хич и не си права труд да броя колко са децата , ще се ориентирам другата седмица и тогава ще цъкам.

# 123
Аз се похвалвам, окончателни резултати от амниото излезнаха - всичко е наред, ще имаме здрав малък Морков през август! Simple Smile Мерси за всички стиснати палци и добри пожелания!
Еее, браво, браво!!! Hug Един прекрасен лъв с рошава грива ти пожелавам да си имате!

# 124
Бубка, 4удееееесна новина  Hug

Мис, къде Ще ходите? Може ли така?  Crossing Arms Ние сме до 13ти юни във Варна, по кое време Ще се zаси4аме?

Ренка, съЩата история е и у нас, с раzликата, 4е аz настоявам zа обедния сън, което редовно води до военни положения  ooooh! Днес имаШе истерия след ДГ и съответно 4ак в 2 седнахме да обядваме, а Милена я вдигнах в 3 от масата, но в 16.30 оЩе не беШе zаспала и я освободих  Tired  Но в такъв слу4ай Ще си ляга по рано  Naughty Обикновенно гледа сън4о в 18.50 до 7, после ве4еря и отива в леглото, до 21 4аса е zаспала. Днес смятам след 6 да й сервирам ве4ерята и след сън4о да си ляга, 4е хем става и по рано сутринта zа ДГ. Пък утре Ще видим....но усеЩам 4е това Ще е краят на обедния сън, от иzвестно време има такава тенденция...

# 125
Иво определено си намали дължината на обедния сън (от 3 часа миналото лято, сега спи час и половина, най-много два, но мн рядко). НО пък никога не отказва да легне и заспива много бързо. Данката също спи по 3 часа. Лягат вечер към 9 и половина, стават към 7-7.30 сутрин.

# 126
Ох, следобедния сън. Ема като не ходи на ДГ и спи до късно, но не може още без сън следобяд, който обаче е чак към 16 часа. И после си ляга 12 вечерта с триста зора. Нали пробвах да го махна, за да ляга по-рано , е, нищо не стана , само се кисели и пак започна късно да заспива. От друга страна пък сега денят става по-дълъг и може вечер да излизаме. Всъщност на мен не ми дреме , защото аз се наспивам сутрин с нея, но баща й вече едвам гледа.

Данчето пак зачезна  newsm78.

Хубав и спокоен ден утре на малките ученици Иво и Митето.

# 127
  • Варна
Бубка, много се радвам, лека до края!
Ние сме на финала, дано успеем и да се набутаме после, че не е едно. Отиваме в 3 часа за последно дежурство и оставаме пред градината!
Лек ден на всички, нашият ще бъде вълнуващ. В 15 отиваме на протест пред общината  Mr. Green
Лека нощ!

# 128
Татянче, оказа се фалшива тревога. По друго време няма да ни има, ама съм вече толкова изперкала, че месеците бъркам Confused Тук ще сме и ви чакаме Hug Аз така ги въртях и суках, че да сме тук за прословутия 31-ви Май и изнасянето на списъците за ДГ, няма как да го пропуснем просто Mr. Green

Бубс, браво! За въпроса, с нашите лягаме да ги приспиваме, заради малкия. Понеже винаги е лягал с кърмене и за това винаги си е заспивал с мен. Вече втора седмица не му давам, което е огромен напредък. Лекса си спеше сама, но като се роди малкия това се промени. Сега и тя иска някой да ляга с нея. Онзи ден им събрахме леглата с надеждата да няма нощни буденета и в последствие да заспиват сами, но ще видим.

Офф, Красе, аз пък будувам, че да събудя таткото да ходи да чака в 12 за по-сигурно вместо будилник. Легна с децата, че да хване малко сън, щото там няма да се спи.

# 129
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА АНИ И НА МАТЕЙ!
КРЕПКО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И МНОГО ОБИЧ!

ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА, ЕКСИ И ВЕНИ!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

УСПЕХ НА ТРЪГВАЩИТЕ ДНЕС НА ГРАДИНА ДЕЦА! Hug

УСПЕХ НА ВАРНЕНКИ НА ФИНАЛА! Hug

Татянка,   Hug! Не бях правила връзка между самостоятелно и спокойно дете и доверие у родителя - размисли ме. Thinking

Ренка, нямам опит с непоспаливи деца. Петър едва сега може и да пропуска.  Blush Тук Иленка може да се включи адекватно. Wink

Бубка, много се радвам!  Heart Eyes Преди да се роди Велина, Петър категорично си спеше само в неговото си легло, но пък бяхме и четиримата в една стая.

Меци и Цвети не се включиха!? Confused  И аз ги мисля - някой има ли връзка с тях?

Спорен ден, дами!
Hug

# 130
Честит 3-ти рожден ден на Ана-Мария и Мати! Растете щастливи, безгрижни, здрави и обичани!
Ексче, Вени, честит празник! Бъдете щастливи и горди с децата си!

Честит отминал празник на Вени и Ицето!

Бубс, много се радвам Laughing

Рина, мила! желая ви бързо и успешно завръщане в родината! И да намериш причини бързо да загръбиш нещата, през които си преминала.
Анелиз, чудесни новини!
Чакаме отчет от днешните градинчета и кандидат-градинчета. Предполагам обаче, че родителите на вторите днес ще се отдадат на алкохолизъм и сън!

# 131
4естит рожден ден, Ани и Мати   bouquet  Бъдете много весели и zдраве  Hug Екс4е, Вени, весел праzник   bouquet Много да ви радват и слуШат децата  Hug

Варненки, успех  Praynig  Hug И да се похвалете преди да се напийте  Laughing

УспеШен старт днес и на Иво и Митко  Hug

Татянка,   Hug! Не бях правила връзка между самостоятелно и спокойно дете и доверие у родителя - размисли ме. Thinking

О аz това го zнаех, в много книги го пиШе. Ако децата са сигурни в родителите си, в оби4та йм и могат да раz4итат на тях, то тогава са по уверени/сигурни и самостоятелни, zаЩото zнаят 4е каквото и да стане, имат подкрепата на мама и тати (тя цялата теория е малко по дълга, де  Laughing )

Лек ден, ние след малко потегляме към ДГ, днес имат горски ден  Sunglasses

# 132
Честит рожден ден на Ани и Мати!
Мили дечица, бъдете винаги здрави и усмихнати!
Радвайте се на безгрижно детство и много обич!

Вени, Ексче, честит празник и на вас!
Нека вашите деца да ви правят истински щастливи   bouquet

# 133
  • Варна
Честит Рожден на Мати и Ани! Да са живи и здрави!
Записах се мирно и кротко, бях там още в 3, сега отивам да спя и дано имам късмет на финала

# 134
  • София
Мили момичета, благодаря ви! Почерпете се с торта за наше здраве!

Общи условия

Активация на акаунт