.
. А иначе и Ема, както не искаше да ходи при бабите , сега се тръшка като отидем да я вземем , че не иска да се прибира вкъщи, но определено така по-ме устройва.
Мерси за всички стиснати палци и добри пожелания!
Един прекрасен лъв с рошава грива ти пожелавам да си имате! 
Ние сме до 13ти юни във Варна, по кое време Ще се zаси4аме?
Днес имаШе истерия след ДГ и съответно 4ак в 2 седнахме да обядваме, а Милена я вдигнах в 3 от масата, но в 16.30 оЩе не беШе zаспала и я освободих
Но в такъв слу4ай Ще си ляга по рано
Обикновенно гледа сън4о в 18.50 до 7, после ве4еря и отива в леглото, до 21 4аса е zаспала. Днес смятам след 6 да й сервирам ве4ерята и след сън4о да си ляга, 4е хем става и по рано сутринта zа ДГ. Пък утре Ще видим....но усеЩам 4е това Ще е краят на обедния сън, от иzвестно време има такава тенденция...
.
Аз така ги въртях и суках, че да сме тук за прословутия 31-ви Май и изнасянето на списъците за ДГ, няма как да го пропуснем просто

! Не бях правила връзка между самостоятелно и спокойно дете и доверие у родителя - размисли ме. 
Тук Иленка може да се включи адекватно. 
Преди да се роди Велина, Петър категорично си спеше само в неговото си легло, но пък бяхме и четиримата в една стая.
Бъдете много весели и zдраве
Екс4е, Вени, весел праzник
Много да ви радват и слуШат децата 

И да се похвалете преди да се напийте 
! Не бях правила връзка между самостоятелно и спокойно дете и доверие у родителя - размисли ме. 
Препоръчани теми