Темата на АПРИЛските деца

• 16 827
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Ако е обикновен крем, се изпира с обикновен прах. Ако е крем Здраве, първо търкаш с мокра кърпа и после переш пак с обикновен прах за пране.

Татянче, не знам кога ще се връщам на работа. Т.е. при мен няма да е връщане, а търсене на нова работа. Ще видя как ще тръгне Иво на градина, дали ще боледува много и ако не боледува, ще търся нещо да правя от къщи - примерно преводи. А когато уредя въпроса на Дани, тогава ще си търся нещо трайно и за по цял ден. Не ми е много спешно засега. Но в един момент времето ще почне да ме притиска и затова ми се иска да имам готово решение преди да дойде този момент.

# 106
Сега говорих с моя приятелка - изпаднала е в истерия във връзка с новите регламенти за ДГ. Ще чета следобед и аз какво е станало, че не можах да я разбера.
Искаше ми се ако Тони се класира в другата градина при нас да го преместя, но така ще изгубя предимството за Дидо някой ден, живи и здрави да докараме до там. И сега съм в чуденка... ooooh!

# 107
  • София
Честит рожден ден на Невенка и Христо!  newsm59

Татянка, бързо оздравяване!

Анелиз, радвам се за добрите новини!

Рина, съжалявам!  Sad

# 108
  • Варна
Честит Рожден ден на  Невенка и Христо! Щастливо и спокойно детство им желая

# 109
Честит Рожден Ден на Невенка и Христо

bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug

# 110
  • София
Честит рожден ден на Невенка и Христо! Hug

Ние пък ще кандидатстваме за 25 места. В две от големите ОДЗ-та в района приема за първа група е 0 бройки.  Sad

Аз съм яхнала метлата защото съм и с двамата вкъщи. Не ми пречи толкова, но дойде ли време за обедния сън Соня ми скъсва нервите - не иска да ляга, а като легне ме вика по 100 пъти.  Close

# 111
Честит рожден ден на Невена и Христо! Нека бъдат живи, здрави и големи късметлии!  newsm59Честит празник и на техните майки! newsm51 /и по-често да влизат във форума на Априлчетата/

И аз съм силно притеснена относно ДГ. И в трите най-близки до нас  ДГ кандидатите са по над 140, а местата са  25!!!

# 112
Леле моми4ета, ситуацията с детските градини е абсурдна при вас  Cry Съ4увствам ви, наистина...

Милена пък днес ми направи истери4на сцена в ДГ, zаЩото не искаШе да си тръгва  ooooh! Е, по добре така отколкото да не иска да ходи, но беШе неприятно как тя се мятаШе, креЩеШе "Не, не искам вкъЩи" (какво ли си помислиха хората  Laughing ) и едвам успях да я zакоп4ея в колата  ooooh! После вкъЩи плака оЩе 30 минути, явно трябва да се особождава от натрупаните емоции. Бяха ме предупредили zа това, съЩност. А, и докато се мъ4ех да я обуя, мина едно мом4е и и удари един Шамар в лицето  Shocked Явно има проблеми с поведението, zаЩото другите деца веднага каzаха, 4е той винаги правил така. Аz го каzах на едната лелка  Mr. Green и тя даже дойде после след мен да ми се иzвини, майката на детето била доШла ве4е и тя zатова не обърнала достатъ4но внимание на мом4ето.

А, и ми похвалиха гарджето  Blush Много добре се вписала в картината, и се ли4ило колко доверие имала в мен, Щом била толкова уверена и самостоятелна. Ех  Heart Eyes  Crazy

# 113
Танче, браво на МИлена! Дано все така да е!/без шамарите Wink/
Рени, това е 1:1 като аз и Тони, и бебето Crazy Тони започна редовно да си отнася по някой скандал....

Честит празник на двете априлчета Невена и Христо! Да са живи и здрави, да радват родителите си!

# 114
Честито на днешните ни рожденици  bouquet Много здраве и безгрижно детство Hug
Татянка, браво на Миленка Heart Eyes Hug
Ох не ми се мисли на мен с тези градини ... в 3-те които имам мераци кандидатстващите са над 200, в ОДЗ-то вчера гледах че са 495 за 30 места ... Rolling Eyes

# 115
Деси, това не е точно така. Виждаш ги сега, преди кандидатстването. След това кандидатите ще спаднат драстично, защото само за първите три желания ще има по повече точки и така няма да се кандидатства за по 20 градини наведнъж. Аз сега за Данката ще кандидатствам само за 2 градини, за повече просто няма смисъл  Peace

# 116
Оооо, Татянче, има още време докато дойдеш. Аз викам да направим една сбирка за пробно преди да сте дошли пък после ще повторим. Да не казвам, че нас няма да ни има точно когато ще идвате, е, ще се засечем на косъм, но съм разочарована. Дано все пак успеем да се видим.

Смин, вашите дежурства що така дълги? 12 часа множко ми се струва. Но хайде последен напън. Моят застъпва в 12 тази вечер аз ще се присъединя в ранни зори за записването Mr. Green И при нас само 25 места а гледам списъка са вече 71-2, но пак по-добре от колкото при вас.

И да не забравя да честитя празника на Ицето и Вени и техните страхотни майки. Често си мисля и за двете и какво ли става с тях. Надявам се поне днес да се разпишат.

# 117
  • Boston, MA
Честито на Ицето и Вени!

Аз се похвалвам, окончателни резултати от амниото излезнаха - всичко е наред, ще имаме здрав малък Морков през август! Simple Smile Мерси за всички стиснати палци и добри пожелания!

Майките с по две дечица, спяха ли сами големите деца преди да се роди бебето? Още се гушим за заспиване и не виждам как ще комбинираме с бебе... Тоалетната я оправихме, сега други грижи...

# 118
  • София
Честит рожден ден на Вени и Ицо!

Бубка, толкова се радвам за малкия Морков! Хайде, като толкова грижи създаде още преди да се роди, дано пък после да излезе послушен юнака!  Wink
Татянски, браво на Миленката!  Heart Eyes
Успех и на другите нови градинчета утре!  Peace
Ще стискаме палци и за варненските градински записвания Peace

Пък аз съм в една дилема - да отказваме или не следобедния сън?! Валски вече почна да не си го търси, ако го натисна си заспива, ама пък колкото и малко да спи следобед, вечер си ляга след 11.30-12, а иначе може и преди 10 да заспи. В детската също понякога не спи следобеда, той не че и много ходи, де, от днес пак си е вкъщи с кашлица и сополаци.  Sick

# 119
Деси, това не е точно така. Виждаш ги сега, преди кандидатстването. След това кандидатите ще спаднат драстично, защото само за първите три желания ще има по повече точки и така няма да се кандидатства за по 20 градини наведнъж. Аз сега за Данката ще кандидатствам само за 2 градини, за повече просто няма смисъл  Peace
Да знам, че ще е така, но просто ми направи впечатление броя кандидати сега ... в повечето ДГ, които аз гледах за първа група е около 200 (в първоначалните списъци имам предвид) в това ОДЗ е почти 500 ...

Общи условия

Активация на акаунт