Темата на АПРИЛските деца

• 16 826
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Анелиz, страхотна новина  Hug Много се радвам zа вас  Hug

Рина, хубаво е, 4е си сигурна в реШението си  Hug  Желая ви много кураж zа делата, ние Ще стискаме палци, раzбира се  Hug

Вяра, съЩото важи и zа теб  Hug

Аги, zа сетен път съм иzумена, колко много си прили4ат Тони и Дидо  Shocked И 4удесен купон си спретнала, евала    bouquet  Сега само да се оправи времете, zа да можете да иzлиzате с новата тротинетка  Sunglasses

Мис, на 30.5. пристигаме, zа 2 седмици. Миналата година преz май не слу4ихме на хубаво време, та zа това таzи година Ще си пробваме късмета преz юни. Би трябвало да е хубаво времето, на плаж не държим да ходим, но само да не вали 10 дена както миналата година  ooooh!

Аz пак съм болна. Милена в петък имаШе малко сополи, минаха zа един ден пръскане с фиz. раzтвор, но аz пак хванах цялата програма. От както я отбих, все съм болна  Tired

# 91
Анелиz , много се радвам  Hug.

Аги, вие май три пъти гости сте събирали  Party, поне толкова торти преброих. Тони ми е много променен, може би заради прическата.

Татянка, бързо оздравяване на теб. Как се чувства Милена в детската ?

Смин, леки дежурства и най-вече да има положителен резултат.

Ема днес спа много до късно и май ще я държа без сън следобяд, сега докато се пренастроим на това време.

# 92
  • Русе
aneliz, браво на малкия герой! Хайде да отдъхнете вече и да сте спокойни за РД! Hug

Ренка, машинно масло се слага - има резервоар в локомотива. Simple Smile

Татянка, ми ако кърменето ще те оправи, знаеш какво да правиш... Wink

# 93
Здравейте, мацки  Hug
Рина, наистана много съжалявам, че трябва да преживеете всичко това и дано да е за добро  Praynig Ако можем да помагаме с нещо, само кажи.
Сабина, много мило ми стана като прочетох как сте прекарали толкова време заедно с малката кукла, дано да има повече такива дни  Hug

# 94
  • Варна
aneliz, много се радвам за вас  Hug
Рина, Вени и Вяра повече късмет с мъжете и успешен край на проблемите ви  Hug
Смин, търпение мила малко остана, то вашето не е градина а земен рай, че да се тровите толкова  ooooh! Успех и късмет!
Аз току-що разбрах, че ще вземат само 20 деца, 5-6 допълнително ще бъдат приети, имало квота на общината за техни служители  Sick нили общо 25-6 деца. а ние се трепем 30 човека за 20 места, а още не знамколко са с предимства и не сме им виждали очите.. То не е държава не е нищо това нашето..... Дано влезе, че не знам какво ще правим...
Мисче, предният път беше сополив моя син Simple Smile Сега сополи не сополи сме на линия Wink
Пне времето е разкошно тук ,няма да ни е студено като спим в колите на 31 срещу първи  Rolling Eyes

# 95
Аз пак прелитам, прибрахме се преди малко, сега ще хапнем с Альо...повече от изморена съм, крака, кръст, г*з...всичко ме боли  Rolling Eyes Но не остана.... Naughty
Красе, Мисче, Роди, на вас също много успех...при нас се борим 110 деца за 25 места  Tired

# 96
при нас се борим 110 деца за 25 места  Tired

Shocked  Ужас. А има ли градини, в които има пове4е места, отколкото кандидати?
Успех, Варненки  Hug

# 97
Татянка, не  Cry

# 98
Танче, все така казват хората - колко си приличат децата ни. Аз започнах да откривам разлики, главно в муцките, иначе в очите понеже си приличат, затова и всички ги оприличават един на друг, така си мисля. Като телжа също са еднакви, и пишките им голееееми Joy  Wink
Тони сега гледа Шоуто на Слави, и сочи танцьорките - и тази е моя, и тази, всичките са мои каки! hahaha баща му се моли - дай една и на мене, сега се разправят къде по леглото щели да ги слагат Crazy
Та така. Иначе три гостита събирахе, не питайте как съм кърпила трапезите с тези финанси. На Деня се събрахме с нашите приятели. В събота през деня с приятелчетата и мамите, а вечерта с бабите и дядовците. Утрепах се от приготовления да ви кажа, инаеч 2 торти правих.
Първата, бе с готови блатове, доста хубави, но ми се 'удряха' с  вкуса на кремовете - много силен аромат имат и затова при триъгълната смених блатовете с бишкоти - по-добра стана да ви кажа. Направо може да се каже, че като влук бе много изискана. Peace

Дидо не стига, че има хрема и кашля, ами сега му измерихме 37,5 , та съм малко притеснена да не качи Т... обадих се на доки, каза ако има тенденция над 38 и нагоре, да му дам Панадол, аз имам Калпол, дано не ми се налага.... Praynig Утре и двамата са на лекар.

# 99
  • нейде там, където ....
За целия квартал Младост, в София, има обяевни 169 свободни места. От тях 85 за набор 2006. Поне аз така ги сметнах. А в градините покрая блока ни, училището на баткото и моята работа местата са 32. За 6 градини. Все пак имахме късмет и, ако не изникне нещо, от другата седмица ще празнуваме в градинката рождения ден, заедно с друг член на априлската банда  Laughing Mr. Green

# 100

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНИ И ИЦКАТА!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА!

И НЕКА ТЕХНИТЕ МАЙЧЕТА СЕ СЕЩАТ ПО-ЧЕСТО ЗА НАС  Mr. Green

Лек ден от мен, аз след малко пак застъпвам 12 часовото дежурство.  Whistling

# 101
Честит рожден ден на Невена и Христо!   bouquet

Анелиз, много се радвам за добрите новини!

Рина, много съжалявам за неприятностите ти  Hug Дано всичко с развода се уреди и да можете да се приберете тук!

Сабина, и за вас стискам палци, да няма повече отлагания и да получите това, което се полага на детенцето.

Смин, успешно записване!

Аз сега ще кандидатствам за Дани и не стига, че е ощетен - понеже е роден ноември, нямаше право да кандидатства миналата година и се нареди последен на всички опашки  ooooh! , ами сега са отпуснали и прекалено малко места за неговия набор като цяло. А в градината на Иво няма нито едно място за 2007... Не мога да преценя какво да правя. Поне имам почти два месеца да се чудя  ooooh!

# 102
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВЕНИ  bouquet И ИЦО  bouquet!

Варненки, стискам ви палци! Peace

Татянка, бързо оздравяване! Hug

Аги, наистина чудесен празник сте имали! Много щастлива мама изглеждаш! Grinning

Анелиз, много се радвам за вас! Hug

Рина, съжалявам!
Confused

# 103
4естит рожден ден на Невенка и Христо   bouquet Желая йм Щастливо детство, и нека майките йм не ни пренебрегват толкова  Wink

Енви, много телеграфно, бива ли така?  Crossing Arms

юл4е, дано ви иzлиzа късмета  Praynig Ти кога Ще се върнеШ на работа?

Милена от днес е на ДГ, свърШи рахата, трябва да свикнас ранното ставане  Tired

# 104
  • 2 етажа над тавана
  bouquet   bouquet   bouquet Честит рожден ден на Невенка и Христо! Да са здрави и щастливи, безгрижни и палави дечица!  ura  ura  ura

Рина, Сабина, Вени, надявам се скоро при всички вас нещата вече да са наред и лошите преживявания да са зад гърба ви Hug

Татянка, дано Миленка лесно свикне, а и ти с ранното ставане Wink

На всички, чакащи за място в градина, стискам палци Praynig

Анелиз, радвам се за добрите новини при вас Hug Дано занапред все така да е!

То иаз доста телеграфно пиша, но не ме свърта вкъщи и ще палим след малко за вилата. А и Маги сутринта изстискала 2 туби с крем в хола на масата и го размазала с четката си за коса, та рано-рано хубаво изчистих. Кажете с какво се изпира крем от дрехите, че е наплескала и някои дрехи на сушилката ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт