Темата на АПРИЛските деца

• 16 811
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на всички рожденници празнували през последните дни!  bouquet

Извинявам се, че съм писала много отдавна, но животът ми се преобърна на 180 градуса. Аз ще се развеждам и в момента водя дело, за да се прибера със Скарлет в България, тъй като баща и не е съгласен тя да дойде с мен в Бг. Той се опитва да ме изкара нестабилна, обажда се на соц.грижи и лъже... тя историята е дълга. Минах през ада в последните няколко месеца, но аз не се давам, ще се боря до край.

Много  Hug от нас

# 76
Ох Рина, много съжалявам  Cry  Виж в подфорума zа родителите в 4ужбина, в момента има подобна дискусия там, може да ти е от полzа.
Във всеки слу4ай ти стискам много силно палци, неЩата да се раzвиват в желаната от теб посока  Hug Ако имаШ нужда от неЩо, каzвай  Hug

# 77
  • Boston, MA
Рина, съжалявам много. Пишеш ли в английската тема? Там има момичета, които биха ти помогнали със съвети за адвокат, може и други идеи да имат.

Стискам палци да се наредят нещата както ги искаш.  Hug

# 78
Татяна, Бубка  Hug
Аз чета в чужбинския подфорум и се информирам.
Аз вече имам адвокат и задвижвам нещата, изготвила съм план. Събирам много документи в момента, за да ги представя на съдията. Хубавато е, че Скарлет е с двойно гражданство. Трябва да покажа на съдията, че съм нещастна тук, та дано да реши в моя полза, много се надявам. Praynig
 Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 19:43 от R i n a

# 79
  • София
О, Рина, и ти ли,мила, го закъса в това отношение?! Много съжалявам да го чуя! Ако искаш, пиши ми на лични!

# 80
Рина, съжалявам, че имаш такива новини!  Confused
Кураж и здрави нерви ти желая!

Момичета, безкрайно ви благодаря за пожеланията! Включвам се със закъснение, но с радост!
Аз бях при Вяра десет дни и си прекарахме чудесно! Рожденият ден мина семпло - с торта и най-близките, но най-важното е, че сме живи и здрави всички вкъщи. Другият понеделник е последната (дай Боже!) дата за ДНК и след последното заседание се надявам да спечеля делото и нищожната издръжка, която се полага на детето ми да стане факт. Онова нещо този път си извадило документ, че е бил в командировка в чужбина, но съдията не пасе трева безконечно дълго...То бяха болести, то бяха ПТП-та, то бяха чудесии... Sick
Ама жив и здрав да е и дълги години да му се връща отношението!

# 81
Рина, много неприятно  Confused. Имаш ли близки при теб или някого на когото да разчиташ? Дано нещата се развият добре за вас със Скарлет  Praynig.

Сабина , страхотно е, че сте били заедно и то не за ден два. Така ми се иска да може да си я вземеш при теб, въпреки че съм сигурна , че тя се чувства страхотно с баба си и дядо си.

# 82
Честита 3-та годинка на Кало! Да е умно, здраво и щастливо детенце! Hug
Деси, бъди най-най-добрата и обичана мама!

Рина, съжалявам да прочета, че имаш проблеми! Дано се пребориш и постигнеш най-доброто за теб  и Скарлет! Hug
Сабина, абе ти писала ли си в делото и за изминал период да си плати говедото?/съжалявам, че го наричам така, ама ме хваща яддддд #Cussing out/

Заповядайте, снимки от Рождения ден на Тони, и Дидо съм щракнала!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357378&pid=11309641

# 83
След успешно подаване на молбите ще заформим Варненска среща за успокоение на духовете Mr. Green. Ако  някой има път към града да свирка и да заповяда.

Аааааz  Party  Миналата седмица си вzехме билети  Sunglasses

Ааааа, сега да си дойдем на думата  Mr. Green. Татянче, кога пристигате? Много се радвам, че най-накрая ще се запознаем.
Красе, този път без неизвинени Naughty

Рина, много кофти ситуация. Дано този кошмар свърши скоро за теб.  Hug

Сабина, дано и при теб нещата се разрешат Praynig

# 84
Аз вече си прекарах интернет и ще се включвам по-често.

Рина, много неприятно  Confused. Имаш ли близки при теб или някого на когото да разчиташ? Дано нещата се развият добре за вас със Скарлет  Praynig.

Нямам никави близки тук, само приятели. Близо 2 месеца живяхме със Скарлет при моя приятелка, но вече се приместихме под наем и съм по-спокойна. Но след всеки изминал ден все повече се убеждавам, че съм взела най-правилното решение. Един ден ще ви разкажа цялата история, но за сега се въздържам, защото не знам кой може да ме чете тук, искам първо да минат делата и тогава.
Благодаря ви за подкрепата. Hug

Сабина, успех  Peace

# 85
  • нейде там, където ....
Честит празник и слънчево детство на всички порастнали слънчица!
Рина, Сабина,  Hug кураж и от мен!

В Готварския имаше една торта "Мозайка" - с шоколад бисквити и още нещо се замесва като тесто за блат, но от него можеш да моделираш каквато фигурка си поискаш. Глазура може от оцветен бял шоколад, покритие от разбита сметана и т. н. За фигурки има пак там една смес с желатин и пудра захар - лесно е, бързо се втвърдява, може и по-големи фигури да се правят. Това съм проверила. За желаещите да тортоправят (сега или друг път) тук има интересни идеи.

# 86
Момичета, добро утро! Аз само прелитам, да ви пожелая лек ден и успешна седмица, ние започнахме 24 часовите чкания - аз през деня, Пешо през нощта. Като заведа Алекс на ясла застъпвам аз...И така до 1ви април. Почти не са ми останали нерви...ама се държим де  Grinning

Рина, Сабина, и от мен много положителна енергия и сили да се преборите за правата си!   bouquet

# 87
  • Русе
Привет!
Rina, Сабина - кураж, търпение и вяра, момичета! Praynig Всичко ще се нареди! Hug

Варненки, то направо да се напиете заслужава вашето чакане! Crazy Не мога да повярвам на какво сте подложени! ooooh!

Бюти, честито за градината! Peace

Много порастнали Кало и Тони! Flutter

Лека седмица от мен!

# 88
  • София
Рина, Сабина, Вени, дано вече семейните проблеми за вас приключат и всичко да се развие по най-добрия за вас начин!  Hug И дано да няма повече никакви сериозни проблеми в априлските семейства!  Peace

А за варненките, голям гуш  Hug и здрави нерви, момичета! В София родителите на предишния набор го преживяха тоя кошмар, то не че нашия е по-малък, но си спомням, че като отивах първа смяна на работа с голямата пупа и виждах татковци, затънали в преспите пред детската, с термоси чай с коняче, или кафе с ром.

Аги, ще провериш ли, какво и къде трябва да се сложи, за да пуши комина на влака, че ние имаме такъв и спря да пуши вече, а сме изхвърлили листовката с указания. А ти калко торти се правила бе, мадам?

Успешна нова седмица на всички и дано най-сетне прогнозите за хубаво време да се сбъднат, че най-мразя да е като сега - дъждовно и ветровито.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 10:21 от Renkata

# 89
Здравейте сладуранки!
 Първо, Честит рожден ден /на патерица/ на всички вече 3-годишни Априлски сладурчета - Катето, Тони, Вяра и Калоян! Да растат здрави, усмихнати и да бъдат с много късмет в живота!  Party TimeЧестит празник /на патерица/ и на техните мили и грижовни майки! Дано много да ви радват вашите дечица! newsm51
Второ, да се отчета и аз - в петък прегледът  под упойка на Станислав мина успешно - няма вътреочно налягане! Оставаме без терапия и естествено - не се налага да пътуваме до Германия! Лекарката успя да го прегледа и за диоптер  и той се държа много добре - като един малък мъж! Благодаря ви за положителните мисли, приятелки! Желая на всички успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт