Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 798
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Tan4a, повод за разходка винаги може да се намери Wink
Ако ще ходим, ще трябва да си направим резервация доста време предварително, особено ако е петък или събота.
Мила, там сме!
Иглика, дано се оправи кучето! Сладкарството изглежда приятно, но си е доста натоварваща физически професия. Май и не е толкова добре платено, колкото зъботехниката. Като студентка работех в една сладкарница, в която правеха прекрасни торти, но сладкарките бяха доста натоварени.
Ива, пожелавам ти да си намериш хубава работа! Много късмет ще ти трябва, защото зная, че в Сливен е трудно.
Гери, Hug
Лубрикант, засега нямам нужда от шпакловки. Можеш да си спокойна ако ми идваш на гости. няма да те хващам на работа!
Видяхте ли това? http://www.vbox7.com/play:faf46a77

# 16
Твърдо съм ЗА среща на МАРТенските майки в Синатра Peace Хайде, от нас да мине, може и някой татко да присъства Simple Smile С резервация, разбира се, само да решим да се организираме.

Иначе и аз много искам да направим среща с децата като миналата година. 11-12 април как са като дати? Ако искате може и в София да я направим тази година, но нямам нищо против да повторим и с Пловдив. Във Варна би било прекрасно да се съберем, ама е мноого далеч Simple Smile

Мери, все се каня да ти кажа, че Бети и Киара имат еднакви пантофки Simple Smile

# 17

Ани,да ви е живо и здраво детенцето,
много да ви радва и ви носи само щастливи мигове,
на вас и семействата ви!!!
  bouquet

# 18
Само се записвам,а утре ще чета Peace

# 19
Честит рожден ден на Андриян, Гергана, Алекса и Стефан!

# 20
Хайде на кафенцето:

Момичета, много се радвам, че идеята за среща в Синатра ви допада. Аз съм на линия (освен по майските празници). Трябва да решим кога - давайте предложения  Hug Ей, ама как ще се радвам да ви видя  Hug

Пожелавам ви хубав слънчев ден!

# 21
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug

ЧРД на Андриян! Да е все така чаровен, да расте здравичък и послушен!

Това за срещата по форумски в София звучи много примамливо  Party Ако приемате и пловдивчанки, ще видя и аз какво мога да направя по въпроса  Peace
Хубав ден на всички  Hug

# 22
ЧРД на Андриян! Да е все така чаровен, да расте здравичък и послушен!

И да внимавате с русалките! Wink Такъв сладур е, че ще трябва много да го пазите от мацките!

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:04 от VAVA

# 23
  • Пловдив Белащица
Да честитя от все сърце на всички, които съм пропуснала последните дни. Почти не сядам на компютъра, защото търкам дивана из нас.

Ива, дано си намериш бързо друга работа, която да ти доставя удоволствие. А да кажа да си знаете, че по закон нямат право да ви съкратят докато детето не навърши 3 год. Освен с разрешение от инспекцията на труда и някои по-особени условия, като фалиране на фирмата или закриване на клон.

# 24
И аз съм ЗА срещата. Дано този път успеем да дойдем.  Simple Smile

# 25
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ СИНЕОЧКО АНДРИАН!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ,
ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ!

а това е за мама

# 26
  • Сливен
ако има мераклии за по едно следобедно кафенце

поднесено с хубава музика
http://www.youtube.com/watch?v=MACnOBZmPHU
момичета,благодаря ви за милите думи Hug
Васе,днес си мислих за теб-как си,гади ли ти се вече и други му там бременлийски работи Wink
Мини и тя изчезна newsm78

# 27
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Андриян, Гергана, Алекса и Стеф

Весел празник и много игри!

# 28
Честит Рожден Ден на Андриан!
Да е здрав, щастлив и много игрив!

Иве, дано си намериш бързо работа и да е по-хубава отколкото си си представяла.  Peace

# 29
Честит Рожден ден на Анди и на другите чаровни рожденници днес!

Общи условия

Активация на акаунт