Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 796
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Привет момичета!
Христос Воскресе! Нека този светъл празник донесе здраве, мир в душите ви и любов в сърцата ви!

Ние се прибрахме от Вършец вчера. А утре Киара тръгва на ясла. Аз си мисля, че няма да имаме проблеми с адаптацията, дано не греша. И дано не боледува много.

Норче, и аз мисля, че Киара сънува понякога. Наистина има моменти, в които нищо не иска или може би е по-точно да се каже, че не знае какво иска. В интерес на истината при нас като че ли започнаха тези изпълнения след като махнахме бибата. Иначе определено сънуват, 2-3 нощи преди Великден Киара ме вдига 3-4 пъти, нали спим вече в различни стаи, та като се размрънка по-сериозно и отивам да видя какво става. Та ходих до стаята 3-4 пъти, детето спи и едновременно с това мрънка, проплаква, че даже понякога и говори нещо.

Дакра, дано Митето не се разболее, да може по-скоро да приключвате с тази операция, да спреш да се притесняваш.

Мира, браво на твоята помощница Simple Smile Аз гледах да не ми помааг много-много Кика Simple Smile
И на нея много й харесва да се чука с яйца и не протестира като се счупи няйното, а веднага започва да го бели. Налита да ги яде, онзиден беше готова да изяде 3 яйца ooooh! Едвам я разубеждавам.

Мери, дано времето разделени се изниже бързо, пък на теб Бети ще ти е утеха Hug

# 286
Христос Воскресе!

И ние сме на линия в София от вчера и естествено всичко е с краката нагоре!
Наско пък изобщо не иска да вземе яйце Laughing, радва се когато другите се чукат, казва пак ... но неще и неще.
Нора, и аз знам, че децата преживяват емоциите от деня. Съседите ни в Петрич имат куче в двора, Наско го хранеше, лягаше и ставаше с приказки за Джони. Снощи насън нещо обясняваше пак за Джони.
Дакра, май е по-добре да изчакаш да мине карантината в яслата.
Мери, сега времето се затопля, ще се разхождате повече навън Hug.
Дени, благодаря че ни информираш за Танчето Hug.

# 287
Вече сме готови за нова тема Grinning
Гери, пожелавам на Кика бърза и безпроблемна адаптация!
Много се радвам и на поздравите на Танчето.Толкова отдавна не се е включвала и е добре да знаем, че е само заради липса на време Hug
Дени,  Hug и за теб.
Вили, аз така и смятам да направя, защото ни казаха че трябва да е напълно здрав ако евентуално решат да го оставят веднага за операция.

# 288
  • Пловдив Белащица
Пуснах нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390837.new#new

Сега ще я поредактирам малко

Общи условия

Активация на акаунт