Христос Воскресе! Нека този светъл празник донесе здраве, мир в душите ви и любов в сърцата ви!
Ние се прибрахме от Вършец вчера. А утре Киара тръгва на ясла. Аз си мисля, че няма да имаме проблеми с адаптацията, дано не греша. И дано не боледува много.
Норче, и аз мисля, че Киара сънува понякога. Наистина има моменти, в които нищо не иска или може би е по-точно да се каже, че не знае какво иска. В интерес на истината при нас като че ли започнаха тези изпълнения след като махнахме бибата. Иначе определено сънуват, 2-3 нощи преди Великден Киара ме вдига 3-4 пъти, нали спим вече в различни стаи, та като се размрънка по-сериозно и отивам да видя какво става. Та ходих до стаята 3-4 пъти, детето спи и едновременно с това мрънка, проплаква, че даже понякога и говори нещо.
Дакра, дано Митето не се разболее, да може по-скоро да приключвате с тази операция, да спреш да се притесняваш.
Мира, браво на твоята помощница
Аз гледах да не ми помааг много-много Кика 
И на нея много й харесва да се чука с яйца и не протестира като се счупи няйното, а веднага започва да го бели. Налита да ги яде, онзиден беше готова да изяде 3 яйца
Едвам я разубеждавам.Мери, дано времето разделени се изниже бързо, пък на теб Бети ще ти е утеха