Аз отново се позагубих тези дни и пак оттървах нишката.Не можах да пиша,че вкъщи нямахме интернет, а на работа много задачки ме налегнаха.
Чета, че се борите с цигарите.Поздравления за решлите да ги откажат
Аз никога не съм пушила и съвети не мога да дам.Мен отново тревоги ме налегнаха.Никога не съм го споделяла, но когато се роди Митито установиха,че има хипоспадия/неправилно разположение на уретрата/.Казаха,че се срещало доста често при момченцата.Миналата година го водихме на преглед и тогава хирургът ни посъветва да изчакаме още една година.Днес отново бяхме на преглед и той каза,че ще е необходима оперативна намеса.Каза също,че хипоспадията при него е в съвсем лека форма, но все пак...След празниците ще ни даде направление и ще ходим в Пирогов.Сега чета из нета за тези операции и ме хваща голям страх.
Моля мамите от София/а и другите,които знаят/ да ми кажат нещичко за уролозите в Пирогов.За никого нищо не съм чувала.
, стискам палци всичко да мине бързо и възможно най-леко при Митето. Нямам впечатления от уролозите в "Пирогов", но на моя приятелка операриха там момченцето преди седем години, но беше на 6 м. и операцията беше сложна - имаше нещо като стеснение на бъбречно каналче - много непрофесионално обяснения. Тя беше доволна от докторите, ще я питам за имена, като успея да я намеря тези дни.
И специално за Василена /Манго/, която знам, че много ги "обича" с поздрави за новия ник - 

? Когато аз четох за Наско най - много и добри отзиви имаше за проф. Бранков. Мисля, че и тук във форума консултира. Ние тогава неможахме да се свържем с него и оперира зам.завеждащия детско - кърмаческо. Много сме доволни, има отношение, обяснява, и т.н. Ако решиш мога да ти дам тел. и да се свържете с него