Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 800
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • plovdiv
Здравейте, момичета.Не съм писала отдавна ,то не ми остава и време.Но сега ви пиша за да ви кажа да внимавате с боята за яйца.Днес Йоанка си хапна една капсулка,докато аз блея. SadЯвно я помисли за бонбон.То уж ги дават безвредни ама все пак.Ходихме на лекар и казаха,че не е страшно.Но да го имате в предвид ,че за секунди да ги изтървем от поглед и малките лудетини правят поредната била.

# 226
   Привет!
 Лубрикант,Браво поздравления за първата крачка!!!Не пиеш ли нещо?Никотиновата зависимост е доста силна.Аз отказах цигарите през 2005 г.само благодарение на табекс,който ми засищаше никотиновия глад в комбинация с дъвки никорет.Първия месец ми беше кошмарен и също като теб имах чувството,че умирам и живота ми е празен без цигарата-Това всъщност е зависимостта! Wink
 Готвим се за боядисване на яйцата и голямото чукане Laughing Laughing Laughing

# 227

Добро утро!
Фрея, очите ми са не на 4, а на 44 и за голямата и за малката и пак могат да се случат неприятни неща. Пиши как сте дне и дано боята се отрази само на цвета на акито Mr. Green
Дан, това с яйцата ми прозвуча почти еротично  Embarassed.
Лубрикант, аз мога да пуша и да не пуша, когато си поискам. Ето например сега не съм пушила от неделя, когато изпуших само 1/2 цигара. За пръв път ги отказах преди около 10 години, когато решихме, че искаме да имаме Владислава. После не пуших около 3 години изобщо и сега запалвам от време на време. Не изпушвам повече от 2-3 цигари на ден, ако изобщо пуша. Не смятам, че съм пример за подражание, защото на етапа, в който съм стигнала би трябвало да не пуша съвсем, но просто споделям моя опит.
Лили се губи тези дни с кафенцата!
Гери, много съм недоволна от теб напоследък Wink толкова рядко "се обаждаш".
Целувки и прекрасен ден на всички!

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:23 от VAVA

# 228
  • София
Гале, благодаря за кафето.
Фрея, пресъединявам се към Галка за пожеланието.

# 229
  • Пловдив
ДАН, нищо не пия или дъвча. Прочетох книгата на Алън Кар "Не пуша вече" и се зарибих да опитам. Според неговия метод не трябва да се приема никотин под никаква форма. Гледам да не мисля за цигари, но има моменти, в които направо по навик тръгвам към терасата, ама нъц Simple Smile А как си похапвам...  ooooh! вече съм 1 кило отгоре. Взех да спя по много, изпаднала съм в летаргия, наистина ми минават мисли, че без цигара живота ми е непълноценен, но според Кар към 3-тия месец вече започваш да се чувстваш щастлив, че не пушиш и вместо да завиждаш на пушачите започваш да ги съжаляваш. Аз съм едва на 5-тия ден... Ако устискам ще видя какво е Simple SmileVAVA, а не те ли човърка за повече? При никотиновата зависимост дозата обикновено се повишава. При мен всичко се преобърна заради Рали, че не трябва да й даваме такъв пример. Първо един ден излизам да пуша и я слушам вика на баща си: Тате, айде да ходим да пушим заедно", а миналата седмица взела една солета и се прави, че пуши като мама ooooh! Иначе Иво и той ги спря, така че да няма модел за подръжание Simple Smile
Айде отивам да чета Ошо за контрол над емоциите (че сега са чак в излишък), лек и спокоен ден от мен Simple Smile

# 230
  • Пловдив Белащица
Мая, когато аз отказвах цигарите ми помогна непрекъснатото смукане на бонбони. Смееха ми се, че ходих с една торбичка с няколко вида бонбони вътре. Вървях на всякъде с нея и нон стоп мушех в устата. Не качих кг или може би най-много два, не съм сигурна защото тогава и хормони приемах, незнам кое повлия на "растежа" ми.

# 231
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Подкрепям всички, които се отказват от цигарите. Тук в Германия е забранено пушенето на обществени места и е много хубаво да отидеш на заведение, без да ти миришат после дрехите на цигари.

Момичета ,къде се губат всички? То и аз пиша рядко, ама нищо ново. Гласим българския Великден, католическия мина.

# 232
дени, точно щях да казам, че напоследък си най-активната в тази тема  hahaha

Мая, стискам палци да преодолееш това, много е важно че си осъзнала какво искаш
въпреки, че това с личния пример  newsm78 ние със Ник не пушим /аз пропуших 20 дена след като отбих Стеф, ама много бързо ми се наложи да ги откажа отново/, но баба й пуши и Стефания много майсторски показва как се ползва цигарата и запалката  Tired

# 233
Аз съм много лоша в отношение пушене!След отбиването на Бети си ги подпафках пак и всичко по старо му...Но докато бременеех и кърмех не съм си и дръпвала дори,за което много се гордея със себе си! Flutter
Жената на братовчед ми е бременна и казва,че без 1 цигара на ден не може! Sad А и друга приятелка си припалваше докато кърмеше!Кофти! Confused

А за пакостите да ви кажа,как тази вечер изключихме пералнята за малко,че ни шумеше на разговор по Скайп!И Елизабетка отиде,та отвори под носа ми вратичката на пералнята и направихме малко наводнение в кухнята! Mr. Green Половината вода отиде на пода! ooooh!

Момичета,аз мисля да си търся работа в някоя детска градина,за да мога да взема точки,и да си класирам детето да влезе в пустите градини! Rolling Eyes До къде я докарахме! ooooh!
Ако някой може да ми помогне да си намеря работа в детска градина,да свирка! Whistling

# 234
Добро утро!

Като добра домакиня ставах в 5ч. за да боядисам яйцата ooooh!, ама няма начин защото в събота пътуваме. При нас нищо ново, освен че тази седмица аз се влача с остър ларингит, падна ми гласа, все едно котки ми дерат гърлото...ама ще се оправя ooooh!. На Наско му изби първият от последните кътници и малко се поуспокои.
Мери, обмисли добре идеята за детската градина. Нали ви разказвах, че една майка много ми помогна с адаптацията на Наско, тя също така започна като "лелка" за да вземат момиченцето й. Смешно ниски заплати, а работата си има доста. Незнам с какво образование си, но ако твърдо решиш ще говоря в нашето ОДЗ макар, че ти е доста далече Peace.

Весели празници на всички!

# 235
  • София
Здравейте на всички в този слънчев ден!

Днес България празнува 130 години от приемането на Търновската конституция! С Учредителното събрание във Велико Търново (10 февруари 1879 - 16 април 1879 г.) се поставя началото на парламентарния живот в освободена България. То е свикано на основание чл. 4 на Берлинския договор и в него участват 229 депутати (по избор, по право и назначени). Вместо препоръчания от Берлинския конгрес Органически устав, народните представители изработват Търновската конституция, която подписват на 16 април 1879 г. Състои от 169 члена, подредени в 22 глави. Тя провъзгласява Третата българска държава за конституционна монархия с еднокамарен парламент. Основният български закон предвижда разделение на трите основни власти - законодателната, изпълнителната и съдебната.

Също така днес юристите празнуват своя професионален празник, затова поздравявам и всички колеги!

bouquet

# 236
Добро утро момичета Hug
Понеже предстоят такива светли празници-позволявам си да Ви запозная и дори натъжа  с една история.Тя от седмица е в сърцата на много мами от Варна ...и не само.Много ми стана мъчно ,като прочетох историята на малкия варненец Филип.Има отделна темичка за неговата история.Ако на някои му се иска да ДАРИ малко добрина ...ето историята му:
http://www.save-darina.org/content/view/501/1/

Сега итовам по задачки .На всички  Hug Hug Hug

# 237
А пък аз даже ядох бонбони по случай професиналния празник на юристите( в отдела при Нора). Те обаче ме поканиха чак след като се ограмотих и им изпратих доказателства за това Wink Ето, даже и кафенце не е почерпила  Joy
Прекрасен слънчев ден на всички!

Лубрикант, и да ме човърка да запаля понякога, бързо ми минава, защото се крием с мъжа ми от Владислава и бабите. Така, че през почивните дни почти никога не пуша. Когато съм на работа понякога пуша по 1 цигара сутрин с кафето. В офиса не се пуши и трябва да излизаме извън сградата, което също утежнява положението. Най-силно за първоначалното отказване от цигарите ми повлияха едни научно популярни филмчета, които показваха едни гърчещи се ембриони под влияние на никотина, който поема бременната жена при пушене. Това изглеждаше ужасно, а после показваха и деца на пушачки с различни малформации.
Между другото вече е доказано, че няма силна зависимост между пушенето и ракът на белия дроб. През последните 100 години % на пушачите се е променял, а % на заболелите от рак на белия дроб - не. Това на което смятам, че със сигурност влияе никотина е кожата на лицето при жените. Няма жена-пушачка със свеж тен на лицето или пък ако спре да пуши става ясно, че би могла да бъде още по-свежа.

Отивам да чета за Филип.

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 10:11 от VAVA

# 238
Наско май зет няма да ми стане, но се надявам да се видим скоро с Вили.
Галя, ти не се надявай толкова, че то се не знае Wink.

Честит празник на всички юристи! С най-добри пожелния за много професионални успехи  bouquet

Нора, благодаря за страхотното обяснение Hug

# 239
  • София
Честити празник на Нора и всички празнуващи.
Благодаря и аз за образователния пост.
Поздравих и аз (ние) нашите колеги, но засега не се очертава да има бонбони  Mr. Green

Стискам палци на не пушещите.
И при нас не се пуши само в пушалнята. Понеже е в дъното на коридора, а се стичат знайни незнайни пушачи(от 3 етажа) масово се оплакват от мързел и че са намалили цигарите 

Общи условия

Активация на акаунт