Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 803
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички по-малки и по-големи с нежни имена на цветя!
Бъдете живи и здрави,красиви,весели и засмяни!
Много щастие,любов и сбъднати мечти!

Почерпка и за моята леля Виолета!

# 211

Честито на всички, празнуващи на днешния слънчев празник, пожелавам ви всеки ден да е букет от незабравими приятни емоции и дъжд от усмивки от любимите хора. Наздраве.

# 212
Честито на всички, празнуващи днес! Бъдете нежни, обгрижвани и поливани с много любов като цветята  Wink

Майка ми и свеки са двете цветя в семейството, така че черпя за тях

# 213
Аууууууууу,вредих се да съм първа днес  bouquet

Ето и за разсънване и настроение

Моето Вики вече тръгва към оправяне.Цената е -втори антибиотик ooooh!Нямаше как да минем бед това-много поддържаше 39 Т и доки каза ,че е направил гнойна ангина.
Кака Краси  вече е  hahahaросна репичка.Обаче много малко хапва.Дано скоро прояде,чеееее  Whistling
 Hug Hug

# 214
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Нещо повечето хора не пишат, включително и аз. Как са болничките?

# 215
  • София
Аз днес съм на линия.
На моите нещо кашлицата почва да се променя надявам се да е само секрет от носа... гледат и м гърлата сутрин, но гледам няма я бележката за карантината, паднала ли е  newsm78 няма как да е свършила за 1 седмица.
Окото на Ели е ок, но ще капя капките 10 дни такава е инструкцията.

# 216
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Ние в събота си направихме един излет към Бачково на една полянка, в неделя пак шмиткахме цял ден на хубавото врече. На който му се гледат снимки - цъки
Аз от събота не пуша и вече съвсем ми се объркаха настроенията, ту рева, ту се смея. Какво ли ще става като влезна в критическата?! Само навиквам Иво и Ра, разплаквам се без видима причина, нещо тотално изпуснах края... Може би наистина имам нужда от почивка. Малката не сме я оставяли повече от 3 месеца при баба, но другата седмица вече няма да им се размине. Това е при нас. Целувки и прегръдки, особено на болничките мартенчета!
И поздрави за всички изпуснати именици!

# 217
  • Пловдив Белащица
Мая, поздравления за решението да не пушиш. Стискам палци да преминеш по-лесно предизвикателството.

Честит имен ден на именниците на патерица.

Чета ви редовно, поне малко се пише в темата, че незнам. В отчетната за ноември се пишат по 5-6 страници на ден и повечето начални темички ги поддържам аз и направо нямам сили. Да си се оплача де - още ми се гади, по цял ден, понякога повръщам по няколко пъти на ден и гледам повече да полежавам. Преди по обед сядах и четях и пишех, сега или чета книга или спя. Същото е вечер, до преди да забременея  стоях до 1 часа, сега приспивам Андрея, пия си хапчетата и по леглата. Затова много рядко се включвам. И съм спряла всякакви други подфоруми, които следях преди. Дано скоро да минава и ще съм по-редовна.

# 218
Ама сме наистина много редовни в това позастудяло време!
Къде ходите,бе момичета?
Извинителни бележки имат само работещите и бременните! Laughing
Манго,почивай повече,и пази малкото бебче в коремчето! Heart Eyes
Лубрикант,стискам палци за новото предизвикателство!УСПЕХ!И по-спокойно с емоциите! smile3515
Така е през първите 100 години,след това нещата се подобряват! Mr. Green

Днес ми беше малко тежък ден,че баща ми го приели в ИСУЛ нощес,със сърдечна криза!Но следобед отидох да го прибера и сега си е вкъщи!И всичко е на нарвна почва,от притеснения,грижи и ядове!
Пазете си нервите,момичета!Макар че сме все млади майки,и сме далече от критическа и т.н.,но нервите са си нерви,и тревогите ни ги дълбаят само!

Поздрави и спокойна нощ от нас!

# 219
Здравейте! Днес денят е по-хладен и се надявах, че повече ще са пишещите, a никой още не е сервирал кафето.
Ние сме добре. Владислава отново е на училище. Аз се опитвам отново да съм на диета( режим, де), но нещо не ми се получава както трябва и съответно няма никакви миниси в теглото.
Мартина също е добре. Аз се притеснявах, че в неделя съм я простудила, защото не бях взела шапка а духаше студен вятър. После купих шапка, но пък се стопли. Беше започнала леко да покашля, но се надявам да не се увеличи кашлицата.
Прекрасен ден на всички!

# 220
Добро утро от намръщена ,дъждовна ,тъжна и напомняща на зима Варна  bouquet
 VAVA ,направо усетих мириса на прясно ,силно и ароматно кафе.Благодарско Hug
 lubricant ,надникнах във вашето  цъки..много сте сладки с малката принцеска  bouquet
mango ,дано скоро неразположението остане в миналото Praynig

Виктор и Краси продължават да си пият антибиотиците.Кака Краси е вече добре ,но трябва да си довърши курса на лечение от 10 дни ,защото доки се страхува от недоизлекуване.Ако я потрети Shockedнаправо сме за болница...така ни "успокои" Tired
При Викито нещата отиват на опряване.В момента е един смешен -пресипнал...звучи като пиленце с едно тънко излизащо гласче на моменти ,в други Joy като вокалист на метъл банда Joy
Айдиеееееее чакаме лятото Heart Eyes

# 221
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И аз съм тук.Времето в Берлин е страхотно.Тук по4ивахме няколко дни, зацото беше католи4еския Великден. Grinning

# 222
  • София
Добър ден и от мен.
А вече съм на второто кафе.
Голяма скука ме е налегнала в работата и ми е много гадно, като не съм заета ми е кофти.

Да ви се оплача. Не гледам Мюзик Айдол от случката с "нашето" момче, но снощи съм се излегнала, а Ели иска музика. Казах й да пусне ТВто (не ми се ставаше да и пусна диска й) и да ми даде дистанционното (Твото е на ниско и може да го вземе). Беше почнал Айдола и ако някой не знае, снощи беше чалга вечер. Това дете се побърка танцува (е не друсаше дупе и не щракаше с пръсти), пляска, въртя се  #Crazy - отглеждала съм чалгаджийка, днес минахме и по край м-на на Жана Жекова и колежките ми ме бъзикаха, че имало подходящи рокли за Елица като порасне. 
Галка, по този повод  да попитам: Актуален ли е линка в подписа ти? 
Относно диетата ти стискам ти палци. Аз свалих 3-4  кг и сега съм влязла в редутските дрехи, че за 2та месеца които закъсня пратката добре се бях усвинила  Embarassed
Сега се стремя да наблягам на доматите и сиренето и да ограничавам хляб, не съм режимна в никакъв случай

# 223
Направо се почуствах виновна, че не съм писала от няколко дни Simple Smile

Най-напред да поздарвя, макар и със закъснение, всички цветя, малки и големи!  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете много здрави, винаги заобиколени от любов и щастливи хора, така и вие ще сте щастливи Simple Smile

Ние тези дни имаме майстори, монтират последните 2 врати. Засилила съм се в четвъртък сутринта да боядисвам яйца, ама още не съм ги купила. А за Великден ще пътуваме към Вършец.

Да питам, ако някой си спомня, за колко дни стават изследванията в ХЕИ за детската градина?

# 224
  • София
Geri, 3-4 dni

Общи условия

Активация на акаунт