Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 801
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дакра, аз съм водила Мити при д-р Момчилов във Пирогов, и бях доволна (отлепя му кожичката). Но детенце от неговата група уж той го бил оперирал и не бяха доволни от него ... ще ти пиша подробности на ЛС.

# 256
ninyo , хирургът при когото ходихме тук ни посъветва да отидем там.Там се правели най-много такива операции и се предполага,че трябва да са и най-добрите.
Снощи като си говорихме с моя мъж установихме,че за десет години семеен живот сме ходили 3 пъти до София и то все по лоши поводи.От много време се каним да заведем Петьо на зоологическата градина там и все време не остава и ето на животът ни дава нов урок.
Открих една статия в нета, че учени открили, че имало пряка зависимост между използването на лак и пяна за коса и подобни проблеми при момчетата/хипоспадия,скрити тестиси и др./Фризьорките били най-застрашени.Аз съм ползвала пяна за коса по време на бремеността и сега се чудя дали нямам вина за състоянието му.Много ме е страх как ще му се отрази всичко това в развитието му.Бавно, но сигурно започвам да изпадам в паника.
SunshineMery , яйчицата са супер, но в това не съм се и съмнявала при такава хубава помощничка.

# 257
  • София
Mira_p, вие би трябвало да имате точки за работещи в системата на образованието newsm78
svetli_845, много си преживяла, стискам палци да ви се е разминало всичко. Къде ви оперираха? В Пирогов ли
Момчилов беше в детска урология
ninyo, може би ги пращат там, защото е детска урология.
Дакра, не се самообвинявай, едва ли това е причината.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 11:36 от Desem

# 258
  • Лондон/Пловдив
Алекс го оперираха в детска хирургия гр. Пловдив тук при нас са много добри  хирурзите нас ни опрерира доцентката която е завеждаща на отделението.Докато бяхме там оперираха едно детенце с проблем с пишкането не пишкало от пилето ,а някъде другаде била дупчицата това им била 3 операция и надяват се последна сигурно при тях е бил тежък случая.Алекс е добре от време на време приревава и го нося още не ходи, а го нося .

# 259
svetli_845, дано всичко вече е зад гърба ви и стискам палци Алекс бързо да се възстанови.
Дакра, и аз не мисля, че пяната за коса е причината, не се обвинявай, периодично изникват такива статии, а после всичко се опровергава. Говорих с моята приятелка, честно каза, че не била особено очарована от докторите там, всичките само си търсели уговорено за пари, тях ги оперирала шефката на отделението, но не си спомня имена, все пак е било преди 8 години. Май не помогнах много. Затова пък ти пожелавам да дойдете следващия път до Сф за посещение на зоопарка, пък ако се организираме и да се видим, ще е супер.
Десем, Съншайн Мери, моята госпожица я приеха миналата година още в една ясла, но не е най - близката и удобна, т.е. не по първо желание, и сега кандидатстваме пак за най-близката, но май няма никакъв смисъл, защото обявените места за набора са 0, т.е. шансът е никакъв да я преместя. А за точките - по допълнителен критерий за работа в системата на образованието при нас са приели, че се полагат само ако родителят работи в системата на образованието, не и за баба и дядо, а водя преговори с ИСОДГ по обратната връзка и форума, защото според мен би следвало да й се дадат точки по общия критерий - родител /баба/дядо в детско заведение, не защото е училище, а защото са единно звено - училище и детска градина за деца с увреден слух, които не са самостоятелни, но засега ми отговориха, че ако не е вкарано детското заведение - под такова те разбирали само ОДЗ и ЦДГ, в системата, т.е. да се избере конкретно такова от наличните, не можело. Все пак при нас на фона на общия проблем с местата са бели кахъри дали ще я преместя в по-удобната за нас градина. Може пък там където й е бил късмета миналата година да й е по-добре, не знам. Стискам палци на всички неприети - да имат късмет и да се преборят за малкото места.
Съншайн Мери, и яйцата, и помощничката ти са супер.   bouquet

# 260
Мира,дано да успееш да се пребориш с тези системи на ИСОДГ,че са много оплетени  #Cussing out Но мисля,че щом е общо заведението и с ДГ,и майка ти работи там,трябва да ти дадат точките. Peace Стискам палци!
Ние днес ходихме с Бети на интервю за работа в "Джани Родари",търсят си помощник-възпитател.Попитах,ако  и детето ми го вземат при тях,защото няма кой да го гледа,какво може да се измисли!?Директорката ми каза,че трябва да си плащам пълната такса от 500лв. и няма да ми направят отстъпка,ще работя в друга яслена група...Е,аз каква заплата трябва да получавам,че да си плащам и частна градина! ooooh! Значи,ще си плащам,за да работя! Mr. Green
Във всички нормални държави,ти приспадат голяма част от таксите за ДГ,и получаваш отделно заплата,а тук се чудят как да ни направят на клоуни.

А помощничката ми беше на ниво снощи,макар че се опита многократно да саботира процеса,и да унищожи всичките ни творения! Blush

# 261
Дакра, не се самообвинявай и се опитай да не се паникьосваш Hug Стискам палци всичко да бъде наред, за съжаление нямам впечатления и мнения за доктори от Пирогов. За кога планирате операцията?

Светли, радвам се, че при вас вече е минало, дано бързо спре да го боли малчо и скоро пак да прави белички Hug

Ние вече сме във вършец, за парзниците ще сме тук.

Пожелавам светли и слънчеви празници на всички!

# 262
  • Пловдив Белащица
Някой видял ли е кога сме започнали тази тема  Wink ... на 26 март. Така, така може да докараме месец  Mr. Green. Хубаво че до началото на април имаше РД поне да има поздрави да пълнят темата  Crazy

# 263
Христос Воскресе мили мами  bouquet
Честит празник ви желая, много здраве и късмет. Бъдете красиви като изписани великденски яйца, носете радост на вашите деца и изпълвайте с любов мъжките сърца Mr. Green

Вижте на каква страхотна идея за Великденски подарък попаднах:

# 264
Хайде и аз като пчеличка се подвизавам по нощите в чата, та да ви поздравя  Grinning

Христос Воскресе! Да сте здрави, усмихнати и много благословени! Да сте заобиколени от любими същества и проблемите да бягат надалече! Бог да ви пази!

Ние яйца не сме боядисвали, но ще имаме гости утре, които ще ни донесат боядисани да се чукнем.  Mr. Green Утре времето ще е хубаво и ще си правим великденски пикник. Весел празник на всички утре!  Wink

# 265
  • Пловдив Белащица

Честито Воскресение Христово.
Много любов и здраве в семействата ви.

# 266
  • Пловдив Белащица
Хайде да се разсъните и с малко кафе

и по едно козуначе за закуска

# 267

Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!
[/color]

# 268
  • Пловдив

Айде чукнете се и с нашите яйца Simple Smile
Най-важното, което искам да ви пожелая в тези светли празници е да бъдете по-добри и да помагате повече на хората в нужда около вас. Пък тогава всичко ще се нареди Simple Smile
Весели празници!

# 269
  • София
Во истина воскресе.
Честит празик от нас бъдете живи и здрави, обичащи и обичани

(Поздрави от Плевен)

Общи условия

Активация на акаунт