Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 816
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

Христос Воскресе, мили майчета!
Бъдете живи и здрави, много щастливи и нека бъдем по-добри!

Аз почти не се включвам напоследък, но редовно ви чета  Hug

# 271
Во Истина Воскресе!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МАМИ!
Бъдете здрави,весели и лъчезарни,изпълнени с много надежда и вяра!
И нека само сбъднати мечти да ни напомят,че щастието е c нас!

Пчеличка,много сладка идея за яйчица по Великден!Направо ми се прииска да я осъществя! Rolling Eyes
Поздрави от нас! Hug
Нашия тати днес заминава за Турция да работи сам! Cry

# 272
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ! Честит имен ден, ако имаме именници!

А ето и моите яйца и помощничката.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363068&pid=11694229

# 273

Момичета, Христос Воскресе, нека е светло в душите ви и уютно в домовете ви!

Светли, бързо възстановяване на малчо и скоро  да забрави какво е преживял.
Дакра, стискам палци да попаднете на добър специалист  Praynig и да преминете бързо и леко през тази процедура.
Целувки на всички малки помагачки и помагачи, да са здравички и много да ни радват.

# 274
Христос Воскресе!
Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство.
 В къщата ви винаги да има здраве и любов

# 275
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Христос Воскресе! Здраве и любов!

# 276
Христос Воскресе! Честит празник и от нас  Hug
При нас той мина миналата седмица и дори имаше нещо като пролетна ваканция и сега сме пак на линия всички

# 277
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И НИКОГА НИЩО ДА НЕ ВИ ЛИПСВА!

# 278
# 279
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Много мир и любов в домовете ви!

Ние си бяхме вкъщи, макар че имахме планове за малко пътуване. Ева се поразболя и беше с температура, та ни достраша да ходим. Днес е вече добре и е на ясла.  Simple Smile

Момичета, исках да ви питам нещо - от два-три дни като спи, се събужда рязко и започва да плаче безутешно. Не иска да я взимам при нас, не иска да я гушкам, не иска вода, не иска да й пея, нищичко. Плаче така към половин час със стиснати очи и нещо говори, но не я разбирам какво иска. Дали може да сънува нещо според вас? На някого случвало ли му се е?  Confused

# 280
Почивката свърши и пак на работа.
Norra,нормално е.Преживях същото с Петьо.Тогава даже се консултирах с нашата педиатърка.Тя ми каза, че между две и три години децата започват да се осъзнават като личности, преживяват и помнят повече.Нормално било да се стряскат на сън и да плачат.При Мити също ми се е случвало няколко пъти.Понякога само мрънка, а понякога плаче направо истерично, блъска ме и не иска нищо/точно както си го описала/.Плаче така 10-20 минути и заспива.
SunshineMery, знам че ще ви е мъчно, но пък поне ти ще си сега до Бети.Дано бързо и неусетно минат дните на раздяла Hug
Шарката дойде и в групата на Мити.Сега ще чакам да видя дали ще я лепне и тогава да правя планове за пътуването до София.
Мира, много са ви хубави и шарени яйчицата Grinning, а помощничката е бонбон.Как внимателно ги пипа.Само моето диваче ли ги тръшка по земята?Много се радва,когато се счупи неговото яйце.Със глас се смее.Почва да го бели и след малко го тръшва на пода Laughing

# 281
Я, да сложа по едно кафенце за разсънване Simple Smile, че днес никой не е сервирал.

# 282
  • София
Добро утро и от нас.
Дакра, не съм те забравила писах e-mail на майката.(ние така си комуникираме в групата на Мити - родители и учители)

Norra, и според мен сънуват. Преживявала съм го с Мити сега и Ели.

В групата на Ели има скарлатина: 2 деца болни, а от взетия секрет откриха още 2 които са носители.... ням гаранция какво ще се случи с останалите.

А аз крия яйцата от Ели, 'щото тя им налита да яде.

# 283
Май аз днес ще съм постоянното присъствие, но пък нали е време да я изпишем тази тема най-после.
Деси, благодаря ти HugКогато имаш инфо ми пиши на лични.То явно преди 10.05 няма да тръгнем.
Аз съм карала скарлатина като малка и знам,че е кофти заболяване/не че другите са много хубави де/.Лошото е, че след това предизвиква лоши последствия.Мен бъбреците ми е засегнала.
Мити на яйцата само белтъка иска, а жълтъка го плюе.Аз пък съм точно обратно, така че сме идеалната комбинация Laughing

# 284
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ехо и от нас. Много поздрави от Тан4ето Генова, няма време да 4ете и пише.
Ние сме ок, Гого съ6о се буди и мрънка понякога и ниzо не иска.
 Crazy

Общи условия

Активация на акаунт