*~ЛЛЛ лекции за кърмене - Пловдив, София, Пазарджик, Карлово, Русе, Варна~*

• 162 673
  • 451
  •   1
Отговори
# 255
Хайде най -накрая елате и в Търговище моля виии!!!! Praynig

Здравей!
Обмисляме вариант за лекция-среща в Търговище. Като уточним дата и място ще пишем по-рано тук  Grinning

# 256
следя с интерес и ще очаквам !!

# 257
Браво браво...хората трябва да са информирани.

# 258
Бумеранг, искам пак да има слеща на тема Отбиването в Русе, че тая я изпуснах  Cry

# 259
iiv_mortisha, благодаря ти за проявения интерес. Действително, получихме и други запитвания за същата тема, затова непременно ще организираме повторно среща възможно най- скоро. Следи тази тема, както и сайта на ЛЛЛ и фейсбук, там ще обявим датата.

# 260
И мен много ме интересуват точно тези въпроси които изпуснах за съжаление - Ползи от естественото отбиване и продължителното кърмене, Кога настъпва края на кърменето, Митове за дългото кърмене и отбиването, Кърмене през бременността. Срещам пълно неразбиране от сега от педиатъра ни, а като гледам детето май сме в началото на кърменето още  Grinning

# 261
МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ МИ ЕДНО ЛИЧНО КОГА ЩЕ Е ПАК В РУСЕ, ЧЕ МИ Е МНОГО НАЛЕЖАЩО - МНОГО ХОРА МЕ НАТИСКАТ, А ИСКАМ ДА ДОЙДА С МЪЖА МИ И БАБАТА, ЗА ДА МЕ ПОДКРЕПЯТ В ПОСЛЕДСТВИЕ ПОНЕ ТЕ - ТОВА МИ СТИГА

# 262
  • Sofia
Здравейте,
Записвам се, за да знам кога са следващите срещи в София Simple Smile
Лека седмица на всички

# 263
Здравейте, мами! Записвам се и аз за срещата. Дали вече има информация кога и къде е следващата среща в София и/или в Пловдив? Благодаря предварително!

# 264
margintce , следващата лекция в София ще е на 18. 07, неделя от 11 часа. Днес или утре ще пусна по подробен анонс в темата. Заповядай  Peace

# 265
  • Sofia
Мерси, Шаманката.
За съжаление няма да мога тази неделя, но се надявам следващия път да мога да дойда.

# 266
~*~

гр. Варна

Заповядайте на лекциите за кърмене в Училище за кърмене
‘Как да кърмя успешно бебето си?’,
организирани с подкрепата на Ла Лече Лига

‘Защо да кърмя? Начало на кърменето (първи дни с бебето)’

Заповядайте да научите повече за предимствата на кърменето - за бебето, за майката и за цялото семейство; как функционира гърдата по време на кърмене; подготовка за кърмене – психическа и физическа; състав на коластрата и кърмата – оптималната храна за новороденото бебе, началото на кърменето и първите дни с бебето.

24 юли, събота, 10:00 ч., Майчин дом – гр. Варна[/b], лекционна зала (питайте на регистратурата къде е),

ул. Мир No. 1, карта

За координати и записване можете да ми пишете на ЛС, да изпратите имейл на i.staneva @ gmail.com или да се обадите на тел.0878 601 604 - Ивелина.

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

~*~

# 267
И аз се записвам за лекцията в София. Като излезе анонса ще пусна и мейлче Simple Smile Мерси, златни сте!

# 268
Благодаря, Шаманке, за бързия отговор. За съжаление ще пропусна лекцията в неделя, ще си позволя 3 дена отпуска и малко почивка, докато съм още в 6-тия месец, а те съвпадат с дата 18.07. Надявам се да ни информирате за следващата лекция, за да я посетя!

# 269
И аз се записвам за лекцията в София. Като излезе анонса ще пусна и мейлче Simple Smile Мерси, златни сте!

Момичата, съжалявам, но лекцията тази неделя няма да може да се състои, но заповядайте следващата неделя (25.07). Ще пусна анонс с час, тема и място.

Общи условия

Активация на акаунт