Трети клас и Ваканцията......

• 27 296
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас :hug:18.05 и 19.05. са неучебни заради матурите.Днес ни беше първият тест по английски-нашарил го човека за 10 мин.,че и сигурен,че ще има шестица Mr. GreenСледващата седмица-и през трите дни,които ще учат ще имат по един тест-БЕЛ, математика и ЧП.ЧО и тестът по четене са последната седмица.Уффф за моите изпити навремето не съм се притеснявала така Grinning

# 181
  • гр.София
 Привет,дами!
 Добре дошла, noni2009 !
 Честито на рожденика на paleto!

Събитията у нас съвпадат с някои по-горе изброени. Особено в частта- несидавамзор.
 Изходни нива-е-е,голяма работа.
 Само успявам да му кажа по 100 пъти,да си проверява работите-че с неговото бързане...

В момента една групичка от класа водят конферентен разговор по скайпа.
 Няма как да не ги чувам. Много са забавни.

Вече писах,класът ще пътува за Копривщица на 30 май. Дано всичко мине добре,та класната да се престраши и да ги води по-често.

# 182
Всичко ще мине нормално,не се притеснявай.Нашите ходиха в Пловдив за пръв път на екскурзия,няма да ти описвам как бях докато го видя да слиза от автобуса.Всичко ще е наред

# 183
  • София
Дани пък нямат зелено училище, за съжаление. Това с неученето на 18 и 19 е поредната глупост на нашата образователна система, сякаш са преучили

# 184
  • София
На нас много добре ще ни се отразят двата неучебни дни, защото другите ни ангажименти са нон-стоп и в почивните дни. А и няма да две седмици ненаучилище да наваксат пропуснатото за една година.

# 185
Ние сме много доволни от уикенда- от представянето ни на карнавала и от едни изключително приятно организирани игри на открито в близкия парк в неделя. На карнавала синът беше с гумена маска на ... череп /любим персонаж на излюпилото се от старо рокаджийско котило отроче/ с дълги сиви коси, съответно тениска с такова чудо. Игрите в неделя бяха чудесни, провеждат ги за втора година. Децата се организират в отбор по четири, дава им се карта и по нея преминават през определени препятствия, като след всяко преодоляно се дава стикер с номера на задачата, през която си преминал. Когато събереш всички стикери на финала от тях, на гърба, трябва да подредиш пъзел. Препятствията са направо очарователни- бой с възглавници от клон на дърво до падане на победения долу, спускане по въже с макара стил "Индиана Джоунс", гасене на пожар /децата помпят и член от отбора цели с вода от истинска пожарна мишена, синът е горд, че е уцелил въпросната мишена и победил другият отбор в дисциплината/, печене на саморъчно направени от тесто фигурки, каране на "ски" по тревата- обуват се едновременно от четирите деца в отбора, като на всяка ска има място за четири крачета и трябва да синхронизират движенията и т.н.
В сряда ще предават остатъка от учебниците, минали са целия материал, приключиха с контролните още преди почивката. Какво ще правят 7-8 дни до края на учебната година още не знам, ще видим. Днес и утре ще се почива активно, целият квартал излиза да играе, щото още не са във ваканция, пък нов материал няма и всеки диша свободно.

# 186
  • Майничка
Само ние ли учим днес и утре?  newsm78
Както и предвиждах, струпаха им всички изходни нива в една седмица, че даже им остана петъка свободен. Госпожата им обещала другата седмица само да играят. Не знам защо това ми напомни онзи виц с писмото до мама: "По цял ден скачаме и си играем в басейна и другарката обеща, че ако слушаме, ще ни го напълни!" Mr. Green

# 187
Джуди, искрено завидях за организираните игри при вас. Искам и аз, ама тук подобни екстри няма.
А по темата рокаджийско чадо- Георги се боднал пред компютъра, и пуска "Ду хаст" на Рамщайн на Виктор и най- сериозно го пита "Вики, това нали ти харесва?" Какво му остава на малкия бяс, освен отсега да влезе в правия път Mr. Green
Миналата седмица писа съчинение за това какво ще прави през лятото. Бре-ей-й, такъв списък заформи, че не съм сигурна колко вечери ще спи в къщи  newsm78
Нямам впечатления освен по ЧП по друг предмет да са приключили с материала. То и време не остана- да се напъват тая седмица последните 3 дни, че другата сигурно само бръбари ще бръмчат из главите на хлапаците  Crazy
У нас Скайпа се използва за дъ-ъ-ълги чатове с гаджето- играят някаква пингвинска игра  и си приказват през цялото време кой къде отива и какво ще прави  Tired Днес има две репетиции на танцовата, че утре щели да имат изява. Добре, че ми звънна да пита къде са му дрехите, че иначе можеше да си тъна в неведение  Mr. Green

# 188
Момичета, мерси много за пожеланията! Hug

Моят хубостник отказва да отиде на екскурзията с класа до Пампорово. ShockedНе дава никакаво разумно обяснение - той винаги така действа, телето му с теле-голям инат е. С баща му се чудим как да го предразположим да сподели защо отказва така категорично. Предполагаемата причина според нас е, че понякога му става зле в автобус и може би се притеснява. Но като го питахме, той отрича. Просто не му се ходело. Така че докато другите деца се учат на самостоятелност и задружност, нашият ще си виси вкъщи пред компа. Cry Не виждам смисъл да си налагам мнението и да го насилвам да отиде. Смятам, че е временно и ще надрасне страховете си, каквито и да са.

# 189
  • София
палето, и ние имаме такива моменти, нооо и аз стискам зъби-освен всичко сме и чувствителни. Тази година за първи път го придумах за лагер не с училището, ще замине с най-доброто си приятелче за Мийковци. Инак в първи и втори клас ходи па половината летни лагери /имат един на море и един на планина/ с училище, но от миналато лято се е заканил, че приключва  с това...Миналият август беше на нещо като скаутски лагер в Германия, но зимата категорично отказа- тъпо било / не мислеше така по време на и след лагера, просто не знам какво му става/...Мъже...

# 190
  • София
В нашия клас едно дете се отказа от екскурзията, защото май нещо се притесни. Кланата им е чела инструкциите за безопасност на туристическата агенция и там се споменавало да не се отделят от учителката, да не приемат от непознати нищо и др.подобни. Майката го уговаряше да отиде, защото на всички ще им дават свидетелствата там, обаче то категорично отказва. А не е заради някакви проблеми с другите деца, защото има приятели.

# 191
Момичета,не знам как е при вашите деца,но моят синковец май навлиза в пубертета.От най-малката направена забележка,трясва вратата,бяга в другата стая,завива се през глава и се започва едно окайване Mr. Green-защо се бил родил на този свят,само да страда,той бил най-тъпия на света и т.н.,все в този дух изявления.Започна да повишава тон,нещо,което до този момент не си беше и помислял да направи Close.Имате ли вече подобни проблеми newsm78

# 192
Момичета,не знам как е при вашите деца,но моят синковец май навлиза в пубертета.От най-малката направена забележка,трясва вратата,бяга в другата стая,завива се през глава и се започва едно окайване Mr. Green-защо се бил родил на този свят,само да страда,той бил най-тъпия на света и т.н.,все в този дух изявления.Започна да повишава тон,нещо,което до този момент не си беше и помислял да направи Close.Имате ли вече подобни проблеми newsm78
Едно към едно сме Simple Smile Само не е стигнала до толкова дълбоко философски терзания - та чак да се чуди що на този свят се е родила, но редовно заявява, че е абсолютно очевидно, че тя на нас не ни е нужна и никой не я обича и никой не го е грижа за нея...

# 193
А това,че никой не го обича просто го забравих Mr. Green

# 194
Никой не ме обича, го помня от моя пубертет:) А нашата реплика в този дух засега е: защо точно на мен се случва така, защо точно аз не умея еди какво си, аз съм най-зле от всички. Като го опровергая отговаря - да, ама на мен ми писаха двойка по изобразително изкуство във втори клас Joy
Смея се сега, но по принцип ми е мъчно, че така се терзае Sad

Общи условия

Активация на акаунт