Трети клас и Ваканцията......

• 27 292
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,не знам как е при вашите деца,но моят синковец май навлиза в пубертета.От най-малката направена забележка,трясва вратата,бяга в другата стая,завива се през глава и се започва едно окайване Mr. Green-защо се бил родил на този свят,само да страда,той бил най-тъпия на света и т.н.,все в този дух изявления.Започна да повишава тон,нещо,което до този момент не си беше и помислял да направи Close.Имате ли вече подобни проблеми newsm78

И в нас е така. Ама това е за всяко едно нещо. Все нещо не му е наред и някой му е виновен /обикновенно този някой е сестра му/, и се започват едни караници между двамата - направо не се търпят, и като му направя по-остра забележка започват едни ревове, едни чудесии-защо съм го била родила като не съм го обичала и много такива неща, незнам как ги измисля Shocked

# 226
Преди малко се върнахме от концерт послучай 24.05. Страхотно беше, наш Георги тропна едно хорце с танцовата, имаше песни, танци, награждаване на учители...  Много мило ми стана... Опс, малкия идва, ще пиша друг път, че се бием за  компютъра.

# 227
 bdbaloni на Борис  на Вълничка (морска)!Да е здрав, разумен и весели игри през ваканцията!

# 228
Честит рожден ден на Борис и от мен! Много, много весело прекарване на празника! nbirthday  ura

# 229
Много ви благодаря! Hug
Ние изкарахме чудесен празник. Много треперих, дали ще е слънчево, защото ангажирах заведение с голяяяяма поляна до него и забавлението на децата трябваше да е на нея. Е, натичаха се, налудуваха се, намазаха се с бои...супер беше! Без ограничения във времето и простраството Laughing

# 230
  • гр.София
 Вълничке,да ти е жив,здрав и щастлив младежа  bouquet

# 231
Честито на Борис и от нас!!!   bouquet
Честит празник на всички третолаци и третолачки, и на техните майки, разбира се!  Mr. Green
Дълбоко се съмнявам колко точно ще учат тази седмица, но- ура-а-а, идва краят на крясъците ми по темата ""Ти научи ли си уроците?"   Twisted Evil
Сега вече ще крещя по други, неучебни теми  Mr. Green

# 232
  • гр.София
Честит празник на всички  !

# 233
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Вълничке, честито на патерица пораснало момче!Много радост да ви носи!

# 234
  • Майничка
Честит празник! На учениците и учителите - в двойна доза!  bouquet

Вълничке, честит ти пораснал юнак (на патерици)!

# 235
Благодаря на всички за поздравите! Много сте мили!

Ето една почерпка на патерица  Wink  (въйййй, нещо не успях да сложа картинките, така че само желанието остава...)

Чести празник днес на всички!!!  Hug

# 236
  • гр.София
Моят Виктор е роден на 23 Юли 1999 г. Завършваме 3В клас в 01 СОУ. Другата година смятам да започне подготвителните курсове за прием в СМГ. Има ли някой, който да сподели впечатления и мнения? Благодаря ви!

# 237
Здравейте най-после!
Каних се да пиша 100 пъти, трих, пак писах...
Първо по същество - завършваме с 6ца!Днес предават учебниците...ваканция УРА!На 30 май ще си правят купон с класната в стаята и това ще е за тази уч. година!
Второ - ще се оплаквам  Sad...ходихме с Лъчезар по доктори - започна с "невинно" виене на свят, докато не стигнахме в понеделник до ЯМР - думи нямам да ви опиша какво е усещането...Още нямаме диагноза, др. седмица сме на доктор пак да види всички изследвания и да се определя вече проблема.За сега има доказан вестибуларен проблем на ляв вест. апарат, но и още нещо, което още не знаем какво е.Поне отхвърлиха тумора като вариант.
Вкарала съм се в ужасен филм, не мога  да мисля за нищо друго, напрежението е непоносимо и се моля да е най-лекото възможно.
Иначе той си е екстра, даже тази седмица ще му вземем по-голямо колело, след 2 седмици си заминаваме по морето (дано да няма причина да останем тук) и планираме там да празнуваме и ЧРД.Планове имаме много, само да е живот и здраве да ги осъществим!
Това от мен, момичета, скоро пак ще намина да ви видя, стискайте палци за детенце!
Успешно завършване на всички дечица и волни игри цяло лято! Hug

# 238
Боби, това за детето ли? Какво "нещо" друго имат предвид? Има ли и други оплаквания, освен виенето на свят?
Стискам палци да се оправи!

# 239
  • Майничка
Боби, стискам палци и аз!

Днес беше последен тур по нанасяне на оценки. Средно има по 23-28 на дете (това от началото на месеца). На госпожата сигурно й се е схванала ръката.

Уж тази седмица щеше да минава в "игри и закачки", а вчера имаха солидно домашно по матиматика, днес - по български. На 30-ти ще сдават учебниците, на 31-ви ще имат тържество в двора на училището. За сефте ще видим цялото училище с униформи. После, както си му е ред, ще се почерпим, класна, деца и родители.
Досега в началото и в края на годината пропускаме да направим резервация някъде, съответно по 2-3-ма татковци от клас (нашите са най-оправни Wink) се изнасят по спешност посред тържествената част да абонират 40-50 места в близка пицерия, преди да са се сетили от другите класове. Laughing И се почва едно "предай нататък" - "Къде ще ходим?", "Звънни на...", "... знаят ли?". Joy

Общи условия

Активация на акаунт