ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 12!

• 25 997
  • 439
  •   1
Отговори
# 405
Нима си мислят, че феновете на Забранена любов и въобще зрителите на ВИП-а са тъпи чалгари,че само на това залагат за каузата!!!

# 406
Ники Тъпчев каза,че ще намерят начин другата седмица да се компенсират.Дали пък няма да пуснат 1-часов епизод  Thinking

# 407
Ники Тъпчев каза,че ще намерят начин другата седмица да се компенсират.Дали пък няма да пуснат 1-часов епизод  Thinking
И да направят лайфа до 21.30 ли? Не ми се вярва

# 408
Наистина ли така каза? Че ще се компенсират!?
Ми предлагам им да не излъчват "Кралете на комедията"- предаване , което никой и без друго не гледа. И ще ни се компенсират! А дано! Иначе другият път не 20, ами 50 имейла ще им изпратя  Mr. Green (ако не бях толкова уморена, можеше и тази вечер да са 50)

# 409
  • София
Или пък да поканят някой от актьорите, може и това да измислят.

# 410
  • Варна
Или пък да поканят някой от актьорите, може и това да измислят.
Аз още като го каза Ники Кънчев това си помислих  Tired и това ако е компенсация ...

# 411
Днес щеше да ми е серийката с Валери! newsm45 newsm45 newsm45
От четири серии чакам!!!
КРАДЦИ!!!

# 412
Най- вероятно ще поканят някой от актьорите. Каква друга компенсация ще измислят? Едва ли ще се минат с едночасова серия... А нищо чудно и да забравят за обещанието си другата седмица. По- добре е когато има предавания на живо въобще да не предвиждат излъчване на Забранена любов, за да няма разочаровани и тръпнещи в очакване...  Crossing Arms Сега заради тях няма да мога заспя.
Слаш, не плачи душо  Hug

# 413
Кънчев имаше предвид,че Дяна Любенова(АнаЗмейша) ще му гостува Whistling

# 414
Най- вероятно ще поканят някой от актьорите. Каква друга компенсация ще измислят? Едва ли ще се минат с едночасова серия... А нищо чудно и да забравят за обещанието си другата седмица. По- добре е когато има предавания на живо въобще да не предвиждат излъчване на Забранена любов, за да няма разочаровани и тръпнещи в очакване...  Crossing Arms Сега заради тях няма да мога заспя.
Слаш, не плачи душо  Hug
Аз, ако съм на актьорите, няма да отида!
И това не го разбирам като компенсация! Спокойно могат да пропуснат Кралете на комедията, повтарям се, ама Wink И да излъчат ТРИ епизода един след друг- ЕХА!

# 415
Писна ми от тоя Биг брадър вече,заради него не дадоха сериала пак #2gunfire

# 416
Кънчев имаше предвид,че Дяна Любенова(АнаЗмейша) ще му гостува Whistling
ааа няма да я обиждаш че ще си дърпаме косите  Rolling Eyes Crossing Arms Mr. Green

# 417
аз предлагам да почнем да гледаме сериала по v-box ,че да им падне рейтинга на педе...те smile3515

# 418
Аз предлагам да пуснат сериалчето ни е друг час-примерно на обяд, или преди лайфа. Ако не се лъжа при старта на Забранена любов го даваха преди биг брадър, мен ме устройваше напълно.А не сега да седя и да чакамкато загубена и както казахте да си правят рейтинг на наш гръб защото аз цигании не гледам, и много правилно се изказа една съфорумка преди малко за "благотворителността" за нашите уважаеми випове и изобщо за пародията, която се прави в момента.

# 419
  • София
аз предлагам да почнем да гледаме сериала по v-box ,че да им падне рейтинга на педе...те smile3515

Да го направят онези от вас, които имат инсталирани пийпълметрични кутии.  Wink За другите е все едно, защото, слава Богу, никой не следи какво гледаме по телевизията без наше знание.

Общи условия

Активация на акаунт