ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 12!

• 26 009
  • 439
  •   1
Отговори
# 390
Направо ви се чудя как толкова много се впечатлявате. На мен вече не ми пука особено, че тази вечер не съм гледала сериала!
Но категорично за мен Нова телевиизия вече са кръгла нула като медия.
На мен ми пука, защото по този начин показват колко уважават зрителите си. мен, в случая. Не мога да им позволя да ми се гаврят в лицето: Няма да има Забранена любов, ще има Циганска любов"
Че и нагъл!

# 391
  • София
Нова бавно, но славно се превръщат в БНТ. Там никога не се знае кога какво се излъчва. Освен новините всичко в програмата е на принципа на тото 2.

# 392
  • Варна
Да спрат да го обявяват вече в четвъртък пък, аман от лъжите им  Close

# 393
И с цялото си нахалство вмомента отнемат и от времето на Господари на Ефира !! БОЖЕ ГОСПОДИ! #2gunfire

# 394
  • София
Направо ви се чудя как толкова много се впечатлявате. На мен вече не ми пука особено, че тази вечер не съм гледала сериала!
Пука ми дотолкова, че съм чакала до 22 часа, след това съм принудена да гледам над половин час "Циганска любов" и накрая получавам едно ... нищо. Тъпо е.

# 395
аз все така продължавам да им пиша...

# 396
Пука ми дотолкова, че съм чакала до 22 часа, след това съм принудена да гледам над половин час "Циганска любов" и накрая получавам едно ... нищо. Тъпо е.
Тъпо е. Но още по тъпо е да се гледа тази грандиозна тъпотия - т.нар. випове. В момента мъжът ми гледа Дискавъри и понякога прехвърля на Нова, за да проверим дали са свършили онези.

# 397
Нова бавно, но славно се превръщат в БНТ. Там никога не се знае кога какво се излъчва. Освен новините всичко в програмата е на принципа на тото 2.

Съгласна...Ама нали трябва да печелят и за себе си, освен за каузите си...Като им хареса цифрата, и пускат един да си ходи...То бива нагласена работа,ама тяхното не се трае.

# 398
И отново глупавата фраза "ФЕНОВЕТЕ ДА ИЗВИНЯВАТ"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 399
Абе хора, не ви ли стана поне малко мъчно за дечицата от филмчето...  Cry

# 400
Написах им едно "писъмце".... Simple Smile

# 401
  • София
Любопитко, не вярвам да има майка, на която сърцето не и се е свило при вида на тези дечица. Аз дори не можах да го догледам, сълзите ми се стичат. Ето с това ако беше запълнено основно предаването - какво им трябва на децата, как живеят в момента, какво може да се направи ... никой нямаше да се сърди, напротив. Обаче два часа и половина цигания и последната минута за важните неща .. ами просто отново се изложиха.
П.П. ще гласувам активно за тази кауза.

# 402
Ами просто за тях е по- важен Вип брадър от сериала...

# 403
Ама нали трябва да печелят и за себе си, освен за каузите си...
Ето това е истината - става дума за пари, ама далеч не само за така наречената благородна кауза. Щото тя за мен въобще не е чак толкова благородна, ама това е друга тема, де. Ще направят едни школички и площадки, които след една година никой няма да използва, а след още 2-3 съоръженията ще бъдат изпочупени. Така се случва, за съжаление. А в същото време десетки семейства се чудят как да съберат пари за лечението на децата си.

Не го гледах. Вероятно става дума за деца от домове. Тъжно ми е за тях, но ме е яд за това, че приказките са гигантски, а реално свършеното - миниатюрно. Тъжно е, защото в голяма част от тези домове персоналът се отнася отвратително с децата. Тъжно е, че живеят в мизерия. Само, че със школи и площадки проблемите няма да бъдат разрешени.
Сори, отклоних се много.

# 404
Любопитко, не вярвам да има майка, на която сърцето не и се е свило при вида на тези дечица. Аз дори не можах да го догледам, сълзите ми се стичат. Ето с това ако беше запълнено основно предаването - какво им трябва на децата, как живеят в момента, какво може да се направи ... никой нямаше да се сърди, напротив. Обаче два часа и половина цигания и последната минута за важните неща .. ами просто отново се изложиха.
П.П. ще гласувам активно за тази кауза.
Тъкмо това и аз щях да кажа.Разбира се,че ни е мъчно за дечицата.

Общи условия

Активация на акаунт