ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 12!

• 26 011
  • 439
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
искам един път поне да прежалят господарите пък  #Cussing out, защо всеки път сериала. Ей големи глупаци тия от нова, БТВ макар да не ги харесвам много, ама винаги си спазват часовете и никога не може да има такова отлагане при тях  Close

# 376
само си пишем глевните писма и ... глас в пустиня...

Онази идея с доматите от преди няколко страници - дали да не вземем да я реализираме  Crossing Arms
С теб съм,цял ден се каня,оправям...слагам малкия.....вече съм примерена пред телевизора...пускам #Cussing out...пак тия смотаняци.Насраха се верно.
Извинете ме за грубия език ама направо ми скапаха настроението Cry

# 377
Бай Ники Пънчев да не би пак да е вкарал ирония и да се подиграл на нас?
Изключила съм звука,че ми се драйфа от гласовете им.

# 378
Кънчев и тази вечер се извини на зрителите на "Забранена любов''
Вече се оляха с тая тъпотия Vip Brother #Cussing out

# 379
  • у дома
Кънчев не съм го чула,но чух че рекламират Господари на ефира след малко...

# 380
Никъ Тъпчев каза нещо такова: Сега трябва да тече сериала"забранена любов",но сега зрителите ще гледат "Циганска любов" или нещо подобно #2gunfire

# 381
Няма да има сериал. отивам да драсна към ..после ще кажа колко писма  Mr. Green

# 382
ЩЕ ПОЛУДЕЯ ! tantrum Сега пък ще гледат и най-добрите моменти на Кристиана ! БЕЗОЧИЕ ! БЕЗОБРАЗИЕ ! БЕЗСРАМИЕ !!! #Cussing out

# 383
 #Cussing out #2gunfire #Cussing out
И от писма не знам дали има полза. Тъкмо мислех-няма да направятпак тази селяния, цяла седмица са примерни, а сега... #2gunfire #Cussing out

# 384
Никъ Тъпчев каза нещо такова: Сега трябва да тече сериала"забранена любов",но сега зрителите ще гледат "Циганска любов" или нещо подобно #2gunfire
Sick Sick Sick

# 385
  • София
между другото - сайта на "нова" пак не работи - все се случва, когато пропуснат сериала - мнооого удобно ама ние вече сме подготвени, де, наизуст им научихме мейлите

# 386
Направо ви се чудя как толкова много се впечатлявате. На мен вече не ми пука особено, че тази вечер не съм гледала сериала!
Но категорично за мен Нова телевиизия вече са кръгла нула като медия.

# 387
На нас ни пука  Sunglasses

# 388
Sick Sick Sick
Така каза бе хора,никой ли не го чу?

# 389
Дано жертват господарите  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт