ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 12!

• 25 998
  • 439
  •   1
Отговори
# 420
НАй- ама най-най-най- обидното е, че Ники Кънчев се подиграва със сериала - следователно и с мен /нас!

Брутално и просташко е.

ДА не го пишат, че ще го има сериала в 22.00 и готово!

Нещастници!

# 421
Аз предлагам да пуснат сериалчето ни е друг час-примерно на обяд, или преди лайфа. Ако не се лъжа при старта на Забранена любов го даваха преди биг брадър, мен ме устройваше напълно.
Еми нали Вип-а трябва да е в един час с Айдъла като конкуренция...незнам де...

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 00:00 от pavlina1

# 422
Не разбирам защо трябва да са в 1 час с айдълите. И без това  техният рейтинг е пъти по-голям от брадъра. Ама като се замисля за Мара отварачката и почвам да се чудя...както и да е. Нова и друг път са правили компромиси с риалити програмите си. А и този (бъдещ) компромис ще бъде в името на сериала... newsm78 какво толкова?  Thinking Много са зле ръководството от Нова. Кой ги е пуснал там, не знам #Cussing out #2gunfire

# 423
хайде сега, не се косете,
и на мен ми е мъчно, че нямаше сериал, но си мисля, че мисията си заслужаваше, т.е. новата, те всички са важни.
Пиша в този дух, защото аз също съм родител на дете с увреждане и то с проблеми в развитието, така че го изживях със сълзи на очи като гледах децата, филма пак ще го има, не страдайте толкова, простете му на Ники Кънчев, аз пък гледах Вип-а. Искаме ми се и Айдълите ама .. рейтинг във вреда на зрителите.

лека нощ

# 424
Съгласна съм с тебе напълно.Защо обаче трябваше да се пеят тези чалгийки от Бони и Софка и по този начин да отнемат от ценното време ... някак си не върви да си там и да говориш за каузата и в следващия момент да танцуваш на чалгия  newsm78

# 425
Съгласна съм с тебе напълно.Защо обаче трябваше да се пеят тези чалгийки от Бони и Софка и по този начин да отнемат от ценното време ... някак си не върви да си там и да говориш за каузата и в следващия момент да танцуваш на чалгия  newsm78
Аз нямам нищо против и двайсет часа нон- стоп да върви ВИП-а. Но да не е за сметка на нас! Защо има Господари всяка вечер, а нас ни прецакват!

# 426
  • София
хайде сега, не се косете,
и на мен ми е мъчно, че нямаше сериал, но си мисля, че мисията си заслужаваше, т.е. новата, те всички са важни.
Пиша в този дух, защото аз също съм родител на дете с увреждане и то с проблеми в развитието, така че го изживях със сълзи на очи като гледах децата, филма пак ще го има, не страдайте толкова, простете му на Ники Кънчев, аз пък гледах Вип-а. Искаме ми се и Айдълите ама .. рейтинг във вреда на зрителите.

лека нощ
Никой тук не омаловажава дечицата, мила, писах и по-напред, че плаках с крокодилски сълзи и дори ще пращам СМС-и /нещо, което бях решила да не правя/. Не вярвам някой тази вечер да е останал равнодушен към вашите деца и вас самите.  Hug
Просто предаването им като цяло си е жива подигравка с всички - ако вместо циганиите бяха дали повече време на вас и децата мисля, че всички с удоволствие ще се лишим от сериала тази вечер.
А те какво направиха - циганията два часа и половина и най-важното  - именно вие - сбутано в една минута накрая.
За мен това са мизерници, съжалявам.
 Hug

# 427
  • в страната на чудесата
ми да - защото чалгата и клюката продават, а истинските проблеми на истинските хора - не.
повдига ми се от псевдоблаготворителносттта и лицемерието във вип брадър и вече от ники кънчев като негово олицетворение.
ако бяха дарили хонорарите си щеше да има достатъчно пари. а и нямаше да им гледаме простотиите.
сериалът може да има забележки, но е в пъти по-добре от подигравката, която тече преди него.
пфу.
и Rossoneri, ако сезирате ЕК и съответния еврокомисар може да има по-голям успех от пошли инициативи като горната, която ползват вашето нещастие за примамка. супер благотворителност. не се сърди, това е мнението ми. ако има нормална инициатива ще я подкрепя с действия и средства.

# 428
Да кажа кво видях:)
Точно като минах от там и явно се готвеха да почват да снимат, Пецата се разхождаше нещо напред-назад.
После след около 20 минути от високия етаж, на който бях в далечината успях да видя само, че мъж и жена се разхождат из парка хванати под ръка, не знам, защо  ми замязаха на Софи и Мартин, ама ще видим де....вървят си под ръка  и онзи с големия микрофон върви пред тях....е това видях само....ама много готино ми стана, някак си, може би, защото не сме свикнали по нашите улици да виждаме камери, микрофони и актьори, а като ги видиш и то тези от любимия ти сериал и ти става много гот:)))
Айде тва е от мен, ако ги видя някой ден пак ще докладвам Hug

П.с. Жалко, че не го пуснаха снощи Cry

# 429
  • с/у ОколоМръсТното
Наистина доста подигравки отнасяме вече...  #Cussing out
Нямам думи  Sick, детето ми казва, да пиша гневна нота до ръководството на НОВА ТВ. И тя е яростна и тя с нетърпение си чака сериала...
Много важно, ако не бяха посветили 1/2 час на Софка и сие.  Close

# 430
Аз предлагам да пуснат сериалчето ни е друг час-примерно на обяд
И кой точно ще го гледа на обяд?!  Shocked Пенсионерите

# 431
Снощи се почувствах много тъжна от това,което видях по НТВ.
Но още по-тъжно ми стана,че отново си плюха на благотворителността.
На кому беше нужно Софка да пее сума ти време...Спокойно нейното време можеше да го "дадат "за излъчване на новата кауза,която между другото този път си струва.И именно,понеже си струва трябваше да й посветят много повече време..В по-ранен час.Лично аз ако бях зрител на ВИП-а щеше да да ми стане досадно три часа да вися пред ТВ - то #Crazy
Този път съм сигурна,че умишлено го направиха,понеже каузата си струва-влезнаха във времето на филма,че да може и ние да видим за какво иде реч Tired .Много е тъжно ,че има такива деца, но още по - тъжно ми стана от лицемерието,което усетих.На половината от виповете не им пука изобщо -сигурна съм .Честно-не съм предубедена - но супер лицемерен и фалшив ми се стори и Ники Кънчев Sick Чуждта болка е нещо,което се продава много лесно, особено ако се показва по медиите.
Това не е темата за подобни постове,но искам да кажа,че много по-истинско щеше да е ако поне малко прикриваха задоволеността си.Никога няма да забравя,колко искрени бяха в каузата си ,миналата година ,Участниците във "Великолепната Шесторка" а БТВ никога не си позволи да отнеме зрителско време.Нова ТВ,за мен е равнозначна на регионална кабеларка..жълта,жълта,пошла ,лицемерна Sick Sick Sick

# 432
  • Варна
И аз много им се ядосах на тези от Нова ТВ за пореден път!  #Cussing out Любопитно ми е дали са отговорили на гневните писма на някой?  Rolling Eyes Слаш  ти имаш ли отговор?  Hug 

# 433
И аз много им се ядосах на тези от Нова ТВ за пореден път!  #Cussing out Любопитно ми е дали са отговорили на гневните писма на някой?  Rolling Eyes Слаш  ти имаш ли отговор?  Hug 
Не, ама аз не им написах писмо, което да очаква отговор Wink
Драснах им към 20 писма с едно и също от три пощи. Мислех и още да пиша, но изведнъж се почувствах съвсем без сили. Нека още веднъж да го направят и този път наистина ще им напиша не 20, ами 100! Обещавам!

# 434
Снощи се почувствах много тъжна от това,което видях по НТВ.
Но още по-тъжно ми стана,че отново си плюха на благотворителността.
На кому беше нужно Софка да пее сума ти време...Спокойно нейното време можеше да го "дадат "за излъчване на новата кауза,която между другото този път си струва.И именно,понеже си струва трябваше да й посветят много повече време..В по-ранен час.Лично аз ако бях зрител на ВИП-а щеше да да ми стане досадно три часа да вися пред ТВ - то #Crazy
Този път съм сигурна,че умишлено го направиха,понеже каузата си струва-влезнаха във времето на филма,че да може и ние да видим за какво иде реч Tired .Много е тъжно ,че има такива деца, но още по - тъжно ми стана от лицемерието,което усетих.На половината от виповете не им пука изобщо -сигурна съм .Честно-не съм предубедена - но супер лицемерен и фалшив ми се стори и Ники Кънчев Sick Чуждта болка е нещо,което се продава много лесно, особено ако се показва по медиите.
Това не е темата за подобни постове,но искам да кажа,че много по-истинско щеше да е ако поне малко прикриваха задоволеността си.Никога няма да забравя,колко искрени бяха в каузата си ,миналата година ,Участниците във "Великолепната Шесторка" а БТВ никога не си позволи да отнеме зрителско време.Нова ТВ,за мен е равнозначна на регионална кабеларка..жълта,жълта,пошла ,лицемерна Sick Sick Sick

Аз въобще изключих телевизора. Така се вбесих. Въобще не съм стояла да им гледам простотиите и да чакам с последни надежди, че ще има сериал.
Не ми е за сериите, така или иначе, ще се излъчат и ще ги гледаме. НО! Не може да ми се подиграва този Тъпчев така в лицето! и предвид колко е интелигентен, а умира хората да го мислят за такъв, и звучи още по- обидно насмешката точно от неговото лице Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт