Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-27)

• 20 253
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Red_Sonya  я ми прати рецептата за козунаците, аз се опитвах да стана но стана доста как да кажа не клисав но сбит а не пухкав, ползвах рецепта от интернет, че нямам изпробвани, бих се позанимавала.
Относно кучешките зъби и ние сме на това дередже, единия е избил, другия е на път пък и двата горни гледам са побелели, всеки момент ще избият, за яденето похапва, ама не спи и се върти по цяла нощ, не ме оставя да дремна никак

# 166
  • Враца
Аз имам една молба..трябва да помогнем на едно от нашите "различни" деца.Това е Мишо от Козлодуй.Родиха се заедно с каката ни..но за лош късмет...той не се отърва от гадната ДЦП.Ще ви помоля да отделите 8минути само е репортажа...изгледайте го и подкрепете с няколко думи Мишо в коментарите отдолу под текста.като изгледате репортажа ще разберете ,че толкова умно,будно и интелигнтно дете рядко се среща..
Да подкрепим Мишо

# 167
Момичета, влизам много набързо само да ви поздравя. От вчера си имам гости и нямам време.

Лоритка ще снимам машината и капсулите като ми остане време. Peace

Ред Соня, не е от тези капсули. Капсулите за които говоря са в торбичка тип чай само, че пълна с кафе кръгла и тънка...ох зле съм в обясненията, но ще ви покажа нагледно. Wink Браво за козунаците. Кулинарка си ти имаш голям мерак и личи, че всичко правиш с желание и любов. Peace

Тук времето е отвратително. Вали по 5-6 пъти на ден, но не му се даваме.Утре отиваме до Люрда да разходя мама и тате.

Хубава вечер и до писане....

# 168
грешка  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 23:31 от Nely1208

# 169
Здравейте,как сте днес Simple Smile

# 170
   Здравейте! Аз днеска идвам да се похваля. Купихме си миялна машина, няма вече  1dishes, толкова се вълнувам. Утре ще я подвържем към ВИК мрежата и почвам да мия най редовно и с удоволствие. Нямам търпение да я изпробвам. Дано да си заслужава, че ианче Емил ще ме убие.

# 171
Привет и от мен.

Ние изпратихме гостите ни. Беше много хубаво, но за малко. Sad Ема беше много щастлива при наличието на баба и дядо, а сега е тъжна, че ги няма. Като се замисля от какво лишавам детето си и ми става много криво, а именно от срещите с баба и дядо. Лошото е, че и те не са в Бг, а от много години са в странство, та не зависи само от мен... Хайде спирам по темата.

Ред Соня, честита миялна. Голямо улеснение е, а мъжът ти няма да те убива, ако е читава марка. Peace С удоволствие да си я ползваш и да се похвалиш как мие.

Нели, какво си писала, че е грешка?! newsm78

26, честно казано не съм мислила за подобен вид дейност. Тук е много трудно с документацията...

Никакви ви няма, явно сте по разходки. Hug

# 172
 smile3501  Честито, със здраве да си я ползваш!!! Ще чакам впечатления от първа ръка  Hug

И да те почерпя с нещо, което много обичаш  Wink С това се занимавах този следобед  Crazy

И като е тръгнало, и аз да се похваля- в понеделник ще монтираме секцията в детската (когато я купихме миналата седмица, казаха, че трябва да почакаме, защото нямало в наличност- можело да чакаме и до 2 месеца  Rolling Eyes , днес са се обадили, че е пристигнала  Sunglasses )

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 20:36 от Bubeto*

# 173
Бубе много е хубаво това което си направила.
Ред Соня честита придобивка,дълго да я ползваш.

# 174
здравейте врачански мами    bouquet
аз не съм от враца, но съм решила да раждам там по последни уговорки при Боби Петров. искам да попитам раждалите там дали слагат епидурална упойка при нормално раждане ако си поискаш ? по принцип трябва с доктора да говоря за тези неща , но така се случи че отсъстваше на последната ми консултация и нямах възможност да го попитам  Sick а се притеснявам че до другата ни среща с него може вече да съм родила както вървят нещата  Rolling Eyes
и ако някой знае на каква цена е тази 'услуга' bowuu

# 175
   Леле, Бубе направо като ги видях и ми потекоха лигите, хванала си ми слабото място. Браво за секцията, направо се очудвам, че толкова бързо е пристигнала. Аз като помня моята колежка как чака повече от 2 месеца за спалня..
   Утре, ще пиша как е минало първото миене Simple Smile
   marsia_kzl, трябва предварително да си намериш анестезиолог за епидурална, защото мисля, че няма специалисти в нашата болница, а и ще трябва да си платиш със сигурност и упойката и за избор на екип, това не се поема от здравната каса.

Хей забравих да почерпя за новата придобивка

# 176
честита продобивка,
За епидорална не съм сигурна коя каква беше едната е направо в гръбначния мозак а другата не и едната е спинална, но съм сигурна че правят в нашата болница, понеже първата ми операция беше с една от 2-те ще излъжа коя точно. но за мене излизането от тази упойка беше по гадно от пълната

# 177
 Епидурални упойки не правят по желание,освен ако не се свържеш с анестезиолог,когото да ангажираш,докато трае раждането(около 200лв. по непотвърдена информация)+упойката,която ще си заплатиш отделно.Не искам да плаша никого,но ако анестезиологът не е в час,може да има неприятни последици. Rolling Eyes
Афродитка,спиналната упойка,за която пишеш,е пак в кръста и моя мъж едва се оправи-още си спомня колко е гадна. Mr. Green
 Честита миялня,Red_Sonia! Ние се помотваме още,тъй като умуваме къде да я вместим. Нещо не ни се получава...Може би ,ако изнеса пералнята в банята... Знам ли... newsm78
 Бубето,откъде поръчахте секцията,че са толкова експедитивни!?????
 Ронка,адски е гадно баби и внучета да са разделени.Няма какво да си говорим за силната връзка между тези поколения...Аз още се чувствам безгрижно детенце,когато отида при баба...сякаш там времето е спряло...
 Ох,това мрачно време нещо ми влияе...Отивам да си спретна едно кафенце...
    Спокоен ден на всички!

# 178
вие напваво ме хвърлихте в размисли...сега незнам как ще отида да раждам . все си имах едно наум че може да се направи нещо за болката  Sick направо умирам от страх  Rolling Eyes
благодаря ви за инфото  Hug

# 179
marsia_kzl,всички ни е било страх от болката,но се преживява,а и после си адски горда със себе си(поне при мен беше така) PeaceПърво раждане ,нали?
Ако не можеш да се справиш със страха си,по-добре се насочи към София.Там почти не минава раждане без епидурална.Е,ще трябва да си платиш,но като гледам,бързо ще трябва да решиш...Успех!

Общи условия

Активация на акаунт