Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-27)

• 20 255
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
здравейте момичета, мерси за честитките.
Петя честита месечинка на Иван да ви е жив и здрав, малко на патерици но преди малко ме изписаха от болницата, прекарах си празниците там, с моя късмет, все по празниците

# 151
Здравейте момичета  Hug не съм писала отдавна (вече забравих как става)  Laughing поради ред причини , но няма как сега да не драсна два три реда . Трябва да се похваля - Михаела вече два дена е без биберона  Grinning .Казах и съвсем на шега да си хвърли биберона в кофата че е акана и мръсна .....и тя взе че е  я хвърли , лекичко я изведох от стаята прибрах биберона (за всеки случай) и после когато дойде време за обеден сън тя си я потърси (като и се доспи си взима любимата възглавница и биберона и аз така познавам че и се спи) , обаче ....няма биберона  Naughty.......казах и че като е била в кофата сме я изхвърлили в голямата кофа на вън и камиона е дошъл и я е взел . И така мина първото спане - без рев и повече търсене , така стана и вечерта . Е имаше малко ровене в кофата в кухнята но аз и позволих понеже имаше само малко хартии . И ето ни вече трети почти трети ден без биберона . Много съм щастлива  newsm44 newsm4. Ето похвалих се (отлепи ми се дупето от тавана Blush)

Четох малко на зад какво сте писали толкова много месечинки е имало Да са живи и здрави всички дечица и да растат умни и красиви . Козунаци сте пекли - аз няма време пък и желание за такива работи  Blush Blush, но пък за сметка на това яйцата ми станаха много интересни може би защото и Василенка много помага Peace(не се сетих да снимам нито една снимка )
Зузи завиждам ти благородно за нещата които правите и местата които посещавате заедно с цялото семейство Peace
 Ронка съжалявам за козунаците ти  но пък се радвам че вече бебчо се обажда и всичко е наред . Като прочетох  и се сетих как аз усетих мойта мишка и ми стана много мило  Hug
margi_vr наистина не си писала от векове , дано всичко при вас да е наред  Hug
Това ми беше спокойствието дзверчето се събужда  ooooh!
Лек и усмихнат ден ви желая

# 152
Привет мамета  Hug!
Знаете ли нещо за Дестка градина #16? Записахме каката там, че е най-близко до жилището, което си купихме. Аз съм си все още в Русе и мъжо урежда нещата там. Така ще сме докато се свърщи с ремонта, който още не е започнал Crazy, зашото човека не си е изнесъл багажа .
При мама ми е супер, защото има кой да ми помага, но ж същотот време нямам търпение да си подредим жилището и да се запозная с вас на живо Hug

# 153
26, много се радвам за вас. Толкова е хубаво на ново място...поне аз много обичам промените и сега някой да ми пусне мухата, стягам куфарите, дете, куче, мъж и тръгвам, независимо къде...само препитание да има. Mr. Green

Когато затръгвахме насам с дете на година и половина, всички ми се чудеха на акъла. Къде съм тръгнала, какво ще я правя, как ще се справяме...ами как какво, гледам си я, не съм я изхвърлила още, въпреки, че понякога ме изкарва извън равновесие. Wink

16 градина, ако е тази зад киното...то само хубави неща съм чувала за нея!

Скорпионка, браво за бибата, голямо постижение. Ема за срамотите още е с биба. Embarassed Но аз съм несериозна, трябва да изтърпя 3 дни рев и капризи, пробвах веднъж, но нервите ми не издържаха. Ще я махам в скоро време, че на 3 ще стане след няколко месеца, срамота.

Лоритка пак ми бяга по тъч линията нещо. Thinking
Моето дете го разхлабих с киви. Вчера сутринта й дадох на гладно и вечерта беше дежурна в тоалетната. Много съм доволна.
Времето и днес е чудесно при нас. Вчера страшна жега, направо лято. А на мен с тази бременност ми е все студено, с Ема умирах от жега. Та и нея навличам, а то милото му е топло, добре, че си казва, иначе ще я уморя. Joy

Хайде сега изчезвам да правя кафето, е чакам моята дружка да дойде с малкия си син и ще пийнем кафе на терасата. Hug

Хубав, слънчев и положителен ден!  bouquet

# 154
Здравейте,ние биберона отдавна не ползваме.Радвам се че толкова рано я отказа,а и се радвам че палеца не си смуче.

afroditka1783  Какви проблеми този път,че пак по болници.Ако си се възстановила се обаждай да се видим по центъра някой следобяд.

# 155
Знаете ли нещо за Дестка градина #16?

По принцип я водят за най-добрата и най-предпочитаната детска градина, така че мисля, че избора ви е добър  Peace

нямам търпение да си подредим жилището и да се запозная с вас на живо Hug

Би било чудесно  Hug Ние също живеем близо до 16 ЦДГ, а и двете ни деца са на еднаква възраст  Simple Smile

# 156
Ронка, ако затръгваш към БГ с новороденото и каката сама по летищата, то ти обещавам приключение от класа ...опс...забравих и кучето Laughing. Ако имаше кой да ни снима отстрани нас като се прибирахме и да ни публикува във вестник Стършел ...ми ето ти на цял виц Mr. Green Хубаво е да си авантюрист и че гледаш свежо на промените  Hug
Благодаря за отзивите за ДГ#16, сега ми е някак по спокойно Laughing
Slyn4o, не бях забелязала линийките ти, но сега като го отбеляза този факт, то с теб си е задължително да се запознаем, а пък ако и децата си паснат...ей ще е супер и ще се редуваме да ги водим на ДГ. А ти как се справяш с двете...имаш ли помощ?

# 157
"Господин Председателят на Комисията по образованието и науката, Лютви Местан (нали го знаете бе - първи братовчед на Мюмюн Мюмюн) предложил да отменят Българския език като задължителен. Той пак ще се изучава, но няма да се изисква.

(Тоесд ф тува исреченйе нема да има ништо нередну, щоту никоий не моше да ми набпрафи забелшкъ, понеше не сам длъжен да си изочафам роднийъ език и фече могъ да си пишъ къ си сакам. )

На 20 март пък, парламента (наш български!!!) взел, че го приел на първо четене без възражения. Правилно! Така трябва! Гяура трябва да се гази повсеместно и в зародиш!

Ако вие, уважаеми, сте съгласни с това, тогава не подписвайте тази петиция (http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html). Ако пък, напротив, сте отвратени и погнусени колкото е и моя милост, тогава и хвърлете един поглед. Ако пък случайно имате блог или пишете в друг форум, моля дайте и повече гласност."

# 158
 РОНКА,нали писах за гостите...да почистиш,да наготвиш(добре,че майка помага) да се стегнем с дечора ,абе притеснение си е Laughing
  Браво ,че си се сетила за кивито!Аз още го избягвам за малката,като алеризиращ продукт,но пък се  радвам за Ема Peace
 Сега ще бягам,че ще си изпращам прословутите гости Hug
 Пак ще намина ,като ми се отвори малко време за мен...

# 159
Loritka, ти си писала за гостите, аз съм прочела, но нали се сещаш колко ми е останало в главата щом пак питам. Whistling
Хайде бързо да се оправяш, че е лудница след дълго гостуване. Хубаво е , е има кой да ти помага. Киви на Ема дадох за първи път онзи ден и го гледа с огромно недоверие, но й хареса. Wink

Бубе, това е ужасно, което пишеш! Какво става с милата ни родина...то повечето политици са от малцинствата. ooooh! Отивам да подпиша петицията.

26, не съм чааак такъв авантюрист, за да тръгна с 2 деца и куче сама! Naughty Кучето е голямо-30кг. в самолета и на летището трябва да е в клетка, не си представям как ще го нося него, бебе и ще влача Ема по мен... Joy То филм може да се направи, ако се навия. Без калин не тръгвам или помощ от някого. Simple Smile Ти си герои, ако си пътувала сама с 2-те деца. Браво!

Така като ви чета много ми се иска да се приберем и ние във Враца, да запиша Ема на градина без проблеми, да съм сред приятели...ех, че хубаво. Сега ми предстои записване на Ема на училище(или тукашната градина), е няма да ви обяснявам колко документи и бумаги ми искат. Аз половината ги нямам, като данък на апартамента например, защото едва от година сме тук и данъчната декларация пристига средата на май, а записването е до края на май, но от 11 май вече отсейват родените 2007г. Абе пародията е пълна...ще се оправим де, ако пък не ще си я гледам и от догодина ще тръгне на училище.

Сега ни пристигна кафемашина, подарък от банката към която сме. Много е хубава, някакво ново поколение, сега ще излизаме на пазар и ще купим капсулки кафе, да я пробваме. Peace

Хубав ден, момичета!

# 160
26,добре сте се насочили към градината. :peace:16-та се води за елитна,работят по разни чуждестранни проекти и се учудвам ,че сте се записали лесни и безпроблемно,тъй като една приятелка ,която живее наблизо,беще възмутена ,че не приемат детето й.Даже ди Инспектората се отнесе,но там са все деца на прокурори,общинари-абе,важни клечки Mr. GreenТа беще принудена да я запише на по-неудобно за нея място...Може пък сега да нямат вече цедка...Знам ли newsm78
 Слънчо,защо си мисля,че живеете до 6-та градина и сме комшиийки.Поправи ме ,може и да греша PeaceЦелодневна детска градина №6 е открита на 1 юни 1976 г. Намира се в централната градска част / ул."28 октомври" N° 7/ .
 Бубе85,вярно ли е това,което казваш? ooooh!Нямам думи-да почвам да уча цигански, че ако искам да съм в час... WhistlingПоредната простотия на управляващите Crossing Arms

Ронка,сефтосахте ли кафемашината? Crazy

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:44 от loritka

# 161

Ронка,сефтосахте ли кафемашината? Crazy

Сефтосахме я още вчера. Много хубаво кафе прави. Вчера търсих отзиви за тази машина в БГ сайтове и за съжаление не окрих, тъй като в Бг не се продават тези капсулки за тази машина. ooooh! Те са специфични, защото наподобяват торбичка от чай и вътре кафе, само, че е кръгло.

Аз изчистих, изпрах, пуснах и миялната, сложих детето да спи, изпратих мъжо да гледа формулата и сега мързелувам! След малко ще стана да врътна една супичка и зеле със свинско.

Утре чакам майка ми и баща ми да дойдат. Simple Smile Ще ми донесат и лютеничка, че тук няма откъде да си купим...в Испания е най-близкото място. Crazy Ема много я обича, взели са ми 3 стека, дано ни стигнат поне докато станат готови доматите в градината на село(преди живеехме в една къща, неведнъж съм ви споменавала), та там момчетата засадиха домати-бъларски, краставички и лук. bowuu

Хайде махам се, че само празни приказки си пиша...ама така е човек без работа.... Joy

# 162
loritka  Laughing мъжо отишъл да пита за приема и дали да се реди от предната нощ  Mr. Green , но директорката казала ако дойдете в 8 сутринта мисля, че е разумен час. Аз ще живея на Ген. Скобелев и идея си нямам къде е ДГ и сега като  ти прочетох поста ми стана мъчно, че така цедят децата, а не ги вземат по местоживеене. Ние и в #6 мислехме, но тя като че ли ни идвала по надалеч.
Ронка, мислила ли си да направиш един сайт за БГ храни и да вкарваш във Франция? ТАм вече има много българи, които ще уважат тази идея, жадувайки за БГ храна Peace
buba_85, минах през подписката многократно с всичките си пощи и дорис имената на приятелии родители Mr. Green

# 163
 26,ако сте на "Скобелев" към Горското,то 16-та ДГ ви е по-удобна,ако сте на "Скобелев"към Здравната каса,определено 6-та ви е по-близо PeaceНо както обясняваш,разбирам ,4е сте някъде надолу по-улицата.Кажи ,като се запишете окончателно,дали е имало проблеми...
 Ронка,явно ,че кафемашината ти е наистина ново поколение,защото аз от теб чувам за кафе на капсули Rolling EyesСнимай,ако ти се занимава,една капсулка,за да я видя какво представлява Peace
 А с градината за домашен зарзават много ме развесели JoyТо и на мен ми липсва домашното,но съм се ограничила само с магданоз на терасата(засега...) Mr. Green

# 164
   Здравейте на всички,
аз отдавна не съм писала защото нямам много време.
   Ронка, ако машината ти работи с кафе в опаковка която прилича на тези на кондензираната сметана, която дават по кафенетата, аз съм виждала такива в България. Такова кафе има на Лаваца, но на дали някой има такава машина вкъщи, по скоро по заведенията съм виждала.
   Тъй като от преди Великден не съм писала, нека да се похваля (че умря циганката), козунаците ми станаха божествени, даже месих на два пъти, тъй като едните още в събота ги изядохме- топли, топли, даже нямаха време да изстинат. Правих 2 вида - с локум и стафиди и със стафиди, захар и канела. Правих и Blondie's, леле.. не бях яла по хубаво нещо, обаче стават толкова сладки, че след второто парче чак натръшва от сладко (ама аз и бая шоколад сложих).
   Малкия ме прави на маймуна, тръгнали са му кучешките зъби и е ужасно капризен, отказва да яде, което много ме притеснява, защото той винаги си е ял с охота, даже се майтапех, че ако може и мене ще лапне. Ох, дано да израстват по бързо, че да си отдъхнем малко.

ПП: Поздравявам всички който са имали повод да празнуват, а аз съм го изпуснала. Не е нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт