Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-27)

• 20 244
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
 Аз уж да поспра с писането за днес,ама шило в торба  седи ли? EmbarassedПък и нови стари звезди са се появили на хоризонта LaughingЗдраси,Мишенце!Хм,ето защо се губиш!
 Честито ви новопокръстено христианче!Сега има кой да бди над него -много красив момент!Да ти е жива и здарва!
 Ние още оглеждаме манастирите и чакаме времето да се стабилизира,та да си се отпуснем по нашенски Drunk(така си намираме поводи за разходки Wink)
 А сериала май ще е по БТВ newsm78Май там гледах рекламата...
 А ако искаш силно нещо ,явно че се случва PeaceНие го постигнахме след 10г местене насам-натам,но това вече няма значение HugСега още по-силно го оценяваме...Желая го и на вас Heart EyesЕ,по-скоричко,де Mr. Green

# 211
loritka   Няма ограничения колко ще пишеш,то други като не пишат....

МиШеНцЕ Честито Християнче   bouquet Да ви е живо и здраво  bouquet

Честит рожден ден и на Ред Соня  newsm59

Ронка Дано ваште успеят да построят къщата в най-скоро време  newsm10

# 212
Ами благодаря ви много за поздравите.
Рони, в Св. Мина бяхме- няма как да се раздумаме като сме го "заплюли" веднъж. Simple Smile Времето беше невероятно. Ще кача по-късно и снимки от градинките, но сега Миша ме зове Grinning Последният път като я мерихме беше 76см. Височка е щом една педи ме пита..."тя 2 години има ли.."  Joy Не знам тя ли беше некомпетентна или моя бебок голям  Flutter Хайде целувки и ще се оглеждам за реклами на БИББИР ГЕ4Е  Whistling Лори, мерси за инфото  bouquet Hug

# 213
реклами на БИББИР ГЕ4Е  Whistling

hahaha JoyТака ли е в оригинал?Много забавно...
 А за манастира ...Не е ли в София?Или има и друг с името на този светец?Питам ,тъй като се оглеждам за манастири,ама някаде в нашия край,по-наблизичко-да не затруднявам родата Thinking

# 214
реклами на БИББИР ГЕ4Е  Whistling

hahaha JoyТака ли е в оригинал?Много забавно...
 А за манастира ...Не е ли в София?Или има и друг с името на този светец?Питам ,тъй като се оглеждам за манастири,ама някаде в нашия край,по-наблизичко-да не затруднявам родата Thinking

# 215
Офф какво направих не знам.
Писах от настолния компютър, защото Ема е заседнала на лаптопа, но нещо не ми се получи.
Та по същество...
Лоритка св. Мина е в София и е изключително красиво. Peace Заслужава си разходката до там.
Ема я кръстихме там, единственото което не ми хареса е, че бяха около 20-тина кръщенета на куп. ooooh! Лудницата бе на 6! Ама това защото беше някакъв празник-24 юни. Май Еньов ден ще да е.

Относно родата...аз на подобни събирания пресявам в съвсем тесен кръг. Само до родители и братя/сестри. Но аз съм друга порода, предпочитам младежката компания, а не родниини до 9-то коляно които виждам за първи път. Whistling

# 216
И ние сме така относно роднините.Когато се женихме свекърва ми искаше да покани някакви роднини където мъжа ми не е виждал или никога или само веднъж.Та гледахме предимно млади да бъдат и по-близки.

# 217
И ние сме така относно роднините.Когато се женихме свекърва ми искаше да покани някакви роднини където мъжа ми не е виждал или никога или само веднъж.Та гледахме предимно млади да бъдат и по-близки.
A, da това пък за сватбите и върха. Да се запознаеш с хора на самата Ти сватба! ooooh! Ама се чудя и на тези хора с какъв акъл са тръгнали на сватба при положение, че не познават главните действащи лица?! newsm78
Приятелите правят купона, а и нали целта е да ни е хубаво. Нашата сватба беше от 70 човека, като не дойдоха всички заради наводненията (2005-август-ако си спомняте), та бяхме около 65 души, и стари освен баба и дядо нямаше.

Моето дете пак е със запек. След час и половина изкаран в тоалетната започна да стене.."мамо, дай дугу дупи, то буии, моможи ака". Да й дам друго дупе, че това я боли и не може да ака. Confused

# 218
Оле, Ронка, разплака ме... нали последния път се оправи с киви- дай й пак на малкото. Ужас, дано се оправи още тази вечер, че не ми се мисли как се мъчи горкото Cry
Аз също съм против сбирката на "сульо и пульо" да хапват и пийват, а аз да ги виждам за пръв път... ooooh! Ама старите (свекър и свекърва) не могат да преживеят, че роднини до 7-8 коляно няма да видят детето на сина си или .... и аз не знам какво. Оф, тая история много ме ядосва и подскачам от нея Confused Но все пак успях да се наложа и да идем само най-най-близките (както и трябва да е). Та вчера се сбрахме 14-15 човека Peace
Хайде да не ядосваме и други, че съм сигурна, че има и други "фенки" на свекитата Mr. Green
Лека нощ! Hug

# 219
Оле, Ронка, разплака ме... нали последния път се оправи с киви- дай й пак на малкото. Ужас, дано се оправи още тази вечер, че не ми се мисли как се мъчи горкото Cry
Тя се изака, но не до край. Иначе киви не долюбва. Но сега сама си поиска и го хапна в тоалетната. Mr. Green Утре ще й дам на гладно, дано се изходи до вечерта нормално.

# 220
Дано детето се оправи по скоро с тоз запек,че е мъка.Аз се радвам че за сега не съм имала проблеми със запек.Няма ли шоколадчета за деца,за разхлабване?

На нашата сватба от 100 човека се събраха към 80мисля,но ние се женихме в най-големия сняг хахха,януари 2008г.

Иначе,Димана е добре,по цял ден лудее,оня ден си разби устата,но не рава много.Сега разчиства шкафчето си  хаххаа  Joy

Лек ден на всички   bouquet

# 221
Бубе, дано нямаш никакви проблеми с малката, не само със запека! Hug
Вие сте се женили в най-големия сняг, ние в най-големия дъжд...Ха дано по вода да ни върви! Wink

Голяма немирница и калпазанка е таз сладка Димана. Да я нацелуваш много от нас с Ема.

Времето при нас е страхотно. След малко като се оправим излизаме, че това слънце не е за изпускане.

Прекрасен ден на всички ви!

# 222
Сиси, не съм качила още нищо. С Ема на какво приличах, дано сега не стигам до там, че срамота. Дай снимки на рожденника да го видим тоз убавец, нидей го кри! Hug
Ето малко снимки на рожденика от РД-то http://snimka.bg/album.php?album_id=372700

# 223
Сиска, чудесни снимки. Да ви е жив и здрав Дени и много да ви радва.  Hug  bouquet
Рони, радвам се, че се е пооправила- малко е по-добре от нищо Hug Аз имам една позната и нейното момиченце (5г.) от както се е родила все си има проблеми със запека. Казвала ми е, че никога не остава вкъщи без пюре от круши или сини сливи (на Хипп) и че й дайствали безотказно. Като не харесва кивито- давай й такова пюре през ден-два да не се запича детето. Не знам какво да те посъветвам друго. Peace
А за времето- при Ронка е слънчице, а тук вятър, дъжд и градушка ни отнесе Mr. Green Абе ужас ooooh! А щяхме да водим Миша на пазар  Naughty Сърдита съм на времето  Crossing Arms
Бубе, твоята Диманка трябва да я съберем с моята Миша и сигурно къщата ще бутнат двете с общи усилия Mr. Green Мишел е такава "кротичка", че където и да отида все ме питат дали през цялото време е такава. Тя на дупето си не може да седи повече от 1 минута ooooh! Само на пакости ходи и не знам как ще е занапред... Да са ни живи и здрави дечицата и да са ни яки на нас кръстовете, че иначе оправия няма Mr. Green Hug
Лоритка, къде си днес бе душко?   bouquet
А и аз се сетих за Мона- балона- дано при нея всичко да е наред Praynig Наистина ако някой я познава и я види, нека сподели.  Peace
Много дълъг пост се получи....  Blush Чао и лек ден Hug

# 224

Мъжът с очилата и жена му с детето ги видяхме днес на Дунав мисля че беше.Да не сте вие това Сиска?Говореше по телефона мъжа и викаше на някакъв да си изключи гласовата поща.

Общи условия

Активация на акаунт