Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 945
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Здравей, като пишеш отговора си за да вмъкнеш изображение  В има иконка като картинка натискаш я и ти се показва текст след първата затваряща квадратна скоба се поставя адреса на изображението, което искаш да качиш.
Адрес на изображението: след като имаш някоя картинка в нета например, която искаш да качиш даваш на нея десен бутон и даваш Копиране на адреса на изображението/това е в Мозила, нещо подобно е в Интернет Експолорер / след което се връщаш и го поставяш.

Пример: от сайта http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3618 искаш да публикуваш картинката на количката, поставяш адреса на изображението  https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png получаваш

П.С. Малко объркано стана, но дано да си ме разбрала Simple Smile

# 136
  • Пловдив
DennyIvanova благодаря  много. Сега ще пробвам. Дано стане
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/1257

# 137
Влюбена, много е готина количката! HugИ аз нея я гледах(само на снимка де), да те питам има ли пълно легнало или полу-пълно легнало положение?

# 138
  • Пловдив
Niel благодаря. Има да. Води се пълно легнало, но не е 180 градуса. Всъщност има 2 позиции на гръбчето - легнало и седнало. Седналото не е 90 градуса, така че може и сега да се ползва, ако е топло де Whistling

# 139
Здравейте,

Йойо е много нервна напоследък, май скоро ще се сдобием със зъби.

Патенце, много благодаря! Hug Картоф и спанак на коя фирма даваш?Че аз нещо не намирам

Ама не е нужно да е задължително картоф с нещо, може и само нещото  Laughing
Например само пащърнак на Хип има и Йо доста го хареса.

А някой за каши говореше, оризовата не знам как е, ние почнахме с елда на Хип и не е лоша на вкус. Скоро смятам да й купя с ориз и някакъв плод по възможност.

# 140
  • София
Влюбена, Криси, честити ви колички. и аз съвсем скоро трябва да купувам.
Тази на Чиполино на Влюбена е супер удобна количка-моя приятелка я има и е много доволна.

Влади пък засега определено предпочита чистото картофено пюре, което му приготвям. Вчера яде тиквички с картофи на хип.Хич не му хареса и не го дояде цялото-почна да мрънка и си дояде с мляко.
Днес на обяд му спретнах домашно с изцедена кърма и яде много добре. Стори ми се доста, но пак си дояде с мляко. Rolling Eyes
Сега ще излизаме на разходка и ще купим някаква каша д а почваме.

# 141
# 142
Здравейте   bouquet
Хайде и аз да драсна някой ред  Grinning   че се забравихме.
Ние всички изкарахме лека настинка ,Голямата дъщеря се сдоби и с конюктивит и след няколко дни и малката го прихвана.Лекувах ги с Фуситалмик по предписание на педи.
Все още не съм започнала с захранването.Чакам да стане на точно 6м.Сега черпя идеи от вашия опит  Simple Smile Аз с първата захраних с морков с кърма и после картоф с кърма.

Честити нови летни колички да си хойкате по цял ден с тях !!!!

Крисси честита нова къща !
Големия звяр се събуди и ще ходя да и давам папане
лек ден Hug

# 143
  • София
Зори, къде изчезнахте бе  Hug Не ми говори за конюнктивит, че още се борим с такъв.  ooooh!

Моята девойка все по-малко иска да лежи. Стане ли 16.00ч. е абсурд да лежи. А седнала не може сама, защото се поклаща и тупва нанякъде. Та както се сещате трябва да я разнасям и придържам. И бързо й омръзва на едно място. Та вече сериозно се замислям за нещо като бънджи или проходилка. За бънджито негативите за мен са, че се закрепя на касата на вратата, а нашите са от новите, т.е. летвички с декоративна цел, а не са стабилни като едновремешните масивни дървени каси. Най-много да падне бънджито с детето и перваза на касата върху тях. Друго, което ме спира за бънджито е че ще стои на едно място и може да й омръзне, като не ми е без значение, че да ми подскача на вратата на някоя стая ще ми пречи да снова из къщи. Няма ли опасност да се удари и в самата каса на вратата ако залитне и се заклати настрани?
Проходилката ми се струва, че ще е по-интересна от гледна точка, че ще се придвижва с нея и има панел с играчки отпред. Спират ме само негативните мнения за проходилките, които са модерни напоследък, въпреки че цели поколения са отгледани така и нямат изкривявания. Де да знам. Много харесах тази:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5731
Моля ви да споделите и вашите виждания! Надявам се да не се сдърпате пак.  Naughty

# 144
Здравейте
Проходилката си е много полезно нещо.За тази която си дала нямам наблюдения нашата е най обикновена на Бертоно за 30 лв. някъде но я ползвахме само 2 месеца някъде защото спря да се интересува от нея Peace

# 145
  • при любимите ми хора
За проходилките:Не мислех да вземам...до вчера,когато сложих малката на една такава и я видях как й е се кефи максимално! Peace
Незнам какви проучвания са правени и какви не ,но моето мнение е като на Гери и Майли... Peace

# 146
  • Бургас
Дами здавейтеееее Hug
Днес ходихме на доки и Никол е 6,700 и 69см Grinning
Биха ни ваксината и тя плака много,чак със сълзи Cry
но вече е забравено Grinning
Днес пак похойкахме и кафе пихме и въобще супеееерррррр Grinning

Адинко честито озъбване tooth

Ради честито ви 2-ро такова Grinning

Момичета супер са новите колички-честито  bouquet

Гале Маги е както винаги прекрасна Hug Heart Eyes

Зори къде се скрихте с принцеските?
Наминавай по-често Hug

Майлили аз ще предложа на никол проходилка
и тя ще реши дали ще я ползва Grinning
Но предполагам,че и на нея като на Магито ще и хареса Wink

Ниел аз не слагам мляко в пюрето Grinning
Заместила съм досега само следобедното хранене с каша.
Първо взех каша на Фризокрем"Ориз+Царевица"безмлечна е!
Прави се с АМ или кърма Peace
Мноооого е вкусна/аз дояждам  Blush/
От други ден ще почваме и заленчукови пюрета
и ще заменя обедното хранене със зел.пюре
/мисля че ще ми отнеме максимум седмица,
защото Никол вече е хапнала -тиква,морков и царевица,
та ще вкарам картоф и след това разни комбинации/

Невидимче Йоли може да е в период,че и Никол е малко
дразнеща напоследък ,пък нали са през дни родени Grinning

Ренко Влади е малък цицоман Laughing и затова си дояжда  Wink

# 147
  • Бургас
Забравих да кажа,че ни е подсечено дупето
и доки ни изписа Тридерм крем.
Намазах я сега и ще следя за резултати Peace

# 148
# 149
  • София
Неди, Влади вече не суче-само понякога през нощта и рано сутрин. През деня е изцяло на АМ.Определено се отби от дохранването с шишето.

Проходилка ще ползваме. Още нямаме, но ще купим. Аз си падам по по-опрострените и олекотени модели. С тях има малко опасност за преобръщане, но пък другите ми се струват като танкове-много са им дебели бордовете долу.

Аз лягам, че гърба адски ме боли. Следобед излизахме на разходка с двете зверчета. Влади като се наспа му дръпна такъв рев в количката, че се наложи да го нося, с другата ръка да бутам количката и да подвиквам по Соня, която се влачеше на 3 метра зад мен с една пръчка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт