Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 942
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ох Ренинце хич не ти е било леко със двамката Hug
Отивай полегни да те отпусне гръбчето Hug
То и аз отивам,че ми натежа клепача Grinning
Лека и спокойна нощ момичета и сладки бебчета smile3524 newsm46

# 151
Здравейте мамчета  Hug Мойте хубостници нещо се опитват да се разболяват, но се моля да се размине. Е дадох на баткото и Осцилококцинум, че само с молитви едва ли ще се размине  Wink
Специално искам да честитя половин годинката на Деян на Бидапет и Никол на Неди   bouquet
Честито зъбче на Алекс на Адинка. Да са бели и здрави всичките.
Честити летни колички - да си скапете от разходки. Аз също си чакам моята, с която се сдобивам благодарение на Галето. Гале след официалното ти разрешение искам да кажа много голямо благодаря  Heart Eyes
И количката, която очаквам е тази

Относно проходилки и бънджита - аз съм твърдо за, но наистина е добре първо да се пробва детето как ще я възприеме и след това. Майлили хубава проходилка, но само при условие, че твърдо сте решили да имчате и второ бебче. Иначе спокойно може да се вземе български вариант на поносима цена  Peace

# 152
  • Bulgaria
Здравейте момичета.
Нищо не съм чела минавам на бързо да ви поздравя само.
И искам да благодаря на всички които ни поздравиха за месечинката ни на 29. Бяхме се събрали с бабите и дядовците, а Ивайла имаше торта с 5. Много хубаво си изкарахме има и снимки но като имам време ще кача. Смешно стана защото си потопи ръкавите на дънковото яке в тортата.
Аз съм много болна и днес ми беше 1 ден на курсовете. Как ще се подготвям не знам нямам никак време.
Лека нощ от нас и много целувки.

# 153
Момичета, за които си търсят лятна количка http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=527489&cat=3

# 154
привет и от нас!

нека всички месечинки и месечинковци се чувстват поздравени,че не съм писала 2 дни и пропуснах  bouquet

и аз да се похваля с новата ни лимузина-Куини спиди-много съм доволна.малкия човек си глада света и не мрънка изобщо в нея.

отвиването вечер сте обсъждали-ами след като две сутрини го намерих отвит купих спален чувал,но тъничък колкото да не се отвие,дебел имаме,но според мен много го спарва и не го ползвам.
паяк аз също смятам да ползвам,даже вече е поръчан,но да видим той дали смята така Laughing

Гале,не знам моя син какво мисли по въпроса,но аз съм влюбена в твоята госпожица.сигурно имате много кандидати,но да се наредим и ние на опашката:

# 155
привет и от нас!

нека всички месечинки и месечинковци се чувстват поздравени,че не съм писала 2 дни и пропуснах  bouquet

и аз да се похваля с новата ни лимузина-Куини спиди-много съм доволна.малкия човек си глада света и не мрънка изобщо в нея.

отвиването вечер сте обсъждали-ами след като две сутрини го намерих отвит купих спален чувал,но тъничък колкото да не се отвие,дебел имаме,но според мен много го спарва и не го ползвам.
паяк аз също смятам да ползвам,даже вече е поръчан,но да видим той дали смята така Laughing

Гале,не знам моя син какво мисли по въпроса,но аз съм влюбена в твоята госпожица.сигурно имате много кандидати,но да се наредим и ние на опашката:

Пу-пу голяммм сладур бе!!!  newsm03 Искам го и аз редя се на опашката  smile3521

# 156
  • при любимите ми хора

Лилянка.... Blush Blush Blush прекрасен е малкия,сериозно!! Heart Eyes
Но с риск да разбия сърцето ви ,Маги е сгодена вече! Joy
Ако стане фал и ни изневерят ще се пускаме пак в списъка на свободните моми. hahaha

Мананка...пътува,пътува...ама ти отде извади същата снимка??? Thinking Laughing

Майли,ето тази ползва МАги вчера и ми се стори доста стабилна,има пиано,което свири,книжка,която и тя пее..мисля такава да й купя.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/3511

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 23:47 от gale

# 157
  • на Земята
Оф ,поседнах най-накрая.Цял ден хайманим във Варна на шопинг.Беше направо лято.Много съм доволна от парцалките Mr. Green
Савич,не давам още каша.Досега съм вкарала тиква,картоф и морков.
Неди, Hug за малката плачка
Криси,Ели,честито за новите придобивки.Да ги ползвате със здраве!
Гале, ай де кога ще си идвате с фотомоделчето Flutter
Честити зъбчета!Адинке,те май така излизат .Струва ти се ,че не на място,ама после се наместват Peace
Нина може да се включи по въпроса.
Дени,оздравявай!То май от много хойкане твоето Mr. Green
Отивам да лягам,че моите от кога спят.
Лека и мека!

# 158
Добро утро,ние пак сме болно,нещо гласчето му е променено,няма Т нито кашля,но постоянно плаче и днес пак сме на док.  Cry

# 159
Добро утро
Деа също кашлюка но се дави от лиги.Въпреки това ще я водя до педка днес и кумата иска да скокнем до Джъмбо а после на пазар в Кауфланд изобщо днес сме заети LaughingВече се върти самичка но по упорито се опитва да става.Стои полу седнала в леглото докато не се измори Joy

# 160
  • Варна
Цитат
Ако стане фал и ни изневерят ще се пускаме пак в списъка на свободните моми

А,нееееееее.Обещали сме да сме ви верни до гроб. Naughty

# 161
ДУ
Гале, снимах го-гоних, гоних, но снимах:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351748

Неди дано се оправи бързо дупето, че минижупи ше носи скоро  Flutter

Манана, хубава количка, да ви се разминат гадовете  Praynig

И други работи исках да кажа, ама  Tired

# 162
Добро утро.

Ние пак сме болни тъкмо спряхме един антибиотик и айде нов - сега пък ушна инфекция. На всичко отгоре и темпераатура вдигна снощи поне не беше много висока. Сега и със  зъбче ако ме изненада...... Да минава всичко че времето се оправя и трябва да се скита .

Иначе бяхме на консултация вчера и сме 8.500 и 67см. Още не сме сложили първия Пентаксим. Ходим си неимунизирани.

# 163
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug

Мананче количката е супер-дано скоро се возите с нея Grinning
И дано се разминете с настинката  Praynig

Денимче ще чакаме снимките Grinning
Да се оправяш бързо Hug

Лиянко много е сладйк дребосъка Пу-ПУ Hug

Покджей казвай бързо с какво се пременихте Grinning

Пате дано не е нещо по-сериозно Hug
После да кажеш какво ти е казал доки.

Гери браво на Деа за въртенето  bouquet
Никол още не го може,но пък си ядем крачетата-фук Laughing

Адинко много сладък Алекс с това зъбче Heart Eyes
За минижуп чакаме топло и ще фръцкаме дупарата Grinning

Дани горкият сладък Вики пак на АБ-бързо да се оправя Hug
Ще се имунизирате не се притеснявай Hug

# 164
Добро утро и от мен. Ние също сме неспокойни. От снощи не вчера не спим, мрънкаме, хапем всичко и пищим на моменти-диагноза(според мен)-ЗЪБ.
За проходилките - от опит знам колко са полезни  за майките. Чух за новите изследвания, но според мен ако бебчо се постави в нея когато е готов-т.е. когато стои сам изправен в кошарката-няма проблем.  Щом мое да стои сам прав защо да не може в проходилката-то като се измори ще седни и тогава пак ще стане. Но това за съжаление става чак към 6и половина 7-я месец. А при някои и по-късно. Моята кака я ползва близо до 2-та година нищо че ходеше от 8-я месец. Вътре се забавляваше и я ползваше като кола-последно и сама влизаше, имаше и масичка на която хапваше.
Тази седмица реших да почина. То работата няма да избяга а и 1-я преглед на пчелите свърши успешно.
Това е от мен. После мога пак да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт